ARKONA (PL)

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

Re: ARKONA (PL)

13-10-2016, 22:56

Jaka ta płyta nie będzie: swoje już nagrali.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

14-10-2016, 10:15

Plastek pisze:A co tu jest do wyjaśniania? Pedalstwo zwane religijnym "black metalem" zrodziło w metaluchach uwielbienie do delikatnych, słodkich dźwięków.
Nie uważam, żeby Dimmu Borgir czy Cradle Of Filth były zespołami religijnymi, dziwna kategoryzacja.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-10-2016, 10:18

Ja jebie, co za nudziarze. I o Green Day zapomniałeś.
Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

14-10-2016, 11:01

Co ma Green Day do wprowadzania słodkości na grunt okołoblackmetalowy? To przecież tamte dwa zbiory malowanych kikutów zaczęły popularyzować wypacykowane pitolenie.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-10-2016, 12:53

Pozdrawiam.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

14-10-2016, 17:02

Za późno. Stian już wie, że zdajesz się nie doceniać jego wkładu w rozwój sceny...

Obrazek
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-10-2016, 17:42

Dobre:) Bardzo lubię tamten okres DB.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

14-10-2016, 19:06

Ja w sumie też ostatnio polubiłem. Z Dimmu Borgir to chyba trochę jak z bezkompleksowym oglądaniem kreskówek, trzeba do tego dorosnąć.
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

14-10-2016, 19:40

Plastek pisze:Dobre:) Bardzo lubię tamten okres DB.
A Deus Mortem melodyjne Gówno?:D
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-10-2016, 19:51

Po raz milionowy powtórzę i znów się zdziwię, że muszę tak oczywiste rzeczy tłumaczyć:

Inne kryteria stosuję oceniając zespół pokroju Dimmy Borgrir i inne kryteria stosuję oceniając zespół pokroju Deus Mortem.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

14-10-2016, 19:56

Czyli: Bardziej znane i przepitolone do potęgi melodyjne gówno ok, mniej znane i polskie lipa. Tak to wygląda. I widać też, że na silę próbujesz się przyjebać (jak zawsze) i wychodzi, jak powyżej. Necrosodom lipa, chociaż materiału nawet nie nagrywał:)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-10-2016, 20:01

COFFIN pisze:Czyli: Bardziej znane i przepitolone do potęgi melodyjne gówno ok, mniej znane i polskie lipa. Tak to wygląda.
Chuja tam wygląda. Moja opinia jest taka, że wolę słuchać Dimmu Borgir niż jakiegoś fafluniącego korkola i jego melodyjnego piłowania. A z opinii nie muszę się tłumaczyć, nawet jeśli nie jesteś w stanie ich zrozumieć. I możesz sobie wmawiać, że ex definitione upierdalam polską scenę, choć wcale tak nie jest (choć być powinno, bo polska scena ssie po same kule).
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

14-10-2016, 20:03

:D

Ok ok.
Heretyk

14-10-2016, 20:07

że też się jeszcze komuś chce z Plastkiem dyskutować :) przecież tu jest sprawa prosta - jeśli on coś lubi, nawet jeśli to jakieś melodyjne gówno, to znaczy, ze jest zajebiste. a jak nie lubi, nawet jeśli to tak skrajnie zajebisty i nie za bardzo melodyjny zespół, jak Deathspell Omega przykładowo, to znaczy, że chujnia z grzybnią. logiki tu nie ma za grosz, ale kogo to obchodzi tak naprawdę ;)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-10-2016, 20:08

Heretyk pisze:że też się jeszcze komuś chce z Plastkiem dyskutować :) przecież tu jest sprawa prosta - jeśli on coś lubi, nawet jeśli to jakieś melodyjne gówno, to znaczy, ze jest zajebiste. a jak nie lubi, nawet jeśli to tak skrajnie zajebisty i nie za bardzo melodyjny zespół, jak Deathspell Omega przykładowo, to znaczy, że chujnia z grzybnią. logiki tu nie ma za grosz, ale kogo to obchodzi tak naprawdę ;)

Doskonale uchwyciłeś istotę. To się właśnie nazywa mieć własny gust/opinie/preferencje. A że koledzy z forum nie posmyrają mnie za to po pindolu, trudno.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Bohdan
weteran forumowych bitew

14-10-2016, 20:10

Plastek pisze:Chuja tam wygląda. Moja opinia jest taka, że wolę słuchać Dimmu Borgir niż jakiegoś fafluniącego korkola i jego melodyjnego piłowania. A z opinii nie muszę się tłumaczyć, nawet jeśli nie jesteś w stanie ich zrozumieć. I możesz sobie wmawiać, że ex definitione upierdalam polską scenę, choć wcale tak nie jest (choć być powinno, bo polska scena ssie po same kule).
Dużo zawartych prawd.
Heretyk

14-10-2016, 20:14

Plastek pisze: Doskonale uchwyciłeś istotę. To się właśnie nazywa mieć własny gust/opinie/preferencje. A że koledzy z forum nie posmyrają mnie za to po pindolu, trudno.
tu chodzi tylko o trochę konsekwencji, bo albo się lubi pitolenie, albo się go nie lubi. Ty zaś masz ewidentnie problem z określeniem się :) co więcej, często ubliżasz dobrym zespołom, a chwalisz chujowe. jakieś pomieszanie z poplątaniem :)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-10-2016, 20:18

Heretyk pisze:
Plastek pisze: Doskonale uchwyciłeś istotę. To się właśnie nazywa mieć własny gust/opinie/preferencje. A że koledzy z forum nie posmyrają mnie za to po pindolu, trudno.
tu chodzi tylko o trochę konsekwencji, bo albo się lubi pitolenie, albo się go nie lubi. Ty zaś masz ewidentnie problem z określeniem się :) co więcej, często ubliżasz dobrym zespołom, a chwalisz chujowe. jakieś pomieszanie z poplątaniem :)
Aha, czyli jak zajebiście lubię rude kobiety, to już za chuja nie może mi się spodobać brunetka? I skoro preferuję kobiety 175 cm+ to już za chuja nie mogę zwrócić uwagi na 173 cm? Rozumiem, to jest właśnie konsekwencja. Zapamiętam.
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk

14-10-2016, 20:19

no mówię, lubię Cię, ale z logiką masz duży problem :) bywa. a tera idę jeść baleron. nara
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

14-10-2016, 20:20

Cześć.
Wolę kakaową dziurę!!
ODPOWIEDZ