Zajebiście ich lubię, w sumie to prawie wszystkie płyty przyjmuję bezkrytycznie, ale największe wrażenie robi na mnie "Bomber". Oprócz tego: "Ace Of Spades", "Bastards", "Sacrifice", "Inferno".Wysłane przez metanoll
Lubicie tę kapelę? No nie mówcie, że nie.![]()
Która płytka jest najlepsza w Waszej opinii? Ja niedawno zakupiłem "1916" na kasecie (za 1 zł) i dla mnie jest to świetna rzecz.
MOTÖRHEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kilmister
- rozkręca się
MOTÖRHEAD
„Moja żona istotnie dobrze jest uzbrojona. W jej arsenale znajduje się grożenie rozwodem, przypalanie potraw, szybkostrzelne wymówki, karne odmawianie dania dupy, złość, płacz, pogarda i wiązki wyrazów, które, kiedy rzuca, gorszą nawet w melinach."
- Kilmister
- rozkręca się
Pieprzysz trzy po trzy...
Skoro to DEATH AND BLACK MAGAZINE, to z jakiej okazji na tym forum pojawiły się tematy np. o Slayer?
"Ace Of Spades" zostało scoverowane także przez Quortona. Widocznie on nie uważał Motorhead za "głupkowaty zespół tworzący głupkowatą muzykę". Widocznie nie był tru, jebany pozer...
Poza tym to gdyby nie ten "głupkowaty zespół" to by nie było nigdy tych wszystkich Venomów, Mayhemów etc.
Skoro to DEATH AND BLACK MAGAZINE, to z jakiej okazji na tym forum pojawiły się tematy np. o Slayer?
"Ace Of Spades" zostało scoverowane także przez Quortona. Widocznie on nie uważał Motorhead za "głupkowaty zespół tworzący głupkowatą muzykę". Widocznie nie był tru, jebany pozer...
Poza tym to gdyby nie ten "głupkowaty zespół" to by nie było nigdy tych wszystkich Venomów, Mayhemów etc.
„Moja żona istotnie dobrze jest uzbrojona. W jej arsenale znajduje się grożenie rozwodem, przypalanie potraw, szybkostrzelne wymówki, karne odmawianie dania dupy, złość, płacz, pogarda i wiązki wyrazów, które, kiedy rzuca, gorszą nawet w melinach."
- longinus696
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez P.[/i]
Głupkowaty zespół, podobnie jak muzyka. [/quote]
sraj się
Głupkowaty zespół, podobnie jak muzyka. [/quote]
sraj się
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Kilmister
- rozkręca się
Słuszne stwierdzenie. Można tylko stwierdzić do której najczęściej się wraca, choć do niektórych płyt można mieć lekkie zastrzeżenia, ale tylko lekkie. Ich dyskografia to zajebisty, wykurwiający stuff którego można słuchać bezustannie.
-
mistrzsardu
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez mistrzsardu[/i]
Ciekawe kiedy zagrają w Polsce - może ktoś coś wie? [/quote]
Chuj wie, ja jadę w październiku do Berlina na koncert w ramach trasy z okazji 30-lecia zespołu (generalnie zbieram chętnych na busa na linii Szczecin-Berlin-Szczecin, więc jakby co to czekam na sygnał).
Podobno ich ostatnie DVD rozpierdala.
Ciekawe kiedy zagrają w Polsce - może ktoś coś wie? [/quote]
Chuj wie, ja jadę w październiku do Berlina na koncert w ramach trasy z okazji 30-lecia zespołu (generalnie zbieram chętnych na busa na linii Szczecin-Berlin-Szczecin, więc jakby co to czekam na sygnał).
Podobno ich ostatnie DVD rozpierdala.
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- Kilmister
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez mistrzsardu[/i]
Ciekawe kiedy zagrają w Polsce - może ktoś coś wie?
Dla maniaków kapeli - w Teraz Rocku jest wkładka 14 stron tylko o nich. Nic ma tam nic nowego, ale może kogoś zainteresuje. [/quote]
heh już zakupiłem... porównując tą wkładke z poprzednimi musze stwierdzić że potraktowali ich ulgowo w negatywnym sensie:/
a co do koncertu to mogliby w końcu zagrać... to już chyba 5 lat minęło od ich ostatniej wizyty ale nic nie wiem na temat kiedy mają wpaść z koncertem:/
Ciekawe kiedy zagrają w Polsce - może ktoś coś wie?
Dla maniaków kapeli - w Teraz Rocku jest wkładka 14 stron tylko o nich. Nic ma tam nic nowego, ale może kogoś zainteresuje. [/quote]
heh już zakupiłem... porównując tą wkładke z poprzednimi musze stwierdzić że potraktowali ich ulgowo w negatywnym sensie:/
a co do koncertu to mogliby w końcu zagrać... to już chyba 5 lat minęło od ich ostatniej wizyty ale nic nie wiem na temat kiedy mają wpaść z koncertem:/
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez BadBlood[/i]
jadę w październiku do Berlina na koncert w ramach trasy z okazji 30-lecia zespołu (generalnie zbieram chętnych na busa na linii Szczecin-Berlin-Szczecin, więc jakby co to czekam na sygnał).[/quote]
Ja się piszę. :]
jadę w październiku do Berlina na koncert w ramach trasy z okazji 30-lecia zespołu (generalnie zbieram chętnych na busa na linii Szczecin-Berlin-Szczecin, więc jakby co to czekam na sygnał).[/quote]
Ja się piszę. :]
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Kilmister
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez BadBlood[/i]
Przeklejam z konkurencyjnego klasyfikację płyt Motorhead, z którą się w sumie w zupełności zgadzam. Kto myśli inaczej ten giej w czapie z kozich bobów.
M - 9 / 10
O - 666 / 10
B - 10 / 10
OP - 9 / 10
AoS - 12 / 10
))
IF - 8 / 10
APD - 7 / 10
O - 12 / 10
R'n'R - 8/ 10
1916 - 12 / 10
MoD - 8 / 10
B - 9/ 10
S - 10 / 10
SBL - 9 / 10
WAM - 7 / 10
H - 9 / 10
I - 12 / 10 [/quote]
żem dopiero zauważył że nie ma tu Overnight Sensation... ocena: 11/10 ;]
Przeklejam z konkurencyjnego klasyfikację płyt Motorhead, z którą się w sumie w zupełności zgadzam. Kto myśli inaczej ten giej w czapie z kozich bobów.
M - 9 / 10
O - 666 / 10
B - 10 / 10
OP - 9 / 10
AoS - 12 / 10
IF - 8 / 10
APD - 7 / 10
O - 12 / 10
R'n'R - 8/ 10
1916 - 12 / 10
MoD - 8 / 10
B - 9/ 10
S - 10 / 10
SBL - 9 / 10
WAM - 7 / 10
H - 9 / 10
I - 12 / 10 [/quote]
żem dopiero zauważył że nie ma tu Overnight Sensation... ocena: 11/10 ;]
- Gore_Obsessed
- Kilmister
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez Maniek z bagien[/i]
"Love Me Forever" to NAJLEPSZA ballada jaką słyszałem. [/quote]
"Don't Let Daddy Kiss Me" też jest niczego sobie.
"Love Me Forever" to NAJLEPSZA ballada jaką słyszałem. [/quote]
"Don't Let Daddy Kiss Me" też jest niczego sobie.