OVERKILL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Re: OVERKILL
No bo nie można tego nazwać gównem, nawet studyjnie. To jest zwyczajnie nudne... ale nadal dobre na swój sposób.
-
- mistrz forumowej ceremonii
ja mówię o ogólnej formie tych dziadów; jest fenomenalna. stare kawałki czy nowe, wszystko jedno
- Gunman
Na żywca nie widziałem ale wierzę na słowo.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To taka sama produkcja jak np u Testamentu, dla ichniejszych Mamoniow to ciagle jest dobre, bo w kolko takie same.Gunman pisze:No bo nie można tego nazwać gównem, nawet studyjnie. To jest zwyczajnie nudne... ale nadal dobre na swój sposób.
woodpecker from space
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Na potwierdzenie tych słów otwierający nową płytę "Mean Green Killing Machine". Ja nie mam pytań. Czekam...Heretyk pisze:ja mówię o ogólnej formie tych dziadów; jest fenomenalna. stare kawałki czy nowe, wszystko jedno
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- smooker
- w mackach Zła
Również, Overkill bardzo równy i regularny od Ironbound i tu zapowiada się również dobrze.Gore_Obsessed pisze:Na potwierdzenie tych słów otwierający nową płytę "Mean Green Killing Machine". Ja nie mam pytań. Czekam...Heretyk pisze:ja mówię o ogólnej formie tych dziadów; jest fenomenalna. stare kawałki czy nowe, wszystko jedno
- Triceratops
- smooker
- w mackach Zła
Pewnie tak, ale wg mnie to i tak cały czas się w nim więcej dzieje niż z generatora Mety, Kreatora i Testamentu.Triceratops pisze:Bardzo nijaki ten kawalek, taki z generatora kawalkow Overkill
- Gunman
Słabe i wtórne, wyłączyłem w połowie.
- smooker
- w mackach Zła
Mówisz o Metalice? Zgadzam się. Chociaż w wątku "np" widziałem, że jednak nie wyłączasz, bo gra w kółko.Gunman pisze:Słabe i wtórne, wyłączyłem w połowie.
- Triceratops
Przestan zaklinac rzeczywistosc, ostatnia rzecz jaka mozna powiedziec o ostatniej Metallice, to to, ze jest nudna. Nie ma tam 11 identycznych kawalkow z generatora jak to ma w przypadku ostatnich plyt Overkill.
woodpecker from space
- smooker
- w mackach Zła
Zgoda, jest 11 różnych kawałków i 11 jest nudnych na różny sposób.Triceratops pisze:Nie ma tam 11 identycznych kawalkow z generatora
- Triceratops
- smooker
- w mackach Zła
Zgadza się, dlatego szybko wyłączyłem HtSD i zmieniłem na coś lepszego.Triceratops pisze:Podobno inteligentni ludzie sie nie nudza.
- Żułek
jak dla mnie jest to przekombinowany numer, za dużo wrzucili do 1 kawałka i wyszło takie nie wiadomo co
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Gore_Obsessed
Dla mnie to w chwili obecnej najlepsza thrashowa kapela. Czekam na odpowiedź WARBEAST.
Co do tego, że kawałki z ostatnich płyt brzmią "jak z generatora" - dla mnie to jedyna kapela, która WCIĄŻ seriami i z niebywałą lekkością wypuszcza świetne utwory, w swoim - nie do podrobienia - stylu, pomimo upływu lat i tak bogatego dorobku. Tak jak robił to MOTÖRHEAD. Mordercze tempo działania i konsekwencja, a śladów nawet drobnej zadyszki trudno się doszukać.
Co do tego, że kawałki z ostatnich płyt brzmią "jak z generatora" - dla mnie to jedyna kapela, która WCIĄŻ seriami i z niebywałą lekkością wypuszcza świetne utwory, w swoim - nie do podrobienia - stylu, pomimo upływu lat i tak bogatego dorobku. Tak jak robił to MOTÖRHEAD. Mordercze tempo działania i konsekwencja, a śladów nawet drobnej zadyszki trudno się doszukać.
- smooker
- w mackach Zła
Najebawszy.
Bloodletting włączam, jest wykurw.
Bloodletting włączam, jest wykurw.
- moonfire
Nowy klip i piosenka. Mnie się podoba, ale byłaby lepsza, gdyby trwała te 2,5 minuty krócej. Nic nowego, ale jest sporo energii w tym numerze.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Maro
Muzycznie do przyjęcia. Teledysk katastrofa.
- Gore_Obsessed
Kolejny świetny kawałek. Z jaką lekkością oni "produkują" tę muzykę...
Pierdolone MOTÖRHEAD thrash metalu. Lemmy skończył wartę, ale ma godnych następców.
Pierdolone MOTÖRHEAD thrash metalu. Lemmy skończył wartę, ale ma godnych następców.