Zajebiste.yossarian84 pisze:[youtube][/youtube]
CHRIST AGONY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CHRIST AGONY
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Maksymalnie gówniana produkcja linii wokalnych. Jeszcze więcej ścieżek poproszę to może nie uda mi się już wyłowić żadnego słowa.manieczki pisze:Zajebiste.yossarian84 pisze:[youtube][/youtube]
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- manieczki
To mi sie podobalo, ale to to nizej to kurwa ŁA DA FAKmanieczki pisze:Zajebiste.yossarian84 pisze:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... ial-video/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
genialny debiut i dwójka na lp w końcu ;)
http://store.witchinghour.pl/christ-ago ... -7111.html

http://store.witchinghour.pl/christ-ago ... -7117.html

http://store.witchinghour.pl/christ-ago ... -7111.html

http://store.witchinghour.pl/christ-ago ... -7117.html

- Stoigniew
- zahartowany metalizator
znając ostatnie przygody z ich pre-orderami to fakt że "już dostępne" będzie można dopiero krzyknąć jak ktoś to będzie trzymał w łapskach :)
-
- zaczyna szaleć
Może jak zarobią to oddadzą kasę za niedoszły preorder Vadera :)
-
- zaczyna szaleć
hehe a propo wydania i ogólnie pojętego marketingu, przypomniały mi się posty z przed paru lat:
viewtopic.php?f=13&t=3929&p=935107#p935107" onclick="window.open(this.href);return false;
użytkownika mayhem:
Bart powinieneś spróbować zawalczyć o 3 pierwsze Christ Agony na LP, jedynka oczywiście z okladką z Carnage rec.
skierowane do użytkownika BART
w odpowiedzi BART napisał:
Nie ma o co walczyć propozycje miałem dwa lata temu,sprzeda się tego ze 100sztuk i nikt nie chce się wymieniać na to, może to i kult ale w Polsce ...
Nasuwa mi się teraz pytanie czyżby 'kultowość' tych materiałów zmieniła się we współczesnym świecie na przestrzeni tych kilku lat, że zmieniłeś zdanie?
viewtopic.php?f=13&t=3929&p=935107#p935107" onclick="window.open(this.href);return false;
użytkownika mayhem:
Bart powinieneś spróbować zawalczyć o 3 pierwsze Christ Agony na LP, jedynka oczywiście z okladką z Carnage rec.
skierowane do użytkownika BART
w odpowiedzi BART napisał:
Nie ma o co walczyć propozycje miałem dwa lata temu,sprzeda się tego ze 100sztuk i nikt nie chce się wymieniać na to, może to i kult ale w Polsce ...
Nasuwa mi się teraz pytanie czyżby 'kultowość' tych materiałów zmieniła się we współczesnym świecie na przestrzeni tych kilku lat, że zmieniłeś zdanie?
- domel666
- zaczyna szaleć
CHRIST AGONY POWRCA Z „LEGACY”!
18 listopada ukaże najnowszy- dziewiąty album powracającego do najlepszej formy Cezara i jego CHRIST AGONY! „Legacy” bo taki tytuł nosi nowe wydawnictwo, przynosi siedem utworów osadzonych „klimatem” znanym z trzech pierwszych płyt zespołu. Tym razem Cezar zaprosił do współpracy przy nagraniu bębnów Daraya (Dimmu Borgir,Vesania,Hunter) który postarał się o doskonałe klasyczne partie a efekt końcowy POWALA swoim brzmieniem!
Album został zarejestrowany i zrealizowany w Morągu w studio 666 pod okiem Michała Grabowskiego. Okładką zajął się BLACK TEAM MEDIA.
Poniżej prezentujemy track listę oraz okładkę.
Wkrótce kolejne szczegóły oraz pierwszy dźwiękowy zwiastun!
Christ Agony ” LEGACY”
1. Conjuration
2. Sigillum Diaboli
3. Seal Ov The Black Flame
4. Black Blood Ov The Universe
5. Devil Worship
6. Coronation
7. Legacy Ov Sin & Blood
Album nagrany w składzie :
Cezary „Cezar” Augustynowicz – gitara, bass, wokale oraz chóry
Dariusz „Daray” Brzozowski – instrumenty perkusyjne
18 listopada ukaże najnowszy- dziewiąty album powracającego do najlepszej formy Cezara i jego CHRIST AGONY! „Legacy” bo taki tytuł nosi nowe wydawnictwo, przynosi siedem utworów osadzonych „klimatem” znanym z trzech pierwszych płyt zespołu. Tym razem Cezar zaprosił do współpracy przy nagraniu bębnów Daraya (Dimmu Borgir,Vesania,Hunter) który postarał się o doskonałe klasyczne partie a efekt końcowy POWALA swoim brzmieniem!
Album został zarejestrowany i zrealizowany w Morągu w studio 666 pod okiem Michała Grabowskiego. Okładką zajął się BLACK TEAM MEDIA.
Poniżej prezentujemy track listę oraz okładkę.
Wkrótce kolejne szczegóły oraz pierwszy dźwiękowy zwiastun!
Christ Agony ” LEGACY”
1. Conjuration
2. Sigillum Diaboli
3. Seal Ov The Black Flame
4. Black Blood Ov The Universe
5. Devil Worship
6. Coronation
7. Legacy Ov Sin & Blood
Album nagrany w składzie :
Cezary „Cezar” Augustynowicz – gitara, bass, wokale oraz chóry
Dariusz „Daray” Brzozowski – instrumenty perkusyjne
- nicram
Czemu Reyash i Młody nie nagrywali płyty? Dziwne.
all the monsters will break your heart
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
- nicram
Na stronie fb napisane jak byk, że są w zespole.
- uglak
dobrze, ze rozjasniles watpliwosci skad brac najaktualniejsze info, bo juz myslalem ze np. w Malevolent Creation nie ostal sie nikt oprocz Fasciany ;-)nicram pisze:Na stronie fb napisane jak byk, że są w zespole.
Guilty of being right
- nicram
No wiesz, jednak profil Christów jest uaktualniany regularnie. Nieważne. Mam nadzieję, że po tragicznym Nocturn teraz będzie lepiej. Jednak jestem ciekawy, skoro Reyash już nie gra z nimi to kto będzie robił Cezarowi wywiady po angielsku? :-)
- uglak
- domel666
- zaczyna szaleć
" onclick="window.open(this.href);return false;
New song!!
New song!!
- nicram
Nie jest zły ten kawałek. Ale to plastikowe brzmienie. Kurwa, czy nie ma w tym kraju kolesia, który umiałby wyprodukować black metalową płytę żeby nie brzmiała grzecznie i ładnie?
Ostatnio zmieniony 31-10-2016, 09:13 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Mikołaj bez wątpienia. Ten z zespołu, którym inspirują się najwięksi.nicram pisze:Nie jest zły ten kawałek. Ale to plastikowe brzmienie. Kurwa, czy nie ma w tym kraju kolesia, który umaiłby wyprodukować black metalową płytę żeby nie brzmiała grzecznie i ładnie?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- domel666
- zaczyna szaleć
http://www.musickmagazine.pl/archiwa/5993" onclick="window.open(this.href);return false;
- trup
Noooo! ŻRE!!!! Nareszcie! się udało! AVE CEZAR!
Brzmienie mogłoby być ciut mniej "cyfrowe" ale i tak jest BDB!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)