lol korkol powiedział co wiedział, masz maksymalnie zły osąd sytuacji prawie jak Hilary Clinton, jakie smutne frazesy i pierdolenie o sercu ... żywcem wyjęte ze ściennej gazetki szkolnej dla stulejarzy, ale czego oczekiwać po miłośniku The Cure...ramonoth pisze:Naprawdę marzę o tym, żeby Metallica wywołała we mnie jeszcze takie emocje jak np. Black Sabbath i ich "13". Marzę, ale już w to nie wierzę.
To nie jest kwestia wieku muzyków czy wcześniejszego dorobku, który może przygniatać miotającą się kapelę, próbującą jeszcze raz wzbić się na szczyt. To albo kapela potrafi (vide Black Sabbath), albo nie potrafi. Metallica skomercjalizowała swoją nazwę i ryje jej członków do takiego stopnia, że trudno jest posądzić ten zespół o prawdziwą pasję, chęć tworzenia i grania muzyki z serca. Te teatralne miny, kosmiczne projekty (koncerty na Antarktydzie, jakieś idiotyczne filmy), cały właściwie ten marketingowy entourage i co najważniejsze chyba - dwie totalnie spierdolone brzmieniowo płyty - spowodowały u mnie to, że nie traktuję Metalliki poważnie. Nie traktuję ich jak żywego zespołu, organizmu, ale jak jakieś takie "coś", produkcik jakich mnóstwo wokół mnie. Trzeci singiel zanim wyda się całą płytę... no kurwa mać... Całą płytę w singlach najlepiej niech wydadzą, rozciągną proces na rok i będzie super, a po każdym singlu niech udzielają pierdyliarda wywiadów.
Będąc starym nadal można być ekscytującym, a swoim zachowaniem na scenie magnetyzować publiczność. Ale to trzeba być jak Black Sabbath, jak Rush, lub jak, co ostatnio miałem wielkie szczęście przeżyć na żywo, The Cure.
Dość mam projektu o nazwie Metallica. Koniec.
" onclick="window.open(this.href);return false;
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No, ale co by nie mówić to jednak:
The Cure >>>> Metallika
The Cure >>>> Metallika
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- mistrz forumowej ceremonii
LolNerwowy pisze:No, ale co by nie mówić to jednak:
The Cure >>>> Metallika
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- harvestman
[youtube][/youtube]
Atlas, Rise! premierowe wykonanie z oficjalnego kanału Metalliki.
Atlas, Rise! premierowe wykonanie z oficjalnego kanału Metalliki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ramonoth pisze:Sam sobie odpisuję, ale to co przed chwilą znalazłem tylko stanowi suplement do mojego powyższego wpisu.
http://heavyrock.eu/metallica-nagra-wid ... m-albumie/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chcą być undergroundowi niczym Kataklysm ;-)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ale dlaczego tak niekulturalnie?Lucek pisze:
lol korkol powiedział co wiedział, masz maksymalnie zły osąd sytuacji prawie jak Hilary Clinton, jakie smutne frazesy i pierdolenie o sercu ... żywcem wyjęte ze ściennej gazetki szkolnej dla stulejarzy, ale czego oczekiwać po miłośniku The Cure...
- Lucek
jest na tyle kulturalnie na ile zostawiłeś "pola manewru" po swojej durnej wypowiedzi, moze uderz sie w piersi zamiast sie mazać ?
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Poza obelgami nie przedstawiłeś żadnych argumentów. Nie sprowadzisz mnie do swojego niskiego poziomu dyskusji, nie masz szans :)
- Lucek
tylko nie zadław sie literką "ę" popłacz sobie, nie wstydz się :)
-
Hilary Clinton i osąd sytuacji to jakaś abstrakcja do nieskończonej potęgi :d
- moonfire
Mają rozmach...ramonoth pisze:Sam sobie odpisuję, ale to co przed chwilą znalazłem tylko stanowi suplement do mojego powyższego wpisu.
http://heavyrock.eu/metallica-nagra-wid ... m-albumie/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta sztuka udała się jak na razie tylko Jacksonowi na "Bad". Nota bene, Jacko bardzo okej.
To oczywista oczywistość.Nerwowy pisze:No, ale co by nie mówić to jednak:
The Cure >>>> Metallika
- harvestman
Nie do końca, wcześniej zrobiło to też Neurosis na The Sun That Never Sets oraz Sonic Youth na Goo.moonfire pisze:Mają rozmach...ramonoth pisze:Sam sobie odpisuję, ale to co przed chwilą znalazłem tylko stanowi suplement do mojego powyższego wpisu.
Ta sztuka udała się jak na razie tylko Jacksonowi na "Bad". Nota bene, Jacko bardzo okej.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No i spoko, nie przerzucajmy się teraz nazwami kto wcześniej albo później zdobył się na taki wyczyn, bo wydaje mi się to nieistotne. Bardziej nurtuje mnie pytanie, czy jest sens wywalania kasy na coś takiego? Oczywiście zespół taki jak Metallica kosztami raczej sobie głowy nie zaprząta, ale mimo wszystko - uważacie że kręcenie klipu do każdego kawałka z płyty jest dobrym pomysłem?
- harvestman
Te klipy jak dotąd są raczej niskobudżetowe, oglądalność na ich oficjalnym profilu liczy się w milionach, więc raczej się opłaca. Zresztą nie oszukujmy się, taka decyzja to nie jest kaprys jednego czy drugiego. Lars, jego księgowy i menadżer pewnie sobie to dobrze przekalkulowali.Nasum pisze:No i spoko, nie przerzucajmy się teraz nazwami kto wcześniej albo później zdobył się na taki wyczyn, bo wydaje mi się to nieistotne. Bardziej nurtuje mnie pytanie, czy jest sens wywalania kasy na coś takiego? Oczywiście zespół taki jak Metallica kosztami raczej sobie głowy nie zaprząta, ale mimo wszystko - uważacie że kręcenie klipu do każdego kawałka z płyty jest dobrym pomysłem?
- Stoigniew
a poza tym za kilka lat będzie można jeszcze raz zarobić na albumie wydając DVD, bluraja i ciul wie co jeszcze z teledyskami...
pecunia non olet :)
pecunia non olet :)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
metal najleprzy[V] pisze:LolNerwowy pisze:No, ale co by nie mówić to jednak:
The Cure >>>> Metallika
- Plastek
- Kontakt:
+zylionNerwowy pisze:No, ale co by nie mówić to jednak:
The Cure >>>> Metallika
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- HSVV
- w mackach Zła
-
- zaczyna szaleć
The Cure + w kurwę gotyckiego rocka 80',90' >>>>> Metallica
hehe
hehe