I że..megawat pisze:Jeśli wierzyć temu co wyczytałem, to podobno Power Electronics z ludzką twarzą. ;)
Tyle. Czytanko ze zrozumionkiem. :)megawat pisze:Tak czy siak, nieźle się tego słucha.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, ŚWIAT BEZ KOŃCA
I że..megawat pisze:Jeśli wierzyć temu co wyczytałem, to podobno Power Electronics z ludzką twarzą. ;)
Tyle. Czytanko ze zrozumionkiem. :)megawat pisze:Tak czy siak, nieźle się tego słucha.
Ale nie każdy inny zespół w tym "gatunku" wydaje po 5/7 płyt rocznie :)booshee pisze:Masz rację longinusie ale poziom onanu według mnie jest tu znacznie większy, to tak jak z fotografią cyfrową, dookoła same koła fotograficzne, i wszyscy walą konia do swoich kadrów i chwalą kadry kolegów, najgorzej jest uwierzyć w czyjeś pochlebstwa. Szkoda że tacy artyści nie są w stanie uwierzyć też w słowa krytyki. W każdym bądź razie z antymuzyką mi po drodze ale ocean przez który się trzeba przedostać do konkretnych rzeczy mnie swego czasu zaskoczył.
Rozumiem. Wprawdzie nie wiem o co chodzi z fotografią cyfrową, bo moim zdaniem wszystkie kółka fotograficzne (i w ogóle artystyczne, np. malarskie) są obciążone tym samym syndromem wzajemnej adoracji i "cyfrowość" nie ma tu nic do rzeczy, ale wracając do antymuzyki, to po prostu rejony dla fetyszystów hałasu i jak już ktoś się jara, to często na całego - stąd onanizm. Niemniej jednak zgadzam się, że trzeba przepłynąć morze gówna, żeby ustrzelić coś wyjątkowego - dlatego ja osobiście najbardziej lubię rzeczy na skraju noise'u i innych gatunków.booshee pisze:Masz rację longinusie ale poziom onanu według mnie jest tu znacznie większy, to tak jak z fotografią cyfrową, dookoła same koła fotograficzne, i wszyscy walą konia do swoich kadrów i chwalą kadry kolegów, najgorzej jest uwierzyć w czyjeś pochlebstwa. Szkoda że tacy artyści nie są w stanie uwierzyć też w słowa krytyki. W każdym bądź razie z antymuzyką mi po drodze ale ocean przez który się trzeba przedostać do konkretnych rzeczy mnie swego czasu zaskoczył.
spis kawałków, a nawet możliwość odsłuchu ^^ :Plastek pisze:Ciekawa sprawa, jest gdzieś jakiś spis kawałków?
o kurwa wychodzi, że jestem normikiem:Dbyrgh pisze: