Imo bdb informacja, mam nadzieję, że nic się nie zepsuje po drodze. Powoli zaczyna mi się klarować konstelacja przyszłorocznych koncertów - najpierw C+BI, kilka tygodni później M+BR, i to wszystko bez konieczności wyjeżdżania z miasta :)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Poprawilem - teraz jest dobrze;-)SadoGoat666 pisze:Zajebiście. Mam nadzieję, że dojdzie Kraków.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Tomek żona podaje Cię do sądu za straty moralne:)))Tomaszek pisze:Jako organizator obu gigów tych klepniętych, pragnę sprostować, że kolejność jest z goła odwrotna, wpierw Wrocław29.III, potem Warszawa 30.III ... reszta się zgadza.
Na Vastum (jedyny gig w Polsce) zapraszam 3 marca do Wrocławia ...
rozdajecie karty Panowie, człowiek myślał o odpoczynku a tu w marcu już trzy mocne ciosyTomaszek pisze:Jako organizator obu gigów tych klepniętych, pragnę sprostować, że kolejność jest z goła odwrotna, wpierw Wrocław29.III, potem Warszawa 30.III ... reszta się zgadza.
Na Vastum (jedyny gig w Polsce) zapraszam 3 marca do Wrocławia ...
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
I tak nie przyjedziez, bo bedziesz pracował albo kaca leczył ;)morbid pisze:no i fajnie,koncert praktycznie na miejscu