Stodoła ja pierdole :(Triceratops pisze:
ANTHRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- aginsiak
- w mackach Zła
Re: ANTHRAX
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A co Ci nie pasuje w Stodole?
Ostatni raz byłem tam na Devinie oraz na Bad Religion i nie stwierdziłem jakichś specjalnych mankamentów. Poza tym jeśli robi to LiveNation, to nie ma przecież innej opcji, chyba że na Narodowym. Przecież w Progresji czy innej Hydrozagadce to się nie odbędzie. Poprzedniego Devina robili tam, kolejny też tam będzie. Dodatkowo, od pewnego czasu w Stodole są piękne bilety kolekcjonerskie.
Dlaczego ludzie ciągle płaczą i narzekają w kontekście koncertów? A to za drogo, a to za wcześnie, a to za późno, a to we wtorek, a nie we środę, a to tramwaju nie ma, a to samolotu, a to w Stodole, a nie, kurwa, w Piździe. Jeszcze 3-4 lata temu w ogóle gówno się pod tym względem w Polsce działo. Dzieci dobrobytu, mać.
Ostatni raz byłem tam na Devinie oraz na Bad Religion i nie stwierdziłem jakichś specjalnych mankamentów. Poza tym jeśli robi to LiveNation, to nie ma przecież innej opcji, chyba że na Narodowym. Przecież w Progresji czy innej Hydrozagadce to się nie odbędzie. Poprzedniego Devina robili tam, kolejny też tam będzie. Dodatkowo, od pewnego czasu w Stodole są piękne bilety kolekcjonerskie.
Dlaczego ludzie ciągle płaczą i narzekają w kontekście koncertów? A to za drogo, a to za wcześnie, a to za późno, a to we wtorek, a nie we środę, a to tramwaju nie ma, a to samolotu, a to w Stodole, a nie, kurwa, w Piździe. Jeszcze 3-4 lata temu w ogóle gówno się pod tym względem w Polsce działo. Dzieci dobrobytu, mać.
- HSVV
- w mackach Zła
pod tym się chętnie podpiszę. kurwa mać, nie dość, że jednemu gra zespół pod nosem prawie, to i tak będzie zrzędzić bo nie ten dzień i tramwaje później nie będą jeździć. cieszę się, że moje doświadczenia koncertowe inaczej wyglądały, kiedy się jechało czasem 15 h z trzema przesiadkami przez cały kraj, pytało każdego przechodnia jak dostać się tam a tam i kończyło się na kilkugodzinnym koczowaniu pod klubem żeby zgarnąć jakieś senowne miejsce - nie wspominając o tym, że po koncercie nie raz nie dwa trzeb było koczować na pociąg przez następne 5-6h, nieważne czy skwar, czy zima i wypizg. i stawało się na rzęsach żeby wykombinować, jak tu zdobyć dzień wolny jeśli trzeba było w środku tygodnia. wszystko po to żeby zobaczyć 1-1,5 godzinny występ swojego ulubionego zespołu na scenie.ramonoth pisze:Dlaczego ludzie ciągle płaczą i narzekają w kontekście koncertów? A to za drogo, a to za wcześnie, a to za późno, a to we wtorek, a nie we środę, a to tramwaju nie ma, a to samolotu, a to w Stodole, a nie, kurwa, w Piździe. Jeszcze 3-4 lata temu w ogóle gówno się pod tym względem w Polsce działo. Dzieci dobrobytu, mać.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- aginsiak
- w mackach Zła
Mam 164 cm wzrostu i nigdy nic nie widzę zza pleców rosłych metalowców. Poza tym wtedy ,gdy obserwuje czyjeś plecy ,dżwięk jest mocno wytłumiony i przez to mało selektywny. Bardzo mnie to irytuje. A nie będę sie pchał pod scenę ,żeby nie oberwać od narowistych ,spoconych thrash metalowców. mam nadzieję ,że mnie choć troche zrozumiałeś.ramonoth pisze:A co Ci nie pasuje w Stodole?
PS .W moich skórzanych butach mam 168 cm. Ciągle za mało :(
A potem kradłeś pieniądze które mamełe dała na chleb i jechałeś rowerem na targ kupić "Pleasure to Kill" na Takcie, a jak wracałeś to tatełe bił kablem do refrenu, było warto, było wartoHSVV pisze: pod tym się chętnie podpiszę. kurwa mać, nie dość, że jednemu gra zespół pod nosem prawie, to i tak będzie zrzędzić bo nie ten dzień i tramwaje później nie będą jeździć. cieszę się, że moje doświadczenia koncertowe inaczej wyglądały, kiedy się jechało czasem 15 h z trzema przesiadkami przez cały kraj, pytało każdego przechodnia jak dostać się tam a tam i kończyło się na kilkugodzinnym koczowaniu pod klubem żeby zgarnąć jakieś senowne miejsce - nie wspominając o tym, że po koncercie nie raz nie dwa trzeb było koczować na pociąg przez następne 5-6h, nieważne czy skwar, czy zima i wypizg. i stawało się na rzęsach żeby wykombinować, jak tu zdobyć dzień wolny jeśli trzeba było w środku tygodnia. wszystko po to żeby zobaczyć 1-1,5 godzinny występ swojego ulubionego zespołu na scenie.
Ostatnio zmieniony 16-11-2016, 19:47 przez Karkasonne, łącznie zmieniany 2 razy.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jesli już to lenistwa ;) przynajmniej u mnie ;)ramonoth pisze:Dlaczego ludzie ciągle płaczą i narzekają w kontekście koncertów? A to za drogo, a to za wcześnie, a to za późno, a to we wtorek, a nie we środę, a to tramwaju nie ma, a to samolotu, a to w Stodole, a nie, kurwa, w Piździe. Jeszcze 3-4 lata temu w ogóle gówno się pod tym względem w Polsce działo. Dzieci dobrobytu, mać.
ja tej całej otoczki koncertowej nienawidzę, poza samym koncertem dla mnie to męka
chce tylko "odlecieć" na swoich zespołach i jak najszybciej stamtad spierdalać dlatego lubie sobie pomarudzić jak coś nie jest po mojej myśli ;)
tutaj poza z dupy supportem nie ma póki co na co marudzić ;)
Ostatnio zmieniony 16-11-2016, 19:38 przez Żułek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ciekawa sytuacja, bo akurat wczoraj na OVERKILL/CROWBAR jechałem m.in. z moim bdb Kolegą, który choruje na karłowatość. Nie narzekał na nic, poza narzekaniem na drugiego bdb Kolegę, który 30 razy pytał go, czy lubi GENESIS :) Nie wiem jak oglądał koncert, skąd, czy dobrze widział itd. Po prostu nie narzekał, a koncertów widział w swoim życiu mnóstwo.aginsiak pisze:
Mam 164 cm wzrostu i nigdy nic nie widzę zza pleców rosłych metalowców. Poza tym wtedy ,gdy obserwuje czyjeś plecy ,dżwięk jest mocno wytłumiony i przez to mało selektywny. Bardzo mnie to irytuje. A nie będę sie pchał pod scenę ,żeby nie oberwać od narowistych ,spoconych thrash metalowców. mam nadzieję ,że mnie choć troche zrozumiałeś.
Są w życiu większe problemy. Zdrowia :)
- aginsiak
- w mackach Zła
Oczywiście ,że są . A najzupełniej poważnie ,to nie lubie tego przybytku po prostu ,zawsze kiedy tam jestem ,to kurwa buczy ,huczy ,a tym razem potrzebuje tip-top wydania. Pomysle nad zagramanicą .ramonoth pisze:Ciekawa sytuacja, bo akurat wczoraj na OVERKILL/CROWBAR jechałem m.in. z moim bdb Kolegą, który choruje na karłowatość. Nie narzekał na nic, poza narzekaniem na drugiego bdb Kolegę, który 30 razy pytał go, czy lubi GENESIS :) Nie wiem jak oglądał koncert, skąd, czy dobrze widział itd. Po prostu nie narzekał, a koncertów widział w swoim życiu mnóstwo.aginsiak pisze:
Mam 164 cm wzrostu i nigdy nic nie widzę zza pleców rosłych metalowców. Poza tym wtedy ,gdy obserwuje czyjeś plecy ,dżwięk jest mocno wytłumiony i przez to mało selektywny. Bardzo mnie to irytuje. A nie będę sie pchał pod scenę ,żeby nie oberwać od narowistych ,spoconych thrash metalowców. mam nadzieję ,że mnie choć troche zrozumiałeś.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Pomyśl sobie, że mieszkasz w Lublinie/Przemyślu/Kielcach itp. W dupie byś był i gówno widział ze swoim rozpasanym podejściem. Dla mnie EOT, bo szkoda strzępić ryja. To jest, kurwa, dramat, dziecko.Żułek pisze:
jesli już to lenistwa ;) przynajmniej u mnie ;)
ja tej całej otoczki koncertowej nienawidzę, poza samym koncertem dla mnie to męka
chce tylko "odlecieć" na swoich zespołach i jak najszybciej stamtad spierdalać dlatego lubie sobie pomarudzić jak coś nie jest po mojej myśli ;)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Myśl. Ale tak z ciekawości zapytam, bo ja raczej wysoki jestem. Które miejscówki w W-wie są odpowiednie dla Ciebie?aginsiak pisze:Oczywiście ,że są . A najzupełniej poważnie ,to nie lubie tego przybytku po prostu ,zawsze kiedy tam jestem ,to kurwa buczy ,huczy ,a tym razem potrzebuje tip-top wydania. Pomysle nad zagramanicą .ramonoth pisze:Ciekawa sytuacja, bo akurat wczoraj na OVERKILL/CROWBAR jechałem m.in. z moim bdb Kolegą, który choruje na karłowatość. Nie narzekał na nic, poza narzekaniem na drugiego bdb Kolegę, który 30 razy pytał go, czy lubi GENESIS :) Nie wiem jak oglądał koncert, skąd, czy dobrze widział itd. Po prostu nie narzekał, a koncertów widział w swoim życiu mnóstwo.aginsiak pisze:
Czepiasz się chłopaka. Może musi być przed dwudziestą drugą w domu, bo inaczej szlaban na internet i wstrzymanie wypłaty kieszonkowego?ramonoth pisze:Pomyśl sobie, że mieszkasz w Lublinie/Przemyślu/Kielcach itp. W dupie byś był i gówno widział ze swoim rozpasanym podejściem. Dla mnie EOT, bo szkoda strzępić ryja. To jest, kurwa, dramat, dziecko.Żułek pisze:
- Żułek
tak to prawda, wątpie abym się zmusił do pojechania na koncert skoro mam z tym problem w stolicyramonoth pisze:Pomyśl sobie, że mieszkasz w Lublinie/Przemyślu/Kielcach itp. W dupie byś był i gówno widział ze swoim rozpasanym podejściemŻułek pisze:
swój pierwszy koncert zaliczyłem przez przypadek (2005), na tyle mi sie spodobało i ze postanowiłem się przemóc ale zajęło mi to aż 4 lata i nadal nienawidze koncertowej otoczki
niestety nie wszyscy się nadają na takie spędy
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- aginsiak
- w mackach Zła
Oczywiście ,że są . A najzupełniej poważnie ,to nie lubie tego przybytku po prostu ,zawsze kiedy tam jestem ,to kurwa buczy ,huczy ,a tym razem potrzebuje tip-top wydania. Pomysle nad zagramanicą .[/quote]ramonoth pisze:
Ciekawa sytuacja, bo akurat wczoraj na OVERKILL/CROWBAR jechałem m.in. z moim bdb Kolegą, który choruje na karłowatość. Nie narzekał na nic, poza narzekaniem na drugiego bdb Kolegę, który 30 razy pytał go, czy lubi GENESIS :) Nie wiem jak oglądał koncert, skąd, czy dobrze widział itd. Po prostu nie narzekał, a koncertów widział w swoim życiu mnóstwo.
Myśl. Ale tak z ciekawości zapytam, bo ja raczej wysoki jestem. Które miejscówki w W-wie są odpowiednie dla Ciebie?[/quote]
Kiedyś stara "Żyleta" i Źródełko plus lokale prywatne rozrzucone po wielu dzielnicach.Teraz raczej omijam miasto stołeczne szerokim łukiem ;)
- Triceratops
hmmmm http://www.blabbermouth.net/news/megade ... -material/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
A może jeszcze prościej, nie przepada za koncertem jako wydarzeniem jako takim.535 pisze: Czepiasz się chłopaka. Może musi być przed dwudziestą drugą w domu, bo inaczej szlaban na internet i wstrzymanie wypłaty kieszonkowego?
Krótko mówiąc masochista. Właściwie to nie lubi, ale się tam pcha, narażając na nocne podróże komunikacją zbiorową wśród nietrzeźwych typów spod ciemnej gwiazdy,
- Gotyk
- zaczyna szaleć
Następni...
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... -gaga.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... -gaga.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- HSVV
- w mackach Zła
ciekawe kto następny ją zaprosi. Deathspell Omega? Furia?
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- Żułek
[youtube][/youtube]
- moonfire
- zahartowany metalizator
Cover odegrany 1:1. Z jednej strony słychać, że panowie grać umieją i to nie tylko metal, z drugiej zawsze będę wolał sięgnąć po oryginał Kansas.