KREATOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- moonfire
- zahartowany metalizator
Re: KREATOR
To ja już wolę Endoramę, bez dwóch zdań, nawet gdy ryja otwiera Tilo Wolff. Tej najnowszej sraki nie da się słuchać (ani oglądać). Wyłączyłem w połowie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
moonfire pisze: A teledysk to kwintesencja złego smaku: dziewica na ołtarzu, krew, noże, bafomety.
W zamyśle miało być mrocznie i bluźnierczo, wyszło jak wyszło. Czyli słabo.
- moonfire
Tak po niemiecku niczym u Belphegor.Nasum pisze:moonfire pisze: A teledysk to kwintesencja złego smaku: dziewica na ołtarzu, krew, noże, bafomety.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Teledysk kręciła Grupa 13, czyli to nas, Polaków wina.Nasum pisze:moonfire pisze: A teledysk to kwintesencja złego smaku: dziewica na ołtarzu, krew, noże, bafomety.
- Gunman
Idę w związku z tym skoczyć z mostu. Poczucie winy jest tak duże...
- Rattlehead
Ja pierdolę, jaki gnój!harvestman pisze:[youtube][/youtube]
Nowy numer, teledysk robili koledzy Adama.
support music, not rumors
- moonfire
Patrzę więc na to inaczej, jako na sabotaż z zemsty za WWII. :)harvestman pisze:Teledysk kręciła Grupa 13, czyli to nas, Polaków wina.Nasum pisze:moonfire pisze: A teledysk to kwintesencja złego smaku: dziewica na ołtarzu, krew, noże, bafomety.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Jezusie najsłodszy, czy Niemcy aż tak mocno ochujeli?
- moonfire
Ten zespół kończy tak nisko, jak żaden inny thrashowy band przed nim.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mnie zastanawia skąd popyt na takie coś, kto tego kurwa słucha? Nakreślcie mi proszę jakiś obraz bo chyba nie o takie duperelstwo chodzi i chodziło w tej muzyce.
Niemiecki rynek łyknie każde gówno. Sprawdź sobie katalog Napalm Records. Dwie minuty z tym katalogiem wystarczą, byś najnowsze objawienie Kreator uznał za całkiem przyzwoite metalowe granie. Stalowe Pantery. Mówi to panu coś?est pisze:Mnie zastanawia skąd popyt na takie coś, kto tego kurwa słucha? Nakreślcie mi proszę jakiś obraz bo chyba nie o takie duperelstwo chodzi i chodziło w tej muzyce.
edit
Łap.
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 19-11-2016, 23:59 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale Steel Panther jest dla jaj i nagrywają mimo wszystko muzycznie dobre, hardrockowe kawałki. A Kreator nagrał znowu gówno.
Nie mam takich informacji. W ogóle to nie niszcz mojego świata, bo ja jestem przekonany, że po Renewal to oni grają już tylko dla jaj.
- moonfire
Jeśli są tacy, którzy słuchają Graveworm i Agathodaimon, znajdą się także fani nowego Kreatora.est pisze:Mnie zastanawia skąd popyt na takie coś, kto tego kurwa słucha? Nakreślcie mi proszę jakiś obraz bo chyba nie o takie duperelstwo chodzi i chodziło w tej muzyce.
Przypominam, koledzy:
[youtube][/youtube]
Ja tam lubię wszystkie 4 nagrane po Renewal, za to nie bardzo rozumiem sam Renewal535 pisze:Nie mam takich informacji. W ogóle to nie niszcz mojego świata, bo ja jestem przekonany, że po Renewal to oni grają już tylko dla jaj.
No cóż. Nie można mieć wszystkiego.Karkasonne pisze:Ja tam lubię wszystkie 4 nagrane po Renewal, za to nie bardzo rozumiem sam Renewal535 pisze:Nie mam takich informacji. W ogóle to nie niszcz mojego świata, bo ja jestem przekonany, że po Renewal to oni grają już tylko dla jaj.
- sveneld
- zaczyna szaleć
Niestety, bieda jeszcze biedniejsza niż poprzednio. Główny riff bez szału, ale daje radę, ale ten refren.... O teledysku nie wspomnę. Ale przynajmniej idą pod prąd, większość jest groźna i diaboliczna w wieku 13-15 lat, a ekipa Mille tuż przed emeryturą.
Pozostanę przy płytach 1-3 i VR.
Pozostanę przy płytach 1-3 i VR.
Only dead fish flows with the stream...
- mad
Myślałem, że przez pomyłkę ktoś tu wstawił teledysk Blind Guardian... nie obrażając wszakże BG. Uwaga dotyczy Gods Of Violence rzecz jasna,.
Smutno mi się z wami zgadzać, miałem nadzieję że ta okładka faktycznie zwiastuje powrót do agresywniejszego grania. Nigdy w życiu się tak myliłem. Teledysk jest przerysowany do śmieszności, motywy wizualne niespójne i oklepane jednocześnie (taki obraz z dziewczyną na stole otoczoną grupką miało Dimmu Borgir i co najmniej jeden inny zespół, nie pamiętam - Ancient? Doborowe towarzystwo doprawdy), o co chodzi z tym spartaninem? Patrzy i macha do kamery. Są tu jakieś pojedyncze riffy które mogłyby sie znaleźć na Violent Revolution, ale cała reszta to coś, z czym naprawdę wstyd wychodzić do starych fanów, na których Petrozza wyraźnie postawił kreskę i wolił zdobywać dzieciaki z pokolenia, które jest młodsze i ode mnie, i od większości tutaj zgromadzonych. Osobiście nie daję im już żadnej nadziei.