Mam dziś urodziny!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: Mam dziś urodziny!
WIELKIE DZIĘKI KOLEDZY ZA ŻYCZENIA !!!
-
- zahartowany metalizator
ale z was samce, o ja. udzielcie pare rad, jak trzymać kobietę krótko (dosłownie i w przenośni), bo co nieco wiem, ale przy takich fachowcach to ja żółtodziób jestem :)
-
- postuje jak opętany!
No, póki co to średnio Ci idzie i to raczej ja Ciebie trzymam krótko : )byrgh pisze:ale z was samce, o ja. udzielcie pare rad, jak trzymać kobietę krótko (dosłownie i w przenośni), bo co nieco wiem, ale przy takich fachowcach to ja żółtodziób jestem :)
Btw. Sto lat Morbidzie!
a ja z kolei czuję się jakiś taki zakurzony i staroświeckibyrgh pisze:ale z was samce, o ja. udzielcie pare rad, jak trzymać kobietę krótko (dosłownie i w przenośni), bo co nieco wiem, ale przy takich fachowcach to ja żółtodziób jestem :)
-
nie wiem więc, jakim cudem jeszcze żyjesz. XXI wiek! wszak:535 pisze:a ja z kolei czuję się jakiś taki zakurzony i staroświeckibyrgh pisze:ale z was samce, o ja. udzielcie pare rad, jak trzymać kobietę krótko (dosłownie i w przenośni), bo co nieco wiem, ale przy takich fachowcach to ja żółtodziób jestem :)
"Kobieta to też stworzenie Boże, które powinno spać w oborze, ale z powodu dupy, chłop ją wziął do chałupy."
najlepiej wydziergaj to sobie na karku - a już najlepiej w czarnych barwach w formie bohomazu.
- Plastek
- Kontakt:
Jaki ładny wierszyk, bardzo zabawny, swawolny i sowizdrzalski.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Chłopców, którzy poważnie rozumują w powyższy sposób, nawet mi nie szkoda. Wstydziłbym się tak pomyśleć, a co dopiero napisać.
- Plastek
- Kontakt:
No widzisz, a niektórzy się nie wstydzą. Taki poziom.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- mistrz forumowej ceremonii
NIe stresuj się Andrzej. Z racji tego,że przez dwa dni będziemy sąsiadami i jak moje chrapanie nie wyprowadzi Cię z równowagi i siłowo nie zadusisz mnie poduszką z sąsiedniego pokoju wiedz,że życzę Ci brachu wszystkiego naj. A okazji do wspólnego spożycia będzie sporo w najbliższym czasie toteż kielicha wypijemy nie jednego. Wszystkiego dobrego, żyj i króluj:)morbid pisze:
sam nie wiem śmiać się czy płakać....
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Lukass
Panowie, pamiętajcie, przyjdzie taki moment, że już żaden nowszy model nie będzie zainteresowany starym gratem, co to nic nie ma do zaproponowania. A za cytowanie (na poważnie, a może i w żartach) takich wierszyków to patelnią przez łeb się należy. I jest to niezgodne z naszą pogańską tradycją. A może i zgodne, zależy od momentu w historii. Solenizantom wszelkiej pomyślności!
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
żeby była jasność - to nie moja słowa, ja tylko cytowałem cytat sz.p. moderatora :) ale, na ile go (nie)znam, powie, że to moja nadinterpretacja, bo chodziło o zupełnie coś innego.
- COFFIN
No, jak zwykle na swoją modlę. Czy ja to dokończyłem? Chyba nie.
'Come the Blessed Madness'
- Lukass
No i teraz wszystko będzie na biednego byrgha... Swoją drogą, tłumaczą się winni :DCOFFIN pisze:No, jak zwykle na swoją modlę. Czy ja to dokończyłem? Chyba nie.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- COFFIN
No widzisz. Ja dla żartu, co zresztą później podkreśliłem, napisałem początek, dokończył ktoś inny (już nie wspominam, że odbiegająco od oryginału) i jeszcze chce głupka z kogoś innego tylko nie z siebie zrobić. Znamy, znamy sytuację:D
- Lukass
Ha! Nie trzeba było zaczynać. A "oryginałów" widziałem z dziesięć, nie mam pojęcia, który jest tym najpierwszym, ale wszystkie są takie, że i tak się patelnią przez łeb należy.COFFIN pisze:No widzisz. Ja dla żartu, co zresztą później podkreśliłem, napisałem początek, dokończył ktoś inny (już nie wspominam, że odbiegająco od oryginału) i jeszcze chce głupka z kogoś innego tylko nie z siebie zrobić. Znamy, znamy sytuację:D
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- COFFIN
Jednakowoż myślę, że niektórych kwestii nie trzeba dalej ciągnąć.
- Lukass
- pr0metheus
ale czemu ta patelnia ? za wierszyk? sa takie dla ktorych i obora za duzo ,ale sa tez takie ktore trzeba na rekach nosic.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Lukass
Za podejście. Bo przy takowym nie ma słusznego rozróżnienia, które poczyniłeś. Coffin ma rację, nie ma co ciągnąć tematu, do niczego dobrego to nie prowadzi, a patelnią oberwać można bez żadnej przewiny.pr0metheus pisze:ale czemu ta patelnia ? za wierszyk? sa takie dla ktorych i obora za duzo ,ale sa tez takie ktore trzeba na rekach nosic.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?