Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Ja pierdole, teraz musze lizac dupe az 5 osobom :/
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
W ogóle to skąd pomysł na zaostrzenie moderacji skoro życie na forume toczy się leniwie? Po prostu nie ma i tak czego sprzątać a tego co brakuje to user made content.
Yare Yare Daze
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
User made content zaczął znikać właśnie ze względu na panujący syf, a moderacji nie było już praktycznie w ogóle. Nie ma to na celu jakieś polaryzacji opinii - można spać spokojnie i krytykować dowolnie wszystkich i każdego, Chodzi właśnie o ukrócenie terroru 'mojej racji' osób, które mają problem z brakiem akceptacji dla ich zdania posuwając się nieustannie do słowno-agresywnych wypowiedzi wobec oponentów.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
Ja tylko na chwilę bo nie za bardzo ogarniam:) a jak któryś wstawi nagie zdjecia kolezanek za ich pozwoleniem to co dalej.... ban? :)
- HSVV
- w mackach Zła
nie pytaj, wklejaj
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- nicram
Mam pytanie - czemu zniknął mój temat "nur fur Coffin"? To była taka przeciwwaga dla tematu "nur fur Plastek", która miała uświadomić absurd tworzenia gett w obrębie czegoś takiego jak masterful. Sorry Olo, ale uważam, że to przegięcie i wiem, że jesteś po innej stronie politycznej barykady, ale zajeżdża mi to Pisowskim szczuciem i dzieleniem ludzi na lepszych i gorszych. Bo chyba zdajesz sobie sprawę, że ten syf, który się rozpętał, to także Twoja wina, bo to zdaje się Ty zrobiłeś kogoś tak nieodpowiedzialnego jak Coffin moderatorem. Zgadza się?
all the monsters will break your heart
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
^ pół roku go nie było, a teraz jak się zaangażował :D
niech to miejsce niebawem zniknie
- Lucek
- weteran forumowych bitew
moze od razu niech wszyscy zostaną moderatorami ? czytam i nie wieże po prostu :) skąd takie dziwne pomysły akurat teraz kiedy forum jest praktycznie martwe ?Olo pisze:tak, te i kilka innych osób też brałem pod uwagę - bardzo chętnie poszerzę jeszcze grono moderatorów o te godne zaufania
- COFFIN
Skoro o mnie piszesz to pozwolę sobie napisać. Piszesz bzdury, co potwierdzasz na każdym kroku odwołując się do mnie w kilku innych tematach. Jesli dla Ciebie nie ma różnicy miedzy jednym, a drugim tematem to wypada mi tylko współczuć. Może Olo Ci wytłumaczy, mi się nie chce. Na koniec z mojej strony dodam tylko oświecony i wyrobiony słuchaczu, że wyjątkowo płytkich używasz argumentów. Mniemam, że teraz Nasum powinien wam przeszkadzać, bo jak to moderator może mieć tak wąskie horyzonty i siedzieć w jednym tylko gatunku. Tyle.nicram pisze:Mam pytanie - czemu zniknął mój temat "nur fur Coffin"? To była taka przeciwwaga dla tematu "nur fur Plastek", która miała uświadomić absurd tworzenia gett w obrębie czegoś takiego jak masterful. Sorry Olo, ale uważam, że to przegięcie i wiem, że jesteś po innej stronie politycznej barykady, ale zajeżdża mi to Pisowskim szczuciem i dzieleniem ludzi na lepszych i gorszych. Bo chyba zdajesz sobie sprawę, że ten syf, który się rozpętał, to także Twoja wina, bo to zdaje się Ty zrobiłeś kogoś tak nieodpowiedzialnego jak Coffin moderatorem. Zgadza się?
'Come the Blessed Madness'
-
Lucek pisze:moze od razu niech wszyscy zostaną moderatorami ? czytam i nie wieże po prostu :) skąd takie dziwne pomysły akurat teraz kiedy forum jest praktycznie martwe ?Olo pisze:tak, te i kilka innych osób też brałem pod uwagę - bardzo chętnie poszerzę jeszcze grono moderatorów o te godne zaufania
W tej chwili się ożywiło ;-) Tak gorącej debaty dawno nie było ;-)
- Plastek
- Kontakt:
Bzdura totalna czyli noc nowego. Nasum to rozsądny, wyważony koleś i nie sądzę by jak ostatnia, żałosna pizda edytował posty innych użytkowników bo coś mu nie będzie pasować. Nie ten poziom, nie ta klasa.COFFIN pisze:Skoro o mnie piszesz to pozwolę sobie napisać. Piszesz bzdury, co potwierdzasz na każdym kroku odwołując się do mnie w kilku innych tematach. Jesli dla Ciebie nie ma różnicy miedzy jednym, a drugim tematem to wypada mi tylko współczuć. Może Olo Ci wytłumaczy, mi się nie chce. Na koniec z mojej strony dodam tylko oświecony i wyrobiony słuchaczu, że wyjątkowo płytkich używasz argumentów. Mniemam, że teraz Nasum powinien wam przeszkadzać, bo jak to moderator może mieć tak wąskie horyzonty i siedzieć w jednym tylko gatunku. Tyle.nicram pisze:Mam pytanie - czemu zniknął mój temat "nur fur Coffin"? To była taka przeciwwaga dla tematu "nur fur Plastek", która miała uświadomić absurd tworzenia gett w obrębie czegoś takiego jak masterful. Sorry Olo, ale uważam, że to przegięcie i wiem, że jesteś po innej stronie politycznej barykady, ale zajeżdża mi to Pisowskim szczuciem i dzieleniem ludzi na lepszych i gorszych. Bo chyba zdajesz sobie sprawę, że ten syf, który się rozpętał, to także Twoja wina, bo to zdaje się Ty zrobiłeś kogoś tak nieodpowiedzialnego jak Coffin moderatorem. Zgadza się?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- COFFIN
Ale też nie o tym mowa. Poza tym do ciebie nie mówiłem.
- Plastek
- Kontakt:
Ja też do ciebie nie mówię jeno plwam ci w twarz abderyto:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Co z tymi dupami bo nie mam klarownej sytuacji?
- Self
- rasowy masterfulowicz
Przepraszam najmocniej, wtrącę się. Ja wiem, że ja sam trochę prowokacyjnie odniosłem się do sprawy odkopując przedwczoraj temat Zsyp bluzgów (który zresztą też poleciał, "hurr durr, bul dópy, Coffin musi odejść!", etc.), ale powoli przestaję ogarniać ten pierdolnik. Niestety ale w przeciwieństwie do Plastusia i paru innych ananasów mam swoje życie i nie mam czasu czytać tego całego rynsztoka, a mimo to chciałbym pojąć, co się dzieje z forume, którego los leży mi na sercu.
W związku z powyższym zapytam tylko grzecznie, żeby bardziej bezstronny niż Coffin, Plastuś czy Nicram wytłumaczył mi w trzech(3) zgrabnych zdaniach: CO TU SIĘ ODJANIEPAWLA OD DWÓCH DNI?! Najlepiej w takiej formie, żeby inni użyszkodnicy też mogli to przeczytać, żeby załapać, co tu się odpierdoliło ostatnio.
W związku z powyższym zapytam tylko grzecznie, żeby bardziej bezstronny niż Coffin, Plastuś czy Nicram wytłumaczył mi w trzech(3) zgrabnych zdaniach: CO TU SIĘ ODJANIEPAWLA OD DWÓCH DNI?! Najlepiej w takiej formie, żeby inni użyszkodnicy też mogli to przeczytać, żeby załapać, co tu się odpierdoliło ostatnio.
-
Też kurwa jestem ciekaw
- COFFIN
Self, nie usuwałem tematu, o ktorym mówisz.
-
tomaszm pisze:Ja tylko na chwilę bo nie za bardzo ogarniam:) a jak któryś wstawi nagie zdjecia kolezanek za ich pozwoleniem to co dalej.... ban? :)
Ja tam nie wiem, osobiście chętnie bym poogladał, natomiast kwestie prawne to Twoja działka ;-) Jak koleżanka się zgodzi to chyba wystarczy, prawda? Byle była ładna ;-)
- Self
- rasowy masterfulowicz
kurwa, ja sobie jaja robię, za dużo ciekawych rzeczy poza forume się dzieje, żebym się spinał o to. :DDD No nieważne, Analny pewnie wyjebał, bo był już podobny temat w sumie.COFFIN pisze:Self, nie usuwałem tematu, o ktorym mówisz.
- pr0metheus
Self, to było tak ze plastka wkurwial coffin , bo chwali cdg, a to przecież nudne gowno i się nie godzi chwalić . Coffin w rewanżu coś tam ponoć wykasował plastkowi bo został moderatore. Admini zrobili rezerwat plastkowi. Dla obrońców wolnego słowa sprawa nie do wytrzymania.
Dopiero w podsumowaniu widać jaki to kabaret, ale coraz głupszy i coraz mniej śmieszny.
Jak coś przeoczyłem to proszę uzupełnić.
Dopiero w podsumowaniu widać jaki to kabaret, ale coraz głupszy i coraz mniej śmieszny.
Jak coś przeoczyłem to proszę uzupełnić.
niech to miejsce niebawem zniknie