Nie wiem, który raz słucham tej płyty ale z każdym kolejnym odsłuchem odkrywam kolejne wykurwiaste patenty. Ale to są kozaki !!!

Taki image to ja kurwa rozumiem a nie świeczki i świerki ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Deathhammer66 pisze:Proste, najlepszy dm z zeszłego roku, bardzo gęsta i duszna płyta, ale przy okazji chwytliwa i przyciągająca ucho. Jeśli chodzi o "nowy" death metal, to trzeba szukać właśnie w tych bestialskich fuzjach z bm, z oldschoolowego grania mało co wychodzi wartego uwagi - ostatnia naprawdę doskonała płyta to "Black Death Horizon", a to było 3 lata temu :) No i pełniak Cruciamentum w sumie, ale to jednak trochę mniejsza siła rażenia. A, no i chłopaki z Autopsy wciąż serwują wyśmienite płyty. A reszta? Taka Szwecja rozmieniła się na drobne już dawno temu...
zgadzam się z tą teząDeathhammer66 pisze:Proste, najlepszy dm z zeszłego roku, bardzo gęsta i duszna płyta, ale przy okazji chwytliwa i przyciągająca ucho. Jeśli chodzi o "nowy" death metal, to trzeba szukać właśnie w tych bestialskich fuzjach z bm, z oldschoolowego grania mało co wychodzi wartego uwagi - ostatnia naprawdę doskonała płyta to "Black Death Horizon", a to było 3 lata temu :) No i pełniak Cruciamentum w sumie, ale to jednak trochę mniejsza siła rażenia. A, no i chłopaki z Autopsy wciąż serwują wyśmienite płyty. A reszta? Taka Szwecja rozmieniła się na drobne już dawno temu...
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Sama prawda. Dopiero teraz kupiłem tę płytę w Hellthrasher, proszę o wybaczenie. Jestem na kolanach i nie mogę się podnieść.Sybir pisze:Kurwa mać :O
To są właśnie TE WIBRACJE, dla takich płyt warto ciągle siedzieć w tej całej metalowej materii. Owszem, ciągle jest przede mną masa klasyki do ogarnięcia, ale przecież także dlatego słucha się tych wszystkich nowości - żeby wyłapać albumy, o których za parę lat właśnie w kategoriach klasycznych będziemy myśleć. W przypadku D.E.N.A.T.B.K.O.N. nie mam co do tego wątpliwości.
Warto, o ile nie przeszkadza Ci brzmienie werbla stylizowane na garnek ;) Dodam, że jest dość mocno wyeksponowany na tej płycie. Pomijając to, świetny album.mistrzsardu pisze: Jedynkę brać czy mogę sobie darować?