Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale
"Dyskusje o muzyce metalowej"
-
535
04-12-2016, 19:20
Triceratops pisze:535 pisze:Ty jesteś chyba naprawdę dzisiaj niedysponowany. Gdzie napisałem że cię poniżyłem? Co to w ogóle za pomysł i głupkowaty sposób myślenia? Piszesz tutaj żeby kogokolwiek poniżyć?
A to dlaczego w takim razie wpadlem w te histerie? Przestaje juz lapac, rozwiej nieco chmury watpliwosci, ktore sie klebia w mojej rozhisteryzowanej glowie......
Tego to ja nie wiem. Nie jestem lekarzem, ale jakiś trop rzuca ta wypowiedź.
Triceratops pisze: Zas jezeli wszyscy by sie naraz zgodzili z 535 to by pewnie biedak sam by zaczal sie ze soba spierac z nudow...... tzw sztuka dla sztuki
Z niewyjaśnionych przyczyn strasznie cię drażnię i wkurwiam. Ewidentnie nie możesz nad tym zapanować. Powiedz mi ale szczerze, dlaczego ci tak przeszkadzam?
-
hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
04-12-2016, 19:27
PureHate pisze:
Dla mnie każda płyta Voivod po Phobos jest lepsza niż to co zrobiła Metalika po And Justice For All.
'Voivod'>'Load'?
Kurwa, tego się nawet napisać nie da.
Yare Yare Daze
-
Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
04-12-2016, 19:33
535 pisze:Z niewyjaśnionych przyczyn strasznie cię drażnię i wkurwiam. Ewidentnie nie możesz nad tym zapanować. Powiedz mi ale szczerze, dlaczego ci tak przeszkadzam?
Ojej, uwielbiam domorosla psychologie przez drut.......i to dlatego wpadlem w histerie czy co? :D Jezeli to twoje wishful thinking mialoby senst to znaczyloby, ze juz nigdy nie pojde na bazar.....
woodpecker from space
-
Triceratops
04-12-2016, 19:35
hcpig pisze:PureHate pisze:
Dla mnie każda płyta Voivod po Phobos jest lepsza niż to co zrobiła Metalika po And Justice For All.
'Voivod'>'Load'?
Kurwa, tego się nawet napisać nie da.
Kazdy Voivod po Phobos jest gorszy niz Load. Zreszta od Czarnej tez, nie wiem dlaczego wszyscy sie zrobili tacy wysublimowani na te swietne piosenki i ciagle podkreslaja jaka to chujowa plyta. To jak z tym senatorem z USA, znanym homofobem i rasista, co go potem przylapali w kiblu na dworcu jak robil pale czarnej meskiej dziwce...
woodpecker from space
-
535
04-12-2016, 19:36
Triceratops pisze:535 pisze:Z niewyjaśnionych przyczyn strasznie cię drażnię i wkurwiam. Ewidentnie nie możesz nad tym zapanować. Powiedz mi ale szczerze, dlaczego ci tak przeszkadzam?
Ojej, uwielbiam domorosla psychologie przez drut.......i to dlatego wpadlem w histerie czy co? :D Jezeli to twoje wishful thinking mialoby senst to znaczyloby, ze juz nigdy nie pojde na bazar.....
Więc co to jest? Jakieś inne uczucie? Szukasz chłopaka?
-
hcpig
04-12-2016, 19:40
Triceratops pisze:
Kazdy Voivod po Phobos jest gorszy niz Load.
To oczywiste ale zawsze dla przyładu wysuwam s/t bo tam najniżej Voivod upadł, ta płyta jest tak słaba że nie mam słów a już przedkładanie tych wmęczonych popłuczyn po rockowym okresie z 'Angel Rat' nad taki nonkonformistyczny, duszny rockowy monolit jak 'Load' to jest już kurwa kosmos i opary absurdu.
No ale liczy się tylko logo, Voivod to wysublimowane granie dla monokledowych słuchaczy a Meta to pitolenie dla duetu Seba/Karyna.
Yare Yare Daze
-
535
04-12-2016, 19:44
Nie chcę wam przeszkadzać, ale jeżeli piszemy i sugerujemy jak nisko upadł Voivod na s/t, to jakich określeń użyjemy dla tego co proponuje Metallica?
edit
Wreszcie coś z sensem.
hcpig pisze:Meta to pitolenie dla duetu Seba/Karyna.
Ostatnio zmieniony 04-12-2016, 19:45 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Triceratops
04-12-2016, 19:44
535 pisze:Triceratops pisze:535 pisze:Z niewyjaśnionych przyczyn strasznie cię drażnię i wkurwiam. Ewidentnie nie możesz nad tym zapanować. Powiedz mi ale szczerze, dlaczego ci tak przeszkadzam?
Więc co to jest? Jakieś inne uczucie? Szukasz chłopaka?
Pytam o te histerie co to masz na nia swiadkow podobno a ty ciagle cos krecisz zamiast odpowiedziec. Wiec jak to bylo za ta histeria, moze to ty a nie ja w nia wpadles? Moim zdaniem pasuje, Meta wydala swietna plyte a ty walczysz w tym temacie jakby cie Lars z Kirkiem zgwalcili dlugopisem.
woodpecker from space
-
535
04-12-2016, 19:48
Triceratops pisze:
Pytam o te histerie co to masz na nia swiadkow podobno a ty ciagle cos krecisz zamiast odpowiedziec. Wiec jak to bylo za ta histeria, moze to ty a nie ja w nia wpadles? Moim zdaniem pasuje, Meta wydala swietna plyte a ty walczysz w tym temacie jakby cie Lars z Kirkiem zgwalcili dlugopisem.
Walczę? Uwielbiam wasze oburzenie. Zabawnie się miotacie. Mniejsza o to. Ty się lepiej módl, żeby moderatorzy nie wyczyścili tego tematu, bo cały plan chuj strzeli.
-
Triceratops
04-12-2016, 19:51
Chlopie, zluzuj z tymi internetami jezeli myslisz, ze kogos oburzasz przez drut, zwlaszcza ludzi na tym forum i z takim stazem :D
Ale jezeli chcesz byc forumowym herosem to ja ci z checia przyznam racje, w sumie jezeli pare slow wklepanych w przegladarke ma cie uszczesliwic to jestem jak najbadziej za.
woodpecker from space
-
hcpig
04-12-2016, 19:55
535 pisze:Nie chcę wam przeszkadzać, ale jeżeli piszemy i sugerujemy jak nisko upadł Voivod na s/t, to jakich określeń użyjemy dla tego co proponuje Metallica?
Takich:
Metallica nigdy nie nagrała tak cienkiej płyty jak 'Voivod'.
Ostatnio zmieniony 04-12-2016, 19:57 przez
hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
-
535
04-12-2016, 19:56
Triceratops pisze:Chlopie, zluzuj z tymi internetami jezeli myslisz, ze kogos oburzasz przez drut, zwlaszcza ludzi na tym forum i z takim stazem :D
Ale jezeli chcesz byc forumowym herosem to ja ci z checia przyznam racje, w sumie jezeli pare slow wklepanych w przegladarke ma cie uszczesliwic to jestem jak najbadziej za.
Te Triceps, ale przyznaj się. Jesteś trochę jebnięty? Za dużo forumów, fejsbuków, ogólnie internetów?
-
Triceratops
04-12-2016, 19:58
hcpig pisze:535 pisze:Nie chcę wam przeszkadzać, ale jeżeli piszemy i sugerujemy jak nisko upadł Voivod na s/t, to jakich określeń użyjemy dla tego co proponuje Metallica?
Takich:
Metallica nigdy nie nagrała tak cienkiej płyty jak 'Voivod'.
No nie wiem, mysle, ze St.Anger moze smialo walczyc z plyta Voivod o prymat w kategorii bezplciowa chujnia, choc tutaj akurat trudno odmowic plycie Metalliki charakteru.
woodpecker from space
-
535
04-12-2016, 19:59
hcpig pisze:535 pisze:Nie chcę wam przeszkadzać, ale jeżeli piszemy i sugerujemy jak nisko upadł Voivod na s/t, to jakich określeń użyjemy dla tego co proponuje Metallica?
Takich:
Metallica nigdy nie upadła nagrała tak cienkiej płyty jak 'Voivod'.
No.
hcpig pisze:nonkonformistyczny, duszny rockowy monolit jak 'Load'
-
Triceratops
04-12-2016, 19:59
535 pisze:Triceratops pisze:Chlopie, zluzuj z tymi internetami jezeli myslisz, ze kogos oburzasz przez drut, zwlaszcza ludzi na tym forum i z takim stazem :D
Te Triceps, ale przyznaj się. Jesteś trochę jebnięty? Za dużo forumów, fejsbuków, ogólnie internetów?
Statystycznie rzecz biorac to dzielac lata dzialalnosci na forum przez liczbe splodzonych postow wnioski nasuwaja sie dosc oczywiste. Ze statystykami chyba nie bedziesz polemizowal?
Ale jezeli chcesz byc forumowym herosem to ja ci z checia przyznam racje, w sumie jezeli pare slow wklepanych w przegladarke ma cie uszczesliwic to jestem jak najbadziej za
woodpecker from space
-
hcpig
04-12-2016, 20:00
Triceratops pisze:
No nie wiem, mysle, ze St.Anger moze smialo walczyc z plyta Voivod o prymat w kategorii bezplciowa chujnia, choc tutaj akurat trudno odmowic plycie Metalliki charakteru.
No muzycznie są podobnie słabe ale Meta jednak poszła tą płytą pod prąd, s/t Voivod jest za to wtórna i bezpieczna.
Yare Yare Daze
-
Triceratops
04-12-2016, 20:02
Mozna dac brawa za odwage ale co z tego.
woodpecker from space
-
[V]
04-12-2016, 20:04
Triceratops pisze:Meta wydala swietna plyte a ty walczysz w tym temacie jakby cie Lars z Kirkiem zgwalcili dlugopisem.
;D
orajcie tego betoniarza bez litości.Zaraz się beton wyleje,już pewnie się cały czerwony zrobił,hi,hi,hi.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
535
04-12-2016, 20:05
hcpig pisze:Triceratops pisze:
No muzycznie są podobnie słabe ale Meta jednak poszła tą płytą pod prąd, s/t Voivod jest za to wtórna i bezpieczna.
Pod prąd? Nie mogę się doczekać, kiedy oświadczysz wszem i wobec, że Metallica dominuje także rockowym luzem i lekkością kompozycji. Napisz coś o tym, a ja w tymczasem odszukam złote wary, bo czuję, że będą niezbędne.
-
535
04-12-2016, 20:07
[V] pisze:Triceratops pisze:Meta wydala swietna plyte a ty walczysz w tym temacie jakby cie Lars z Kirkiem zgwalcili dlugopisem.
;D
orajcie tego betoniarza bez litości.Zaraz się beton wyleje,już pewnie się cały czerwony zrobił,hi,hi,hi.
To jest właśnie ten styl. Idealnie opisujący inteligenta z koziej pipki. Brawo Vulture. Jesteś mistrzem.