METALLICA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: METALLICA

04-12-2016, 20:10

o,czyżbyś poczuł się urażony?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-12-2016, 20:11

hcpig pisze:
Triceratops pisze: No nie wiem, mysle, ze St.Anger moze smialo walczyc z plyta Voivod o prymat w kategorii bezplciowa chujnia, choc tutaj akurat trudno odmowic plycie Metalliki charakteru.
No muzycznie są podobnie słabe ale Meta jednak poszła tą płytą pod prąd, s/t Voivod jest za to wtórna i bezpieczna.
Nie do konca sie zgodze, jezeli Voivod bylby wtorny i bezpieczny to teoretycznie powinien byc swietny, bo z wczesniejszej tworczosci to tylko Negatron lekko odstaje in minus a reszta jest erste klasse. Trudno mi znalezc jakis aspekt wtornosci w tej plycie, bo nie bardzo jest do czego porownac. Teoretycznie mozna do Angel Rat, ale to chyba tylko w kwestii tej "rockowosci" materialu, bo cala reszta jest kompletnie bezplciowa i nijaka. Teoretycznie tez moze chcieli czegos sprobowac nowego z tym Jasonem ale wyszlo chujowo.
woodpecker from space
535

04-12-2016, 20:12

[V] pisze:o,czyżbyś poczuł się urażony?
Raczej zadowolony, że moje pierdolenie powoduje takie ujawnienia. Bardzo się cieszę, że jesteś szczery. Zawsze lepiej napisać coś szczerze, niż srać po krzakach.
535

04-12-2016, 20:16

Triceratops pisze:
hcpig pisze:
Triceratops pisze: No nie wiem, mysle, ze St.Anger moze smialo walczyc z plyta Voivod o prymat w kategorii bezplciowa chujnia, choc tutaj akurat trudno odmowic plycie Metalliki charakteru.
No muzycznie są podobnie słabe ale Meta jednak poszła tą płytą pod prąd, s/t Voivod jest za to wtórna i bezpieczna.
Nie do konca sie zgodze, jezeli Voivod bylby wtorny i bezpieczny to teoretycznie powinien byc swietny, bo z wczesniejszej tworczosci to tylko Negatron lekko odstaje in minus a reszta jest erste klasse. Trudno mi znalezc jakis aspekt wtornosci w tej plycie, bo nie bardzo jest do czego porownac. Teoretycznie mozna do Angel Rat, ale to chyba tylko w kwestii tej "rockowosci" materialu, bo cala reszta jest kompletnie bezplciowa i nijaka. Teoretycznie tez moze chcieli czegos sprobowac nowego z tym Jasonem ale wyszlo chujowo.
Za to sprzedała się dobrze. To ważna płyta dla tej kapeli, czy tego chcesz, czy nie, a to, że na tle poprzedniczek "bezpłciowa". Cóż. Wysoko postawiono poprzeczkę.
[V]

04-12-2016, 20:20

Odkąd pamietam to na tym forum ty tylko "pierdolisz" głupoty. Najpierw przywdziewasz maskę błazna,później wypierasz się tego co napisałeś a jak zdrowo się nachlejesz to już lecą wyzwiska bez opamiętania przeplatane jakimiś zjebanymi sucharami z których nikt się nie śmieje. (vide temat o Immortal)Fenomenalne jest to, że ta Metallica (a może moja osoba?) tak cie drażni. hihihi
Ostatnio zmieniony 04-12-2016, 20:25 przez [V], łącznie zmieniany 1 raz.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
hcpig

04-12-2016, 20:24

535 pisze:
Za to sprzedała się dobrze.
A 'St. Anger' lepiej :) Kolega przyparty do muru skoro już po takie argumenty sięga.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Triceratops

04-12-2016, 20:25

535 pisze:
Za to sprzedała się dobrze. To ważna płyta dla tej kapeli, czy tego chcesz, czy nie, a to, że na tle poprzedniczek "bezpłciowa". Cóż. Wysoko postawiono poprzeczkę.
Kogo obchodzi sprzedaz? Chyba tylko Krafta. A czy wazna? Kazda plyta jest dla zespolu wazna, o kazdej nowej tak pitola wszyscy w wywiadach. Na pewno jest jakims punktem odniesienia, ze wczesniej Voivod byl git a pozniej juz tylko tak sobie, ale to raczej smutne swiadectwo. Zreszta analogia Voivod do Metalliki jest doskonale pasujaca, obie ekipy probuja powrocic do starych brzmien i kompozycji, tylko, ze o nowej Metallice wszyscy rozprawiaja a o nowym Voivod to pies z kulawa noga nie chce szczekac....,,,czyli jak sobie poscielesz tak sie wyspisz. Takie sa fakty, i jakie by one smutne nie byly to trzeba stawic czola rzeczywistosci a nie zyc w swiecie fantazji.

Bo prawda jest taka, ze taki powrot udaje sie niezmiernie rzadko a w takim stylu jak to zrobil Anthrax to juz prawie wcale. Oczywiscie czego Metce i Voivod zycze, zeby przeskoczyli swoje wszystkie dotychczasowe osiagniecia.......
woodpecker from space
535

04-12-2016, 20:31

[V] pisze:Odkąd pamietam to na tym forum ty tylko "pierdolisz" głupoty. Njapierw przywdziewasz maskę błazna,później wypierasz się tego co napisałeś a jak zdrowo się nachlejesz to już lecą wyzwiska bez opamiętania przeplatane jakimiś zjebanymi sucharami z których nikt się nie śmieje. (vide temat w Immortal)Fenomenalne jest to, że ta Metallica (a może moja osoba?) tak cie drażni. hihihi
Ja pierdolę, naprawdę daleko to zaszło. Tylko ja pierdolę głupoty. Owszem czasem się zdarza. Czego się niby wypieram? Jakieś konkretne przykłady? Czego się spodziewasz, jadąc po mnie tu i ówdzie, że za każdym razem wręczę ci kwiaty? Pojebany jesteś? Zazwyczaj jestem miły i sympatyczny, ale są jakieś granice. Do tego ciągłe wytykanie mi pijaństwa. No kto jak kto, ale akurat ty? Obrońca trzeźwości się znalazł. Daj spokój. Że żarty chujowe? Tak cię to boli? Wyłącz to w pizdu i przestanie. Nie chcę awantury, bo jak zwykle strzelisz focha i obrazisz się, niczym pensjonarka, to jak zauważyłem twój popisowy numer, więc luzik i jedziemy dalej z kolejną stroną tematu o twej ukochanej ekipie.
535

04-12-2016, 20:32

hcpig pisze:
535 pisze:
Za to sprzedała się dobrze.
A 'St. Anger' lepiej :) Kolega przyparty do muru skoro już po takie argumenty sięga.
Albo nie wiesz, albo po prostu udajesz, że nie wiesz, co miałem na myśli.
535

04-12-2016, 20:34

Triceratops pisze:
535 pisze:
Kogo obchodzi sprzedaz? Chyba tylko Krafta. A czy wazna? ..
Ty też udajesz? Czy po prostu nie wiesz?
[V]

04-12-2016, 20:34

No proszę jak łatwo się denerwujesz,taki wyluzowany koleżka przecież z ciebie,heheszki tu i tam hihihihihihi.Oczywiście,pisz dalej,przecież i tak udzielasz się tylko w tym temacie bo to taki ważny zespół dla ciebie nie?
Awatar użytkownika
Triceratops

04-12-2016, 20:40

535 pisze:
Triceratops pisze:
535 pisze:
Kogo obchodzi sprzedaz? Chyba tylko Krafta. A czy wazna? ..
O czym sobie cos tam pomyslales? Nie nie wiem, umiejetnosc czytania w cudzych myslach jest na razie mi obca. Jason ich zmusil pistoletem do grania gowna? Piggy i Blacky chcieli adopotowac murzyna?
woodpecker from space
535

04-12-2016, 20:43

[V] pisze:No proszę jak łatwo się denerwujesz,taki wyluzowany koleżka przecież z ciebie,heheszki tu i tam hihihihihihi.Oczywiście,pisz dalej,przecież i tak udzielasz się tylko w tym temacie bo to taki ważny zespół dla ciebie nie?
Jestem niezwykle spokojny i skupiony. Dziwię się tylko, że poświęcasz mojej skromnej osobie, tyle swego cennego czasu i energii, zamiast włączyć wiadomą opcję. Weź to zrób w końcu i przestań płakać. Nie przypominam sobie większej płaczliwej baby, przynajmniej na tym forum. Wiecznie ci coś dolega i nie pasuje. To źle, tamto niedobrze. Ktoś każe ci tu być i to wszystko czytać? Sadomasochizm koleżko?
535

04-12-2016, 20:44

Triceratops pisze:
535 pisze:
O czym sobie cos tam pomyslales? Nie nie wiem, umiejetnosc czytania w cudzych myslach jest na razie mi obca. Jason ich zmusil pistoletem do grania gowna? Piggy i Blacky chcieli adopotowac murzyna?
No sam widzisz. Właściwie to już wszystko wiem. Nie było pytania.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-12-2016, 20:47

No no, mi sie podoba taki sposob prowadzenia rozmowy. Porozmawiajmy moze o tym o czym ja sobie teraz pomyslalem. Albo o tym co ktos inny sobie pomyslal....tylko dlaczego w temacie o nowej Metallice trzeba znosic to glodne pierdolenie o twoich urojeniach? Przeciez jest tyle fajnych tematow, w ktorych mozesz opowiedziec jak to nikt nie wie o czym akurat sobie pomyslales. Albo zaloz temat "teraz mysle o...." a reszta forum bedzie zgadywac.
woodpecker from space
[V]

04-12-2016, 20:48

535 pisze:
[V] pisze:No proszę jak łatwo się denerwujesz,taki wyluzowany koleżka przecież z ciebie,heheszki tu i tam hihihihihihi.Oczywiście,pisz dalej,przecież i tak udzielasz się tylko w tym temacie bo to taki ważny zespół dla ciebie nie?
Jestem niezwykle spokojny i skupiony. Dziwię się tylko, że poświęcasz mojej skromnej osobie, tyle swego cennego czasu i energii, zamiast włączyć wiadomą opcję. Weź to zrób w końcu i przestań płakać. Nie przypominam sobie większej płaczliwej baby, przynajmniej na tym forum. Wiecznie ci coś dolega i nie pasuje. To źle, tamto niedobrze. Ktoś każe ci tu być i to wszystko czytać? Sadomasochizm koleżko?
Ti,ti,ti prawie się już betone wylały ale stać cie na więcej, no wyrzuć to z siebie skrzacie. Zdejmij tą rajstopę z lica i pokaż swe prawdziwe oblicze.
535

04-12-2016, 20:49

Triceratops pisze:No no, mi sie podoba taki sposob prowadzenia rozmowy. Porozmawiajmy moze o tym o czym ja sobie teraz pomyslalem. Albo o tym co ktos inny sobie pomyslal....tylko dlaczego w temacie o nowej Metallice trzeba znosic to glodne pierdolenie o twoich urojeniach? Przeciez jest tyle fajnych tematow, w ktorych mozesz opowiedziec jak to nikt nie wie o czym akurat sobie pomyslales. Albo zaloz temat "teraz mysle o...." a reszta forum bedzie zgadywac.
Przecież to jest powszechnie znana sprawa, szczególnie w środowisku muzycznych omnibusów i wszelkiej maści profesorów od wszystkiego. Zresztą daj mi spokój. Wygrałeś wycieczkę, weź teczkę.
Karkasonne

04-12-2016, 20:50

Triceratops pisze: Fakty sa takie, ze dziala tu pierwsze prawo Janusza Palikota: nie wazne co mowia, wazne, zeby nazwiska nie przekrecali. I fakty sa takie, ze temat o Metaliice jest ciagle na gorze, przecietna osoba wbijajaca na forko po wbiciu w dzial z zespolami moze wysnuc calkiem sluszny wniosek: to ciagle wielki zespol i na forum jest darzony wielka estyma, swiadczy o tym ilosc wpisow w temacie i ciagla aktywnosc tematu. Do tego sukcesu przyczyniaja sie oczywiscie ci, ktorzy chca udowodnic, ze tak nie jest ale fakty sa takie, ze to sa ciagle wypowiedzi w temacie Metallica w tematy o "ich" zespolach pies z kulawa noga nie zaglada....
O Vader też ciągle się pisze na forum, i prawie każdy pisze że ostatnia płyta to gówno, więc wnioski z dupy.
535

04-12-2016, 20:52

[V] pisze:
535 pisze:
Ti,ti,ti prawie się już betone wylały ale stać cie na więcej, no wyrzuć to z siebie skrzacie. Zdejmij tą rajstopę z lica i pokaż swe prawdziwe oblicze.
I co? Na tym polu też chcesz mi dojebać? Czy to moja wina, że bozia wzrostu mi nie dała? Wyżej 169 już nie skoczę. Nie musisz się tak pastwić. Bądź kurwa człowiekiem. Nie mścij się tak za metaliczkę. To tylko zespół muzykantów, nie całe życie.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-12-2016, 20:56

Karkasonne pisze:
Triceratops pisze: Fakty sa takie, ze dziala tu pierwsze prawo Janusza Palikota: nie wazne co mowia, wazne, zeby nazwiska nie przekrecali. I fakty sa takie, ze temat o Metaliice jest ciagle na gorze, przecietna osoba wbijajaca na forko po wbiciu w dzial z zespolami moze wysnuc calkiem sluszny wniosek: to ciagle wielki zespol i na forum jest darzony wielka estyma, swiadczy o tym ilosc wpisow w temacie i ciagla aktywnosc tematu. Do tego sukcesu przyczyniaja sie oczywiscie ci, ktorzy chca udowodnic, ze tak nie jest ale fakty sa takie, ze to sa ciagle wypowiedzi w temacie Metallica w tematy o "ich" zespolach pies z kulawa noga nie zaglada....
O Vader też ciągle się pisze na forum, i prawie każdy pisze że ostatnia płyta to gówno, więc wnioski z dupy.
Prawie robi roznice. Jezeli prawie kazdy pisze, ze to gowno to zmieniasz zdanie pod wplywem tluszczy? Dlaczego o tysiacu gownianych zespolikow nikt sie tak nie produkuje? Bo widac tylko wielkie zespoly budza skrajne emocje i kontrowersje. Znam takich, ktorym sie ostatni Vader bardzo podoba i co teras? O tutaj piszo, ze dobre http://musicamok.pl/vader-empire-werwa- ... -weterana/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
ODPOWIEDZ