KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Northern Heritage/Finlandia. Circle of Dawn demo zamowione w piatek, dzis przyszlo. Rekord swiata jak na razie.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
kupiłem ostatnio książkę w sklepie gigant_pl na allegro. Po tygodniu od przelania kasy i czekania zapytałem WTF. A oni na to, że nie odnotowali wpłaty. Wysłałem im potwierdzenie, i kolejny tydzien czekania bez odpowiedzi. Pieniądze w końcu oddali ale gdybym sie nie upominał to raczej wątpię. Omijajcie jeśli nie chcecie sie denerwować.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Jakieś 80% książek, od lat kupuję w bonito/aros przez cały ten czas miałem tylko dwie reklamacje (w tym jedna nie z winy sklepu) załatwione bezproblemowo. Realizacja zamówienia ekspres, zazwyczaj pakę na drugi dzień mam w domu.Only_True_Believers pisze:kupiłem ostatnio książkę w sklepie gigant_pl na allegro. Po tygodniu od przelania kasy i czekania zapytałem WTF. A oni na to, że nie odnotowali wpłaty. Wysłałem im potwierdzenie, i kolejny tydzien czekania bez odpowiedzi. Pieniądze w końcu oddali ale gdybym sie nie upominał to raczej wątpię. Omijajcie jeśli nie chcecie sie denerwować.
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Ale mnie się wcale nie spieszy, mogli ściągać i pół roku. Po miesiącu anulowali połowę zamówienia, pomimo przedpłaty i dostępności płyt u wydawcy. Napisali że jeśli chcę te płyty to mogę zamówić ponownie. No ja nie mogę, nie nie chcę tych płyt, tylko tak dla jaj sobie zamawiam.Heretyk pisze:to ja powiem tak - ściągali mi płyty m.in. ze stanów, z japonii czy z kanady i fakt, że czasem to trochę trwało, ale zawsze kończyło sie pozytywnieabstract pisze:ja mialem lipe dwa razy na cztery w fanie. nie jest to poziom omnio/takt, ale kiedy przy produkcie jest zolty wadracik, toimo mala szansa ze sprowadza
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- dzikens
- zaczyna szaleć
Tak trochę w temacie. Ostatnio na Ebay kupiłem sobie płytkę, z Niemiec. Wysłana w piątek przed 12 pocztą lotniczą, dziś około 12 była u mnie. Transport kosztował 2 euro. Miód sam.bartwa pisze:Northern Heritage/Finlandia. Circle of Dawn demo zamowione w piatek, dzis przyszlo. Rekord swiata jak na razie.
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
-
- mistrz forumowej ceremonii
to ja już nie wiem. chyba mam tam jakieś specjalne względy. w sumie bym się nie dziwił, skoro zostawiłem u nich jak do tej pory kilkadziesiąt tysięcyKilgore pisze: Ale mnie się wcale nie spieszy, mogli ściągać i pół roku. Po miesiącu anulowali połowę zamówienia, pomimo przedpłaty i dostępności płyt u wydawcy. Napisali że jeśli chcę te płyty to mogę zamówić ponownie. No ja nie mogę, nie nie chcę tych płyt, tylko tak dla jaj sobie zamawiam.
- smooker
- w mackach Zła
Fan.pl spoko, ale zdarzyło się parę razy, że anulowali jakąś pozycję z zamówienia. Dzisiaj składałem zamówienie z m.in Bathory Under the Sign of Black Mark bo na ten moment tylko oni mają to w katalogu, 45 dni na realizację, zobaczymy. Było u Roberta z wielkaplyta.pl pare dukatów taniej ale się spóźniłem.
Black Bow Records label Jona z Conan - zamówiłem 1x LP i 2x CD Slomatics, przyszło po jednej sztuce. Napisałem, odpowiedział, że "sorry, jutro wysyłam drugi CD". 2 m-ce nie przyszło, napisałem po raz kolejny, powiedział, że wysłał od razu jak mu napisałem, poprosiłem o numer przesyłki i już odpowiedzi nie dostałem. Czyli £5 psu w dupe.
Black Bow Records label Jona z Conan - zamówiłem 1x LP i 2x CD Slomatics, przyszło po jednej sztuce. Napisałem, odpowiedział, że "sorry, jutro wysyłam drugi CD". 2 m-ce nie przyszło, napisałem po raz kolejny, powiedział, że wysłał od razu jak mu napisałem, poprosiłem o numer przesyłki i już odpowiedzi nie dostałem. Czyli £5 psu w dupe.
-
http://www.dvdmax.pl/bathory-under-the- ... d,art99556" onclick="window.open(this.href);return false;smooker pisze:Fan.pl spoko, ale zdarzyło się parę razy, że anulowali jakąś pozycję z zamówienia. Dzisiaj składałem zamówienie z m.in Bathory Under the Sign of Black Mark bo na ten moment tylko oni mają to w katalogu, 45 dni na realizację, zobaczymy. Było u Roberta z wielkaplyta.pl pare dukatów taniej ale się spóźniłem.
- smooker
- w mackach Zła
Chuja tam, zapłaciłem i mi piniąse po paru h oddali.
-
https://www.agoniarecords.com/index.php ... le&id=1619" onclick="window.open(this.href);return false; brałem winyle i bez problemu tak że z cd tym bardziej a jeszcze jest -10 % zniżkismooker pisze:Fan.pl spoko, ale zdarzyło się parę razy, że anulowali jakąś pozycję z zamówienia. Dzisiaj składałem zamówienie z m.in Bathory Under the Sign of Black Mark bo na ten moment tylko oni mają to w katalogu, 45 dni na realizację, zobaczymy. Było u Roberta z wielkaplyta.pl pare dukatów taniej ale się spóźniłem.
- Gall
EMP Shop dali radę.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Zamawiałem 3 razy i zawsze było OK. Błyskawicznie idzie kurierem z Niemiec. Trochę drogo, ale można złapać okazje darmowych wysyłek itp.Gall pisze:EMP Shop dali radę.
- Gall
Dobrze wiedzieć, dzięki.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
to mnie mocno ubawiło. Niemiec przeliczajacy PLN na EUR :)) . chuj, ze w niemieckich distrach ten CD kosztuje 18 eur, on by chciał zapłacić w 12,8 eur i kropka. według jego aktualnego przelicznika z dupy. niech sobie słuchają swojego : http://www.metal-archives.com/bands/Cul ... ules/97997" onclick="window.open(this.href);return false;majeku pisze:Jakieś pizdy z Niemiec mają problem na forum NWN, że kasety CdG były dostępne w Garazelu tylko do sprzedaży w Polsce i że niby polskie distra nie odpisują na mejle po angielsku, etc. No i że MV powinno mieć Coven 2CD za 12.80 a nie za 15 euro. Pierdolone pejsate pachołki.
-
- postuje jak opętany!
O właśnie. Za karę niech słuchają swojego CdG ;)
-
- zaczyna szaleć
Kolegi ktoś już z Was zamawiał nowy Ulver w House of Mythology?
-
Tak.Ekspresowa wysyłka,bez problemów .Ale ja żyje na wyspach,nie wiem jak z wysyłką do Polski.Artur_burzum pisze:Kolegi ktoś już z Was zamawiał nowy Ulver w House of Mythology?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
Dzięki Vulture ( jeżeli dobrze kojarzę, jeżeli nie to przepraszam). No to trzeba uzupełnić dyskografię.[V] pisze:Tak.Ekspresowa wysyłka,bez problemów .Ale ja żyje na wyspach,nie wiem jak z wysyłką do Polski.Artur_burzum pisze:Kolegi ktoś już z Was zamawiał nowy Ulver w House of Mythology?
-
- postuje jak opętany!
WHP i GOW wzorowo
- SODOMOUSE
o ja pierdolę , takie akcje ? sporo kupowałem , teraz znowu kupuję w różnych distrach , ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy , by się z chujkami targować o jakieś kursy walut...to może siłę nabywczą PLN , PKB Polski , będę brał jako argument w przeliczaniu , ciekawe jak zareagują. Wtedy płyty chciałbym za 15 pln.Sova pisze:to mnie mocno ubawiło. Niemiec przeliczajacy PLN na EUR :)) . chuj, ze w niemieckich distrach ten CD kosztuje 18 eur, on by chciał zapłacić w 12,8 eur i kropka. według jego aktualnego przelicznika z dupy. niech sobie słuchają swojego : http://www.metal-archives.com/bands/Cul ... ules/97997" onclick="window.open(this.href);return false;majeku pisze:Jakieś pizdy z Niemiec mają problem na forum NWN, że kasety CdG były dostępne w Garazelu tylko do sprzedaży w Polsce i że niby polskie distra nie odpisują na mejle po angielsku, etc. No i że MV powinno mieć Coven 2CD za 12.80 a nie za 15 euro. Pierdolone pejsate pachołki.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4