Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
no nie jesteś sprawiedliwy COFFIN, ale baw sie
Jeżeli administracja jest bezsilna, to tak. Niech się sączy. Poza tym nie żartuj, że będziecie tego pilnować całą dobę. Zresztą skuteczność ostatnich dobrych zmian jest zerowa, więc ni ch... nie rozumiem, po co to w ogóle robić. Czy ktokolwiek zmienił swoje postępowanie?COFFIN pisze:Lepszy ciągły bełkot w kilku tematach?535 pisze:Jeszcze raz chciałbym zwrócić uwagę, że kasowanie wypowiedzi zarejestrowanych użytkowników, nie dość, że jest słabe, to jeszcze, jak widać zupełnie nieskuteczne.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kolego 535 naprawdę nie ma sensu toczyć dyskusję ze świeżym moderatorem trumienką, bo on jest impregnowany na argumenty. Poczuł władzę i się dowartościowuje, bo masterful to pewnie ważny element jego marnego żywota. :-)
all the monsters will break your heart
- Lucek
patrzaj jak Cie zara ocenzurujo nicram :)
- nicram
Cóż zrobić, dobra zmiana tępych idiotów zawitała i na masterful forum. :-)
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Rozumiem, że jak będzie Ci ktoś przez jeden temat jechał od kurew itd, to nie kasować?nicram pisze:Kolego 535 naprawdę nie ma sensu toczyć dyskusję ze świeżym moderatorem trumienką, bo on jest impregnowany na argumenty. Poczuł władzę i się dowartościowuje, bo masterful to pewnie ważny element jego marnego żywota. :-)
'Come the Blessed Madness'
Przecież tu nie chodzi o Coffina, przypięliście się do niego jakby wam kieszonkowe pod Spodkiem zarekwirował. Niech w końcu administrator pokaże, że ma jaja i nie rzuca słów na wiatr. Niech wyegzekwuje to o czym kiedyś pisał.
- Lucek
dowcip polega na tym ze debil nie wie ze jest debil :D
- COFFIN
Skasowałem tylko posty z samymi wyzwiskami.Lucek pisze:no nie jesteś sprawiedliwy COFFIN, ale baw sie
- nicram
Zdecydowanie. Każdy może mi jechać od kurew. Zapraszam. Przyjmę ten krzyż za moją i waszą wolność.COFFIN pisze:Rozumiem, że jak będzie Ci ktoś przez jeden temat jechał od kurew itd, to nie kasować?nicram pisze:Kolego 535 naprawdę nie ma sensu toczyć dyskusję ze świeżym moderatorem trumienką, bo on jest impregnowany na argumenty. Poczuł władzę i się dowartościowuje, bo masterful to pewnie ważny element jego marnego żywota. :-)
- COFFIN
O tym napisałem w tamtym temacie, w którym zostały wykasowane posty. Brak dostępu do niektórych tematów rozwiąże problem.535 pisze:Przecież tu nie chodzi o Coffina, przypięliście się do niego jakby wam kieszonkowe pod Spodkiem zarekwirował. Niech w końcu administrator pokaże, że ma jaja i nie rzuca słów na wiatr. Niech wyegzekwuje to o czym kiedyś pisał.
- Ascetic
+1nicram pisze:Zdecydowanie. Każdy może mi jechać od kurew. Zapraszam. Przyjmę ten krzyż za moją i waszą wolność.COFFIN pisze:Rozumiem, że jak będzie Ci ktoś przez jeden temat jechał od kurew itd, to nie kasować?nicram pisze:Kolego 535 naprawdę nie ma sensu toczyć dyskusję ze świeżym moderatorem trumienką, bo on jest impregnowany na argumenty. Poczuł władzę i się dowartościowuje, bo masterful to pewnie ważny element jego marnego żywota. :-)
Poniesiemy razem.
Tylko żeby potem nie było, że forum upadło i ludzie odeszli. Prawda jest taka że sami do tego doprowadziliście i teraz trzeba się zdecydować, albo wypierdolić wszystkich winnych, albo zostawić to w spokoju.
- uglak
535 pisze:Jeszcze raz chciałbym zwrócić uwagę, że kasowanie wypowiedzi zarejestrowanych użytkowników, nie dość, że jest słabe, to jeszcze, jak widać zupełnie nieskuteczne.

Guilty of being right
- COFFIN
Skoro lubisz, ok. A tak na przyszłość to mam prośbę, żebyś nie pisał o moim życiu, bo nie masz najmniejszego pojęcia o mnie. Slabe to. Tak samo, jak fartuchy i 'najscream' jakiś czas temu.nicram pisze:
Zdecydowanie. Każdy może mi jechać od kurew. Zapraszam.
-
- zahartowany metalizator
Kolega Uglak przypomniał mi telefony sprzed nastu lat z tymi kultowymi gifami ;duglak pisze:535 pisze:Jeszcze raz chciałbym zwrócić uwagę, że kasowanie wypowiedzi zarejestrowanych użytkowników, nie dość, że jest słabe, to jeszcze, jak widać zupełnie nieskuteczne.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Panie Jezu, jaka dziś na forum eksplozja nienawiści. Bellum omnium contra omnes!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Plastek pisze:Panie Jezu, jaka dziś na forum eksplozja nienawiści. Bellum omnium contra omnes!
Co poradzić, święta idą ;-)
- Harlequin
Czekajcie, ide po popcorn, musze sie naśmiać, bo przez 3 kolejne dni moze byc problem z dostępem do netu :D
a tak serio to ja w sumie tez jestem raczej przeciwny usuwaniu postów, tym bardziej, że potem dyskusja jest wyrwana z kontekstu. Nie lepiej reprymenda na priv x 2 a potem ban tymczasowy?
a tak serio to ja w sumie tez jestem raczej przeciwny usuwaniu postów, tym bardziej, że potem dyskusja jest wyrwana z kontekstu. Nie lepiej reprymenda na priv x 2 a potem ban tymczasowy?
- Lucek
No i stało sie, koniec wolności słowa w naszym kraju, kodziarze jednak mieli racje.