Into the Abyss Fest #2 -SADISTIC INTENT, GRAVE MIASMA +more
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: Into the Abyss Fest #2 -SADISTIC INTENT, GRAVE MIASMA +m
Chyba, że wszyscy przyjadą o 13 ;)
- ozzy
- postuje jak opętany!
Przed 17 rowniez melduje sie w wyzej wymienionym pubie :)
SODOM i chuj
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Jak dotrę to już wszyscy podpicie beda, ale fajnie :D
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Koledzy, czy można złożyć jeszcze zamówienie na koszulkę? Bo na śmierć o tym zapomniałem :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
A na biały sweterek nie chcesz :D?Sybir pisze:Koledzy, czy można złożyć jeszcze zamówienie na koszulkę? Bo na śmierć o tym zapomniałem :D
- Sybir
Nie kcem, biały pogrubia :|
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Ja się melduję na miejscu między 16-17. Planowałem wcześniej ale wiadome względy.
-
- zaczyna szaleć
przy odrobinie szczęścia może będzie kilka sztuk na obu dniach festu ... o ile tych kilku nie sprzedamy w piatekSybir pisze:Koledzy, czy można złożyć jeszcze zamówienie na koszulkę? Bo na śmierć o tym zapomniałem :D
pytaj na bramce
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Czy będzie można kupić karnet na bramce bo sie trochę zagubiłem z zakupami via net?
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Self
- rasowy masterfulowicz
info z pejsbuka:Morbid Marcin pisze:Czy będzie można kupić karnet na bramce bo sie trochę zagubiłem z zakupami via net?
Zresztą myślę, że ja napisesz do nich na pejsie, to szybko wyjaśnią ci co i jak, sam tak robiłem rok temu: https://www.facebook.com/intotheabyssfest/" onclick="window.open(this.href);return false;AKTUALNE INFO O SPRZEDAŻY BILETÓW
Bilet jednodniowy: 89 zł (przedsprzedaż w punktach Ticketpro i sklep Maksel we Wrocławiu), 99 zł (w dniu koncertu).
Bilety jednodniowe na sobotę będą do kupienia w cenie przedsprzedażowej w piątek na bramce.
Karnet: 160 zł (przedsprzedaż do 8.12 w punktach Ticketpro i sklep Maksel we Wrocławiu).
W dniu 9.12 karnet nie będzie sprzedawany.
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Dziękuję.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Sybir
Pewnego niedowiarka (albo dwóch) z Lublina pragnę poinformować, że jestem już w drodze do Wrocławia :D Rozumiem, że punkt zborny jest w 4hops? :D
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Miłej zabawy życzę koledzy ;-) Wypijcie jednego kielona za moje zdrowie ;-)
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Do ktorej urzedujecie w 4hops?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Harlequin
Ciekawe co słychać w Festung Breslau? Czy użytkownik Harlequin poderwał już wszystkie Wrocławianki, które spotkał na swojej drodze, czy Tomek wypił całą wódkie w promieniu dwustu metrów od klubu? Czy dzisiejszy koncert odbędzie się bez nieprzyjemnych niespodzianek?
-
Pozoga. Cale forume sie wczoraj spilo:) jest przesympatycznie, wróciłem z Morbidem nad ranem a to jest tak dobry człowiek ze o 8 sok mi przyniosl do pokoju bo wypilismy morze wodki:) z forum jest sporo osób
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
Pojawiam się dzisiaj.tomaszm pisze:Pozoga. Cale forume sie wczoraj spilo:) jest przesympatycznie, wróciłem z Morbidem nad ranem a to jest tak dobry człowiek ze o 8 sok mi przyniosl do pokoju bo wypilismy morze wodki:) z forum jest sporo osób
-
Wpadaj. Znak rozpoznawczy: wodka sie leje i kazdy pije:)
- Sybir
@535: Wódki nie było aż tak dużo - ale jeśli zapytałbyś, ile poszło butelek, nie odpowiedziałbym ;) Z tego, co zaobserwowałem, to nie uchybiliśmy czci żadnej niewiasty, przynajmniej do czasu opuszczenia klubu (wyszliśmy jakoś po północy) - co później robili forumowicze, nie wiem. Ze wstępnych ustaleń wynika, że nikt wczoraj nie popełnił czynu zabronionego.
@tomaszm: zaraz tam całe się spiło :D
Natomiast same koncerty... Dawno nie bawiłem się tak dobrze. Absu mnie nie zawiodło, co cieszy mnie tym bardziej, że jechałem do Wrocławia głównie dla tego zespołu. Jak można było się spodziewać, skupili się na utworach z płyt do Tara włącznie - i tylko Pillars of Mercy mi brakowało, choć zabawa była przednia, sądząc po zachowaniu publiki (w szaleństwie pod sceną nie uczestniczyłem). Pewną specyfiką był ruch sceniczny Proscriptora - choć i tak podobno był mniej ekspresyjny, niż zazwyczaj.
Possessed zmiażdżyło. Wprawdzie nie obserwowałem tego koncertu tak aktywnie, jak Absu, to to, co słyszałem, było złe, bardzo złe - z kulminacją pod postacią The Exorcist, Fallen Angel i Death Metal, odegranych na końcu. Trzy gwoździe, proszę państwa. Jak wiemy, to wystarczająca ilość. Dla jasności, do momentu odegrania tej triady byli źle (czyli bdb), ale potem było, jak już pisałem, bardzo źle.
O Belphegor proszę mnie zaś nie pytać, bo podczas ich koncertu bawiliśmy się już przy czymś innym :D
@tomaszm: zaraz tam całe się spiło :D
Natomiast same koncerty... Dawno nie bawiłem się tak dobrze. Absu mnie nie zawiodło, co cieszy mnie tym bardziej, że jechałem do Wrocławia głównie dla tego zespołu. Jak można było się spodziewać, skupili się na utworach z płyt do Tara włącznie - i tylko Pillars of Mercy mi brakowało, choć zabawa była przednia, sądząc po zachowaniu publiki (w szaleństwie pod sceną nie uczestniczyłem). Pewną specyfiką był ruch sceniczny Proscriptora - choć i tak podobno był mniej ekspresyjny, niż zazwyczaj.
Possessed zmiażdżyło. Wprawdzie nie obserwowałem tego koncertu tak aktywnie, jak Absu, to to, co słyszałem, było złe, bardzo złe - z kulminacją pod postacią The Exorcist, Fallen Angel i Death Metal, odegranych na końcu. Trzy gwoździe, proszę państwa. Jak wiemy, to wystarczająca ilość. Dla jasności, do momentu odegrania tej triady byli źle (czyli bdb), ale potem było, jak już pisałem, bardzo źle.
O Belphegor proszę mnie zaś nie pytać, bo podczas ich koncertu bawiliśmy się już przy czymś innym :D