Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

09-12-2016, 12:09

Swiat sie kurwa konczy, rzucanie kurew na forum metalowym staje sie towarzyskim fo-pa. No ja pierdole, niedlugo tylko fora hiphopowe pozostana dla metalowcow. Bez przesady kurwa przeciez to tylko internety, a tutaj ktos probuje zrobic z tego domowe metalowe przedszkole. Moze od razu wszyscy zaczniemy pisac: o kurcze, a niech mnie, o motyla noga i o ja cie. Wtedy moderacja bedzie zadowolona a poziom dyskusji niebotycznie wzrosnie,
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

09-12-2016, 12:26

Triceps, kawełe było bez masełe? ;) Nic się nie bój, my tu ma Mysiej dla Ciebie mamy akurat taryfę ulgową :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
[V]

09-12-2016, 12:32

co kurwa,plujecie na Metallice chuje?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Triceratops

09-12-2016, 12:38

Sybir pisze:Triceps, kawełe było bez masełe? ;) Nic się nie bój, my tu ma Mysiej dla Ciebie mamy akurat taryfę ulgową :D
Nie wyrabiam z czytaniem ksiazek o kwantowej fizyce :/ A bez tego jestem malutki, potrafie tylko chuj kurwa dupa cipa :(
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Sybir

09-12-2016, 12:43

Triceratops pisze:
Sybir pisze:Triceps, kawełe było bez masełe? ;) Nic się nie bój, my tu ma Mysiej dla Ciebie mamy akurat taryfę ulgową :D
Nie wyrabiam z czytaniem ksiazek o kwantowej fizyce :/ A bez tego jestem malutki, potrafie tylko chuj kurwa dupa cipa :(
Obrazek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Karkasonne

09-12-2016, 21:00

Kiedyś był system banow tygodniowych czy miesięcznych i dobrze to działało. Akurat był zawsze moment by odpocząć od Lucka, który na chwile się uspokajał, a potem i tak robił swoje. Warto rozważyć, bo kasowanie postów jak widać ma kiepska politykę.

Pragnę tylko stanąć ten raz po stronie moderacji. Jeśli post ma jakaś zawartość merytoryczna to kilka przekleństw może przejdzie, ale jeśli to same inwektywy, to ciąć bez litości - na co to komu, co to wnosi? Wzbogaca was faktycznie to, ze ktoś nazwie kogoś chujem? Czy tego szukacie? Wiem, ze ja nie.
Awatar użytkownika
nicram

09-12-2016, 21:11

Kasowanie postów jest słabe jak international lager. Zwłaszcza przez jednego Perłożłopa, który jest w tym zakresie totalnie upośledzony, Podobno miały być merytoryczne rozmowy na temat muzyki w danym wątku. A Perłożłop wpierdala się w temat o Hellspawn i próbuje mnie sprowokować, co kończy się, kolejny raz zresztą, wyprowadzeniem dowodu na braki w IQ tego moderatora od siedmiu boleści. Dlatego po raz kolejny składam wniosek o cofnięcie mu tych uprawnień. A jak potrzebujecie wytypować kolejnych moderatorów to pytajcie mnie. Ultravox, Sybir i Nasum przecież spełniają swoje obowiązki wzorowo. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

09-12-2016, 21:16

Karkasonne pisze:Kiedyś był system banow tygodniowych czy miesięcznych i dobrze to działało. Akurat był zawsze moment by odpocząć od Lucka, który na chwile się uspokajał, a potem i tak robił swoje. Warto rozważyć, bo kasowanie postów jak widać ma kiepska politykę.

Pragnę tylko stanąć ten raz po stronie moderacji. Jeśli post ma jakaś zawartość merytoryczna to kilka przekleństw może przejdzie, ale jeśli to same inwektywy, to ciąć bez litości - na co to komu, co to wnosi? Wzbogaca was faktycznie to, ze ktoś nazwie kogoś chujem? Czy tego szukacie? Wiem, ze ja nie.
moralizujesz jak szkolna pani higienistka czy inna przedszkolanka, co Ty wiesz o merytoryce ? zawsze gadasz coś od rzeczy i nie ta temat, Twoje słowa wywołują smutek, moze lepiej abyś nie mówił nic Karkosiu.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-12-2016, 21:37

OK, ktoś właśnie tnie. Wyjątkowo bardzo dobrze. Są chyba pewne granice. Straszne rzeczy tu się wypisywało, ale szybko znikają. Ale co się zobaczyło, to się nie odzobaczy. Moderatorze Coffin, no serio, takie wycieczki?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

09-12-2016, 21:39

KOMEDIA:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

09-12-2016, 21:39

Samokasowanie :D

Też jestem zdania, że to poroniony pomysł z tym kasowaniem postów. Raz, że zupełnie nie odnosi ono skutku, dwa, że i tak już duży zamęt staje się jeszcze większy. Jeśli już, to bat na dupę w postaci bana, a nie "ty tego nie napisałeś, tylko jeszcze o tym nie wiesz" w postaci kasowania postów.
Ostatnio zmieniony 09-12-2016, 21:44 przez Gall, łącznie zmieniany 1 raz.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
nicram

09-12-2016, 21:40

Żenujące to wykasowanie twórczości Pana Coffina. Każdy mógłby sobie poczytać i wyrobić zdanie o moderatorze i jego wypowiedziach o kretynie i ciotowatym ryju...dobra zmiana na masterfulu.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-12-2016, 21:41

Gall pisze:Samokasowanie :D
Oj chyba nie :D Chociaż kto wie...

Kolego nicram, ten Twój post też poleci, coby śladów nie było :D
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

09-12-2016, 21:42

Słyszałem, że niektórzy robią screeny na wszelki wypadek :)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

09-12-2016, 21:43

@Lukass

A widzisz, co się dzieje w co drugim temacie? Zaproponowałem zabawę, skoro tak bardzo kilku, wybitnym oczywiście w swoim mniemaniu, jednostkom zależy tylko i wyłącznie, żeby się dojebać.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
nicram

09-12-2016, 21:44

Lukass pisze:
Gall pisze:Samokasowanie :D
Oj chyba nie :D Chociaż kto wie...

Kolego nicram, ten Twój post też poleci, coby śladów nie było :D
To Twój też, bo to też będzie jakiś ślad. Poza tym usprawiedliwi to, że zgubi się wątek, bez poprzednich postów. :-)
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

09-12-2016, 21:45

Nie samousuwanie tylko ja usuwałem. Wydaje mi się, że z oczywistych powodów. I uprasza się (Coffin, nicram) o minimum samokontroli.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

09-12-2016, 21:46

COFFIN pisze: A widzisz, co się dzieje w co drugim temacie? Zaproponowałem zabawę, skoro tak bardzo kilku, wybitnym oczywiście w swoim mniemaniu, jednostkom zależy tylko i wyłącznie, żeby się dojebać.
Widzę, rewelacji nie ma. Ale przesadziłeś grubo... Takie rzeczy to już chyba tylko na priv, a najlepiej wcale.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
COFFIN

09-12-2016, 21:47

nicram pisze:Żenujące to wykasowanie twórczości Pana Coffina. Każdy mógłby sobie poczytać i wyrobić zdanie o moderatorze i jego wypowiedziach o kretynie i ciotowatym ryju...dobra zmiana na masterfulu.
Oczywiście w drugą stronę to nie może działać. Wybitne. No, ale nie tędy droga. Już pisałem, że nie muszę, ale takim, jak ty i plastelina to od razy powinno się zakazać wstępu.
'Come the Blessed Madness'
ODPOWIEDZ