TEITANBLOOD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: TEITANBLOOD
Zajebiście! Piękny prezent od mikołaja na koniec roku!
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Silent_Sea
+1kenediusze pisze:Zajebiście! Piękny prezent od mikołaja na koniec roku!
Czuję w kościach, że będzie BDB - w końcu Teitanblood nigdy nie zawodzi.

http://www.noevdia.com/shop/lp-dlp-gate ... pre-order/
PRE-ORDER. RELEASE DATE : 2016/12/13.
Accursed Skin 14:28
Sanctified Dysecdysis 11:46
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Żeby tak żwawo się brali jeszcze za inne wydawnictwa:/ Malign na kompakcie, to chyba nie trudno wypuścić.
'Come the Blessed Madness'
- Silent_Sea
Jak CD ma wyglądać tak jak ostatni Antaeus to może lepiej niech sobie darują ;)COFFIN pisze:Żeby tak żwawo się brali jeszcze za inne wydawnictwa:/ Malign na kompakcie, to chyba nie trudno wypuścić.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- COFFIN
A to tez prawda:D Mimo wszystko - myślę, że tu jednak 'artysty' decydują i p. Mork będzie wolał coś w rodzaju 'Divine Facing...'. No mam nadzieję przynajmniej, że w tej Szwecji całkiem im się tam we łbach nie popierzyło:)
- ultravox
- zahartowany metalizator
No zobaczymy... Bardzo lubię takie granie, ale z tego typu kapel Teitanblood jest jedną z tych, które robia mi najsłabiej. Zdecydowanie wolę posłuchac Archgoat, albo naszego Bestial Raids, że już o klasykach pokroju Blasphemy czy Slashing Death nie wspomnę.
- Lobas
- zaczyna szaleć
O proszę, kolejna mocna pozycja, która ukaże się w ostatnim kwartale 2016. Logicznym następstwem tych wszystkich niespodzianek byłaby nowa płyta Funeral Mist. Czekam więc na informacje
Chelsea Bus Company
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No zobaczymy, póki co od TTNBLD (;D) wszystko na CD było w jewelach, więc liczę, że ten trend zostanie utrzymany.Silent_Sea pisze:Jak CD ma wyglądać tak jak ostatni Antaeus to może lepiej niech sobie darują ;)COFFIN pisze:Żeby tak żwawo się brali jeszcze za inne wydawnictwa:/ Malign na kompakcie, to chyba nie trudno wypuścić.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- COFFIN
Chyba nie, ponieważ:Nerwowy pisze:
No zobaczymy, póki co od TTNBLD (;D) wszystko na CD było w jewelach, więc liczę, że ten trend zostanie utrzymany.
W sklepie nie widać CD:TEITANBLOOD
Accursed Skin
12”EP
http://www.noevdia.com/?s=teitanblood&post_type=product" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Co do Sanctified Dysecdysis, to przypuszczam że wrzucają go właśnie z uwagi na wydanie - pierwotnie było na Woven Black Arteries, które ma tylko wersję CD. W ten sposób będzie sobie można posłuchać tego numeru też z winyla.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- COFFIN
Wywiad:
http://www.bardomethodology.com/article ... interview/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bardomethodology.com/article ... interview/" onclick="window.open(this.href);return false;
ścieli włosy...czyli następny album będzie w stylu Load
nowy utwór to pożoga
nowy utwór to pożoga
-
Do posłuchania:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosyć przejrzysty ten nowy numer, nie jest to tak nieprzyjazne i skurwysyńskie jak "Death", ale i tak jest bdb walec i ciężarówka z gruzem.
Dosyć przejrzysty ten nowy numer, nie jest to tak nieprzyjazne i skurwysyńskie jak "Death", ale i tak jest bdb walec i ciężarówka z gruzem.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
- świeżak
- Kontakt:
Zapomnij. Dobrze prawisz ogólnie ale nie po takiej długiej przerwie. Pan Mortuus woli się sprzedawać w Pancernej Dywizji Marduk oraz na internetowych sklepach z koszuleczkami niźli w Funeral Mist...Lobas pisze:O proszę, kolejna mocna pozycja, która ukaże się w ostatnim kwartale 2016. Logicznym następstwem tych wszystkich niespodzianek byłaby nowa płyta Funeral Mist. Czekam więc na informacje
Ponadto wydał box trisagion jakby zamykający na wszystkie zamki swoje muzyczne osiągnięcia w "trylogię". Jakby na amen, jakby nigdy już nie miał nic do powiedzenia sensownego. Z drugiej strony coś podobnego mówiło mi o Deathspell Omega kiedy po wydaniu boxa z wszystkimi materiałami po transformacji nastała błoga cisza. Cisza, która trwała i trwała aż nagle buum! I tak o to mamy "The Synarchy...". Ponadto na facebookowym oficjalnym pejdżu Funeral Mist pod jednym komentarzem Mortuus napisał, że zespół jest wciąż aktywny, że funkcjonuje...
Sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć.
-
Pierwszy kawałek jest bardziej walcowaty za to drugie to juz jest skurwysyńskie szaleństwo co najmniej na miarę Death chociaż nie wiem w tej chwili czy to nie najlepsze co dotychczas stworzyli. W każdym bądź razie jest bardzo dobrze.kenediusze pisze:Do posłuchania:
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- TheDude
^ A jak Ci siedzi brzmienie garów ?
-
- TheDude
Same here. Jest kurwa duszno i wpierdol.tomaszm pisze:Podoba mi się i to bardzo.
- COFFIN
No właśnie miałem pisać, że coś nie bardzo kojarzysz;)tomaszm pisze: Pierwszy kawałek jest bardziej walcowaty za to drugie to juz jest skurwysyńskie szaleństwo co najmniej na miarę Death chociaż nie wiem w tej chwili czy to nie najlepsze co dotychczas stworzyli. W każdym bądź razie jest bardzo dobrze.
-
Wiem Sanctified Dysecdysis znalazł się na Woven Black Arteries ale tu jest w nowych szatachCOFFIN pisze:No właśnie miałem pisać, że coś nie bardzo kojarzysz;)tomaszm pisze: Pierwszy kawałek jest bardziej walcowaty za to drugie to juz jest skurwysyńskie szaleństwo co najmniej na miarę Death chociaż nie wiem w tej chwili czy to nie najlepsze co dotychczas stworzyli. W każdym bądź razie jest bardzo dobrze.
Doom the dark ages. Sesja trwa.