Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
A mi się właśnie podoba ta okładka. IMO w luźny sposób nawiązuje do "kaweru" debiutu. Mam nadzieję, że pod kątem kompozycji i produkcji też się chłopaki ogarną, bo tej poprzedniej płyty nie da się słuchać.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
okladka kloc w chuj. zastanawia mnie tylko kto klepie te okladki, zespol czy wytwornia. az ciezko uwierzyc zeby Vigna czy Dolan klepali kilka ostatnich gniotow.
Patrzę na tą okładkę, patrzę, i w sumie nie wiem o co się do niej przyczepić. Ostatnia faktycznie, nie do końca pasowała jak na nich, ta nowa, gdyby tylko dać nieco ciemniejsze kolory, albo takie jak w "Providence", i byłoby naprawdę znakomicie. Ale i tak uważam ją za dobrą, klocem bym jej nie nazwał.
uglak pisze:co jest zlego w symetrii? przeciez to nie lustrzane odbicie, zeby bylo mniej rysowania tylko taki koncept
Obiektywnie pewnie nic, ja jednak bardzo tego nie lubię. Symetria sprawdza się, kiedy okładka przedstawia jakiś symbol (patrz np. "Legion"), ale kiedy ma to pokazywać jakąś scenerię, to taka kompozycja daje strasznie nienaturalny efekt. Ciężko mi jest "kupić" sceny przedstawiane w taki sposób, zarówno na obrazach jak i zdjęciach.