Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Drone pisze:Znakomita wiadomość! Jak przykro, że nikt nie skomentował - czekam z utęskinieniem na ten krążek, zwłaszcza po tym, co zobaczyłem na koncercie.
po tym co zobaczylem na koncercie to zniszczyli ich debiutanci rozgrzewajacy na samym poczatku publike do walki -
Temple Desecration:
Ależ kopie dupskooo!! Nie ma zmiłuj. Wściekle i zawzięcie! Mocno deathmetalowo tym razem...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Nowości nowościami, ale niezmiennie do tej pory Crushing Onward.. robi duże kuku; to co się dzieje na tej płycie to soniczny huragan; dla mnie momentami trochę jak ugładzone Revenge, ale to żaden zarzut, wręcz przeciwnie
Bardzo dobry ten nowy materiał, więcej ciężaru i to jest zdecydowanie na plus. Byłbym niezmiernie rad gdyby ktoś to do nas ściągnął i można byłoby zakupić w przyzwoitej cenie. Obrazek autorstwa Paolo jak zwykle mistrzowski.
Na 15-ty rzut ucha jest to zajebisty materiał choć "Tyrants Blood" nieco ustępuje (w moim subiektywnym odczuciu). Może więcej "połamanych" aranżacji, może ciut więcej się dzieje... ale chyba odbieram to jako przesyt. Jak już pisałem dużo więcej DeathMetalu tym razem. I Echa wczesnego Deicide (okolice II LP) czy Malevolent Creation (1 i 2)... To nie zarzut a raczej plus.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Uno pytanie: czy ktoś z Was natknął się gdzieś w Polandii na sklep/distro, w którym można było nabyć inne wydawnictwa Tyrants Blood, niż Crushing Onward Into Oblivion i EP Prophecy?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz