KREATOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- HSVV
- w mackach Zła
Re: KREATOR
kawałek tak rakotwórczy, jak komentarze pod nim
dać dzieciakom z niedojebaniem mózgowym internet i efekty widać powyżej.Say no to Metallica Support real metal bands pisze: The reason that kreator is Fast and still produces Better records is cause they aren't rich like Metallica, Megadave, Slayer.
If I have 10 Million dollars why the fuck would I produce music at this age. That's the reason why german Thrash Kicks ass.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
- moonfire
- zahartowany metalizator
Ten kawałek brzmi jak Hammerfall.
- Nerwowy
Niemieccy fani metalu będą zachwyceni. NB wykupi jeszcze kilka recenzji z bdb oceną albo nawet tytuł płyty miesiąca w "opiniotwórczej" branżowej prasie i album sprzeda się doskonale.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- mistrz forumowej ceremonii
To oczywiste. Ja już wolę Endoramę od tego co teraz prezentują..Nerwowy pisze:Niemieccy fani metalu będą zachwyceni. NB wykupi jeszcze kilka recenzji z bdb oceną albo nawet tytuł płyty miesiąca w "opiniotwórczej" branżowej prasie i album sprzeda się doskonale.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- ultravox
Pierwsze dwie płyty i ewentualnie "Renewal" to wszystko z logiem KREATOR, co mi jest potrzebne do szczęścia.
-
w sumie racja,resztę niekiedy odpalam na fali sentymentu ale nic z tych nowszych płyt.Endorama mnie zawsze ciekawiła,w niektórych utworach wręcz ordynarnie rżnął z Paradise Lost,ale przynajmniej czegoś szukał,coś tam próbował,teraz gra już tylko to co tłuste niemieckie świnie chcą usłyszeć do piwa i wursta.ultravox pisze:Pierwsze dwie płyty i ewentualnie "Renewal" to wszystko z logiem KREATOR, co mi jest potrzebne do szczęścia.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Wszystko do wspaniałej Renewal z wyłączeniem Coma Of Souls, chociaż Coma.. na tle tego co robią obecnie, wydaje się być genialna. Resztę właściwie można spuścić w toalecie. Ogólnie rzecz biorąc, apel jest prosty. Mille skończ Waść. Wstydu oszczędź.ultravox pisze:Pierwsze dwie płyty i ewentualnie "Renewal" to wszystko z logiem KREATOR, co mi jest potrzebne do szczęścia.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie odpuści, muzyka to jego życie, praca, pasja, niepotrzebne skreślić. Nie odpuści jak Peter, jak Max Cavalera...
-
i panowie redaktorowie z Teraz RockNerwowy pisze:Niemieccy fani metalu będą zachwyceni.
- ultravox
A niech sobie grają, skoro maja z tego frajdę i/albo piniądz. Za stare płyty mają mój szacunek. Nowych nie muszę słuchać, ani nie wpływają na mój odbiór tych starych. Nie wierzę w geniuszy, co nigdy się nie mylą.Nasum pisze:Nie odpuści, muzyka to jego życie, praca, pasja, niepotrzebne skreślić. Nie odpuści jak Peter, jak Max Cavalera...
-
raczej przebłysk. i nie geniuszu, tylko zdolności ;) bo to, co ci ludzie robią dziś, nie łapie się nawet pod rzemiosło
- ultravox
Nie obchodzi mnie co robią dzisiaj. Nagrali "Pleasure to Kill", jedna z najlepszych płyt w ogóle. To wystarczy. Większość kapel nigdy się nawet nie zbliży do tego poziomu.
- HSVV
- w mackach Zła
ochłoń.ultravox pisze:Nagrali "Pleasure to Kill", jedna z najlepszych płyt w ogóle.
a co do Endoramy, to też ją wolę od tego co robią od Violent Revolution włącznie, bo przynajmniej na niej byli jacyś konsekwentni i mieli sprecyzowany, obrany kierunek bez półśrodków, w odróżnieniu od tego ich powrotu do thrashu, gdzie to niby próbują być agresywni i źli, ale co chwilę łagodzą brzmienie i wpierdalają melodyjki rodem z cyrku. no i Endorama ma przynajmniej jeden zajebisty numer - The Chosen Few. wybitnie mi robi jego noirowy klimat i erotyczny charakter.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
"Golden Age", "Endorama"...HSVV pisze:Endorama ma przynajmniej jeden zajebisty numer - The Chosen Few. wybitnie mi robi jego noirowy klimat i erotyczny charakter.
- HSVV
- w mackach Zła
Passage To Babylon też można wymienić wśród highlightów, ale tak czy inaczej, jakbym miał wymienić ten jeden z całej płyty, to byłby to Chosen Few.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
Tak,bdb numer,tytułowy też mi się podoba,mimo obecności tego rajstopiarza z Lacrimosy.HSVV pisze:ale tak czy inaczej, jakbym miał wymienić ten jeden z całej płyty, to byłby to Chosen Few.
- ultravox
Ochłonę dopiero jak umrę.HSVV pisze:ochłoń.ultravox pisze:Nagrali "Pleasure to Kill", jedna z najlepszych płyt w ogóle.
- Sgt. Barnes
No i masz:byrgh pisze:i panowie redaktorowie z Teraz RockNerwowy pisze:Niemieccy fani metalu będą zachwyceni.

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Jest już nowa EPka "Violence Unleashed". Tytuł "Melodyjka unleashed" uznano za niewielki potencjał komercyjny.