FURIA
THAW
ARRM
12.03.2017, Gdynia, "Ucho"
19.00, 45/55 PLN
12.03.2017 Gdynia - FURIA, THAW, ARRM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
- hellkommander
- rozkręca się
Re: 12.03.2017 Gdynia - FURIA, THAW, ARRM
"Black" metal dla hipsterów.
-
- rasowy masterfulowicz
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Nie mam modnych ubrań z chujwi-jakich-sklepów i zjebanej brody. Sorry kurwa macia, nie jadę
-
Jakby było Licho to bym pojechał. A tak to czekam na inne daty i miejsca, bo przecież będzie cała trasa, nie?
Grrrówno!
-
To raczej pojedynczy koncert, bo trasa gdzie każdego wieczora ktoś gra w trzech zespołach, to jednak nie jest zbyt dobry pomysł. ;)
W każdym bądź razie bilety już są w sprzedaży:
http://www.roadtrip-productions.8merch. ... ia-id10910" onclick="window.open(this.href);return false;
W każdym bądź razie bilety już są w sprzedaży:
http://www.roadtrip-productions.8merch. ... ia-id10910" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lukass
- zahartowany metalizator
Oczywiście obecny, chociaż ostatnio na Furii w Uchu gówno było słychać. Nie, żeby mi przeszkadzało, bo tego wieczoru odwaliłem pokazową wręcz zabawę w stylu "przyjść, najebać się i chwiać się gdzieś przy ścianie" (w kącie nie rzygałem, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo), tak więc niewiele pamiętam. Ale tym razem będzie lepiej :D
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- smooker
- w mackach Zła
Nie chwal się za bardzo, bo wróci wątek, że metaluchy to bydło jakich mało :D.Lukass pisze:Oczywiście obecny, chociaż ostatnio na Furii w Uchu gówno było słychać. Nie, żeby mi przeszkadzało, bo tego wieczoru odwaliłem pokazową wręcz zabawę w stylu "przyjść, najebać się i chwiać się gdzieś przy ścianie" (w kącie nie rzygałem, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo), tak więc niewiele pamiętam. Ale tym razem będzie lepiej :D
-
- zaczyna szaleć
Brodę mam, więc chyba do klubu by mnie wpuścili.
Jedynie ARRM nie widziałem na żywo. Na Furię wybieram się pojutrze do Bańskiej Bystrzycy. A tak podobny zestaw życzyłbym sobie na wiosnę bliżej zasmogowanego Krakowa.
Jedynie ARRM nie widziałem na żywo. Na Furię wybieram się pojutrze do Bańskiej Bystrzycy. A tak podobny zestaw życzyłbym sobie na wiosnę bliżej zasmogowanego Krakowa.
- Lukass
Niestety, w ostatnich latach kilka razy zdarzyło mi się potwierdzać tę teorię czynami :Dsmooker pisze:Nie chwal się za bardzo, bo wróci wątek, że metaluchy to bydło jakich mało :D.Lukass pisze:Oczywiście obecny, chociaż ostatnio na Furii w Uchu gówno było słychać. Nie, żeby mi przeszkadzało, bo tego wieczoru odwaliłem pokazową wręcz zabawę w stylu "przyjść, najebać się i chwiać się gdzieś przy ścianie" (w kącie nie rzygałem, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo), tak więc niewiele pamiętam. Ale tym razem będzie lepiej :D
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Plastek
- Kontakt:
Lukass pisze:Niestety, w ostatnich latach kilka razy zdarzyło mi się potwierdzać tę teorię czynami :Dsmooker pisze:Nie chwal się za bardzo, bo wróci wątek, że metaluchy to bydło jakich mało :D.Lukass pisze:Oczywiście obecny, chociaż ostatnio na Furii w Uchu gówno było słychać. Nie, żeby mi przeszkadzało, bo tego wieczoru odwaliłem pokazową wręcz zabawę w stylu "przyjść, najebać się i chwiać się gdzieś przy ścianie" (w kącie nie rzygałem, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo), tak więc niewiele pamiętam. Ale tym razem będzie lepiej :D

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Lukass
Dziękuję, dziękuję, doceniam uznanie. Postaram się powtarzać to raz na jakiś czas w przyszłości.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Plastek
- Kontakt:
Rzygnij też czasem w mojej intencji ok?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Block69
Wczoraj THAW w Kopalni Guido 320m pod ziemią ładnie pozamiatał także polecam się wybrać

PENIS METAL
- Lukass
Niestety rzygam sporadycznie, ale jeśli mi się przytrafi, to myślami będę przy Tobie.Plastek pisze:Rzygnij też czasem w mojej intencji ok?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?