Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

25-12-2016, 20:20

COFFIN pisze:
Triceratops pisze: Ja pierdole, a jak sie przyznam, ze to bylo moje trollkonto to wam klapki z oczu spadna? Zalogowac sie powtornie?
Ok, skąd jesteś?
A skad chcesz zebym byl?
woodpecker from space
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

25-12-2016, 20:22

Triceratops pisze:
A skad chcesz zebym byl?
Brzachwo jest z mojego miasta:)
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Triceratops

25-12-2016, 20:35

Jak chcesz to moge byc od twojego siasiada, ktory nie ma netu nawet :D

C
woodpecker from space
Awatar użytkownika
COFFIN

25-12-2016, 20:37

A to szkoda:D
'Come the Blessed Madness'
Nasum

25-12-2016, 20:39

Otwieram kolejne piwo, potem poleci wódka, bo zaczyna być ciekawie. Niemal jak w jakimś programie wybacz mi albo coś w tym stylu ;-) uzewnetrznijmy się powiedzmy coś o sobie hehehe...
Awatar użytkownika
Triceratops

25-12-2016, 20:49

hcpig pisze:
Triceratops pisze:Nie oszukujmy sie, ci wyimaginowani "wielu wartosciowych uzytkownikow" nie istnieja, to jest jakis mit, ktorym zyje czesc forum i niby dlaczego aktywna czesc userow ma czekac teraz az jakies rozkapryszone primadonny nagle wruca i beda ladnie pisac. Na chuj to komu. Przeciez nikt nigdy ladnie nie pisal, sa swieta wiec mowie wam jak jest.
Po przemyśleniu sprawy to... masz rację.

Zresztą jak się czują w nowej formie jakiś jednostronych elaboratów skierowanych do gawiedzi na fejsbuku to ok, ja już się przyzwyczaiłem do kształtu forume, języka i konwenansów, łatwiej mi tutaj wyrażać myśli bo samo forume narzuca też pewną formę w którą się wsiąkło. Im dalej w lasach mam wrażenie że w innym kontekście nie potrafiłbym już gadać o muzyce w ogóle na innych forumełach muzycznych.
Zdziwilbys sie, za czym tesknia ludzie i nie zdaja sobie sprawy jak wyglada to cale "wiele wartosciowych uzytkownikow". To smutne pierdolenie i lubisiowanie, co mialoby dzisiaj nastapic po powrocie tychze? Klekanie calej reszty przed mesjaszami, ktorzy powrocili? Jestem tam caly czas i smiech mnie bierze, kolejna tajna grupa doroslychg ludzi na jebanym fejsbuku dla niedojebow, gdzie nuda wieje na jebany kilometr gowna. Przestancie kurwa wierzyc w szklane domy i misje Kapitana Walkera. Odbanujcie Plastka i stancie face the truth.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

25-12-2016, 20:52

Nasum pisze:Otwieram kolejne piwo, potem poleci wódka, bo zaczyna być ciekawie. Niemal jak w jakimś programie wybacz mi albo coś w tym stylu ;-) uzewnetrznijmy się powiedzmy coś o sobie hehehe...
Ja dzisiaj naouerrdalam sunusoide na maxa :D
woodpecker from space
Nasum

25-12-2016, 20:58

Triceratops pisze:
Nasum pisze:Otwieram kolejne piwo, potem poleci wódka, bo zaczyna być ciekawie. Niemal jak w jakimś programie wybacz mi albo coś w tym stylu ;-) uzewnetrznijmy się powiedzmy coś o sobie hehehe...

Otwórzmy więc wrota funkcjonalności.... o właśnie, tych kolesi tutaj brakuje. Chętnie bym z nimi podyskutował. Ostatnio wziął sobie chyba do serca nasze uwagi, recenzje skrócił, chociaż kilka fajnych strzałów się znajdzie, ale to już nie to...też tęsknie ;-D
535

25-12-2016, 21:57

Jestem i zaczynam skandować.
[youtube][/youtube]
Heretyk

26-12-2016, 10:17

Triceratops pisze: Zdziwilbys sie, za czym tesknia ludzie i nie zdaja sobie sprawy jak wyglada to cale "wiele wartosciowych uzytkownikow". To smutne pierdolenie i lubisiowanie, co mialoby dzisiaj nastapic po powrocie tychze? Klekanie calej reszty przed mesjaszami, ktorzy powrocili? Jestem tam caly czas i smiech mnie bierze, kolejna tajna grupa doroslychg ludzi na jebanym fejsbuku dla niedojebow, gdzie nuda wieje na jebany kilometr gowna. Przestancie kurwa wierzyc w szklane domy i misje Kapitana Walkera. Odbanujcie Plastka i stancie face the truth.
ale nie dramatyzuj już, bo chyba nikt tu na nikogo jakoś specjalnie nie czeka, a zwłaszcza nie na tych z fejsbuka. nie było i nie ma chyba też mowy o jakimś klękaniu czy lizaniu po chujach. kurwa, będzie ktoś chciał znowu pisać, to zacznie, a jak nie to nie. faktem jest jednak, że kilku za kilku kolesi co tu kiedyś pisali można by oddać tak z 90% obecnych użytkowników i straty by nie było. i nie to, że się czuję jakiś lepszy, czy gorszy do tych co tu teraz aktywnie się udzielają, ale chyba każdy widzi jak jest. masz czas to sobie przeanalizuj kto tu teraz najwięcej pierdoli i o czym. smutno się czasem robi :)

choć może dla takiego trolla jak Ty (bez obrazy) to nie ma znaczenia, bo ciężko trafić na jakiegoś posta w Twoim wykonaniu, który by był poważny. a już temat o DsO to mistrzostwo świata :)
Awatar użytkownika
uglak

26-12-2016, 11:07

Heretyk pisze:za kilku kolesi co tu kiedyś pisali można by oddać tak z 90% obecnych użytkowników i straty by nie było.
ech ta tesknota za mitycznym zlotym wiekiem ;-)
Guilty of being right
535

26-12-2016, 11:15

Nasum pisze:
Triceratops pisze:

Otwórzmy więc wrota funkcjonalności.... o właśnie, tych kolesi tutaj brakuje. Chętnie bym z nimi podyskutował. Ostatnio wziął sobie chyba do serca nasze uwagi, recenzje skrócił, chociaż kilka fajnych strzałów się znajdzie, ale to już nie to...też tęsknie ;-D
Recenzja debiutu Vader, palce lizać.
http://recenzjemetal.blogspot.com/2016/ ... ation.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Heretyk

26-12-2016, 11:16

@uglak

tęsknota jest tu za dużym słowem, choć zdaje sobie sprawę, że tak to może wyglądać. już najprościej rzecz ujmując - kiedy poświęcam godzinę czy dwie z życia i wchodzę na masterfula, to wolałbym się dowiedzieć co o jakiejś płycie sądzi Bonny, Warcrimer, Drone, Konopnicka, albo Longinus (żeby wziąć pierwszych z brzegu) niż... tu sobie wstaw kogo tam chcesz, poza dwoma czy trzema wyjątkami ;) i nie musieć czytać wynurzeń alkoholików co przyjmują litr wódy dziennie i sami sobie zaprzeczają w każdym kolejnym poście, czy na przykład dzieciaków którzy poznali wszystkie gatunki muzyczne w ciągu pięciu lat i są teraz profesorami ;) oczywiście trochę koloryzuję :)

ale żeby nie było, bo zaraz mi zaczną sugerować, że skoro się nie podoba to wypierdalaj/sam zacznij więcej i sensowniej pisać: nie mam większego problemu z obecnym stanem. rzucę okiem i idę do swoich zajęć :) to nie jest mój problem numer jeden, ani pięćdziesiąt też nie ;) natomiast reaguję, bo niektórzy srają się, jakby o życie chodziło :)
535

26-12-2016, 11:20

Heretyk pisze:... i nie musieć czytać wynurzeń alkoholików co przyjmują litr wódy dziennie i sami sobie zaprzeczają w każdym kolejnym poście, ...
Nie żebym się obrażał, ale w pierwszym momencie poczułem się nieco dotknięty.
Heretyk

26-12-2016, 11:29

jak dobrze wiemy, Ty alkoholu nie pijesz. tylko piwo
Awatar użytkownika
Triceratops

26-12-2016, 12:20

Heretyk pisze: co o jakiejś płycie sądzi Bonny, Warcrimer, Drone, Konopnicka, albo Longinus
Ja tez odejde, tak chce do nich dolaczyc.... :/

Konopnicka o ostatniej plycie ANTHRAX sadzi to samo co ja, najlepszy album thrashowy ostatnich lat. Maria pisal gdzies nawet, ze ostatnich 20 lat. http://musicamok.pl/anthrax-krolewska-p ... zkrolewia/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
byrgh
zahartowany metalizator

26-12-2016, 12:24

Heretyk pisze:(...)czy na przykład dzieciaków którzy poznali wszystkie gatunki muzyczne w ciągu pięciu lat i są teraz profesorami ;)
nie żebym się obrażał, ale w pierwszym momencie poczułem się nieco dotknięty.
Heretyk

26-12-2016, 19:51

byrgh pisze:
Heretyk pisze:(...)czy na przykład dzieciaków którzy poznali wszystkie gatunki muzyczne w ciągu pięciu lat i są teraz profesorami ;)
nie żebym się obrażał, ale w pierwszym momencie poczułem się nieco dotknięty.
zupełnie niepotrzebnie. głupi nie jesteś i w porządku z ciebie kolo, nie możesz sobie tylko pozwalać na protekcjonalny ton, bo każdy pamięta, jaką wiedzą dysponowałeś kilka lat temu. tyle
Nasum

27-12-2016, 12:36

535 pisze:

Recenzja debiutu Vader, palce lizać.
http://recenzjemetal.blogspot.com/2016/ ... ation.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

Recenzja Cryptopsy też niczego sobie ;-)
PureHate
weteran forumowych bitew

27-12-2016, 14:07

Bardzo dobrze,że odeszli na fejsbuka niech tam liżą się po jajach i słuchają jedynych słusznych płyt.
ODPOWIEDZ