Metalowa Wigilia 2016 - Mayhem/Watain/Furia

zareklamuj koncert / wrazenia z koncertow...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

Re: Metalowa Wigilia 2016 - Mayhem/Watain/Furia

25-12-2016, 22:20

No właśnie - napisał. Byrdziu tam coś płacze, że forume nbdb, a jak sam popuszcza cugle, chociażby do mnie, to wtedy jest ok. Później coś pieprzy, że może 'nawet ze mną na żywo' by się dogadał. Nie, nie dogadałby się, bo z założenia nie gadam z gówniarzami. Wywlekanie wieku też nie wyszło z mojej strony, jak tam ta cipa sugeruje. Ale skoro tak.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

25-12-2016, 22:23

biegam między tym tematem a kolejnym srylionowym z serii najlepsze płyty roku xxxx (to jest chyba już jakiś jebany klasyk tutaj plus co jakiś czas jakiś głąb zakłada temat "ale czemu forum umiera?" ) a tu jeszcze trzeba popKorn rychtować. gdzie jest kurwa manieczki?
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-12-2016, 22:24

COFFIN pisze:No właśnie - napisał. Byrdziu tam coś płacze, że forume nbdb, a jak sam popuszcza cugle, chociażby do mnie, to wtedy jest ok. Później coś pieprzy, że może 'nawet ze mną na żywo' by się dogadał. Nie, nie dogadałby się, bo z założenia nie gadam z gówniarzami. Wywlekanie wieku też nie wyszło z mojej strony, co tam ta cipa sugeruje. Ale skoro tak.
Obrazek
Dobry, wyważony i kulturalny moderator to podstawa.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

25-12-2016, 22:25

U panicza wszystko ok, nie martw się;)
Awatar użytkownika
COFFIN

25-12-2016, 22:26

Plastek pisze:
Pierdol się, matole.
535

25-12-2016, 22:28

@ COFFIN
Wywlekanie wieku to zupełnie kto inny rozpoczął. Mówiłem wprowadzić obowiązek podawania peselu i po sprawie. Wiesz, że każdy użytkownik lubi troszeczkę postarzyć i uszlachetnić swoją historię. Nawet ja, mimo wieku chrystusowego, staram się podciągnąć pewne parametry, tak by wszystko mi się pięknie zgadzało. Ten proceder jest tak powszechny, że można przejść nad nim do porządku dziennego, a jeżeli chodzi o Brydzia to nie przypominam sobie, żeby w tym temacie specjalnie szarżował. Więc nie pojmuję o co ten dym? Przyjebaliście się do chłopaka i tyle. Tak to widzę.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

25-12-2016, 22:29

COFFIN pisze:
Plastek pisze:
Pierdol się, matole.
Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Sybir

25-12-2016, 22:29

535 pisze:Nie wiem o co chodzi z tym przypierdalaniem się do Brydzia, ale zaprawdę powiadam wam, odstąpcie od tego procederu.
A bo nie chce mi się go moderować, Panie Kolego :D Heca zaczęła się chyba (w tym temacie) od mojego posta, którego intencji byrgh nie zrozumiał (jak mi się wydaje). Trudno, let the hysteria rage on.
Również uważam, że wyciąganie metryki jest słabe. No, chyba że w modyfikacji MK, wtedy jest jak najbardziej akceptowalna ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
COFFIN

25-12-2016, 22:33

535 pisze:@ COFFIN
Wywlekanie wieku to zupełnie kto inny rozpoczął. Mówiłem wprowadzić obowiązek podawania peselu i po sprawie. Wiesz, że każdy użytkownik lubi troszeczkę postarzyć i uszlachetnić swoją historię. Nawet ja, mimo wieku chrystusowego, staram się podciągnąć pewne parametry, tak by wszystko mi się pięknie zgadzało. Ten proceder jest tak powszechny, że można przejść nad nim do porządku dziennego, a jeżeli chodzi o Brydzia to nie przypominam sobie, żeby w tym temacie specjalnie szarżował. Więc nie pojmuję o co ten dym? Przyjebaliście się do chłopaka i tyle. Tak to widzę.
To trochę źle widzisz, niestety. Wystarczy poczytać.
535

25-12-2016, 22:33

nagrobek pisze:biegam między tym tematem a kolejnym srylionowym z serii najlepsze płyty roku xxxx (to jest chyba już jakiś jebany klasyk tutaj plus co jakiś czas jakiś głąb zakłada temat "ale czemu forum umiera?" ) a tu jeszcze trzeba popKorn rychtować. gdzie jest kurwa manieczki?
Te grobowczyk. Nie sraj żarem tylko napisz co potrząsnęło twymi jajkami na tyle mocno, że warto o tym wspomnieć po dwudziestu latach. Rzuć ze cztery tytuły.
byrgh
zahartowany metalizator

25-12-2016, 22:47

Sybir pisze:
535 pisze:Nie wiem o co chodzi z tym przypierdalaniem się do Brydzia, ale zaprawdę powiadam wam, odstąpcie od tego procederu.
A bo nie chce mi się go moderować, Panie Kolego :D Heca zaczęła się chyba (w tym temacie) od mojego posta, którego intencji byrgh nie zrozumiał. Trudno, let the hysteria rage on.
Również uważam, że wyciąganie metryki jest słabe. No, chyba że w modyfikacji MK, wtedy jest jak najbardziej akceptowalna ;)
ja tylko dążę do demaskacji tej skurwiałej agentury metodami, których nie jesteś w stanie pojąć, powinieneś mi jeszcze podziękować i ucałować rękę, że w ogóle dostąpiłeś zaszczytu uczestnictwa, a nie łapać za słówka i operację utrudniać. jesteś u admina.
Plastek pisze:
COFFIN pisze:No właśnie - napisał. Byrdziu tam coś płacze, że forume nbdb, a jak sam popuszcza cugle, chociażby do mnie, to wtedy jest ok. Później coś pieprzy, że może 'nawet ze mną na żywo' by się dogadał. Nie, nie dogadałby się, bo z założenia nie gadam z gówniarzami. Wywlekanie wieku też nie wyszło z mojej strony, co tam ta cipa sugeruje. Ale skoro tak.
Obrazek
odpóść mu. moja wina, moja strata.
Awatar użytkownika
Sybir

25-12-2016, 22:52

byrgh pisze:odpóść mu
Mam autyzm i po prostu NIE MOGĘ nie łapać za słówka :D
Luz, byrgh - tak czy siak, gdybym mógł, to i tak bym Cię nie zbanował. Możesz mi wierzyć :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
535

25-12-2016, 22:58

COFFIN pisze:
535 pisze:@ COFFIN
To trochę źle widzisz, niestety. Wystarczy poczytać.
Może źle widzę, ale zobacz jaka nagonka ruszyła. To bez sensu. I piszę to z pozycji spamera, który notorycznie i metodycznie wkurwia widownię samym widokiem pseudonimusa w zestawieniu "najnowsze na forum". Tak się na niego rzuciliście, że gość w życiu na żaden koncert nie wyruszy.
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

25-12-2016, 23:00

Plastek pisze:
Obrazek
No worries. Cipa to bardzo wytrzymały organ, co byśmy sobie tutaj nie pierdolili (sic!) W starciu cipa vs jaja, jesteśmy z góry skazani na klęskę.

@Coffin, zluzuj warkocze. Słabo to wygląda.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

25-12-2016, 23:05

535 pisze:
nagrobek pisze:biegam między tym tematem a kolejnym srylionowym z serii najlepsze płyty roku xxxx (to jest chyba już jakiś jebany klasyk tutaj plus co jakiś czas jakiś głąb zakłada temat "ale czemu forum umiera?" ) a tu jeszcze trzeba popKorn rychtować. gdzie jest kurwa manieczki?
Te grobowczyk. Nie sraj żarem tylko napisz co potrząsnęło twymi jajkami na tyle mocno, że warto o tym wspomnieć po dwudziestu latach. Rzuć ze cztery tytuły.
zabrzmiało trochę jak
[youtube][/youtube]

co ty, wyjebane mam
tomaszm

25-12-2016, 23:05

535 pisze:Znakomicie. Jesteśmy zatem umówieni.
535 bardzo sympatyczny zawodnik.

podszedł, pomiział na festiwalu w Wrocławiu, rzekł: cześć tomaszm ja się kieruję do baru.

Takich ludzi nam trzeba.

A faktycznie paru zawodnikom przydałoby sie wrzucenie na "luz"

Kurwa wróciłem z imprezy i mam dostęp do klawiatury, w końcu
Awatar użytkownika
COFFIN

25-12-2016, 23:07

535 pisze:
Może źle widzę, ale zobacz jaka nagonka ruszyła. To bez sensu. I piszę to z pozycji spamera, który notorycznie i metodycznie wkurwia widownię samym widokiem pseudonimusa w zestawieniu "najnowsze na forum". Tak się na niego rzuciliście, że gość w życiu na żaden koncert nie wyruszy.
Może po prostu ludzie zaczęli pisać, co myślą? Może gość jest irytujący, a wycieczki osobiste chce traktować jednostronnie, po czym jeszcze się dziwi? Sam zauważyłeś pewne sprawy w niektórych tematach, więc nie myśl, że nigdy nie będzie reakcji. Choć oczywiście - szkoda czasu na to.
535

25-12-2016, 23:08

tomaszm pisze:
535 pisze:Znakomicie. Jesteśmy zatem umówieni.
535 bardzo sympatyczny zawodnik.

podszedł, pomiział na festiwalu w Wrocławiu, rzekł: cześć tomaszm ja się kieruję do baru.

Takich ludzi nam trzeba.

A faktycznie paru zawodnikom przydałoby sie wrzucenie na "luz"

Kurwa wróciłem z imprezy i mam dostęp do klawiatury, w końcu
No wiesz. Co sobie o nas pomyślą?
tomaszm

25-12-2016, 23:14

To jest nieistotne. Za koszulkę należą Ci się brawa. Jestem bardzo bezpośredni i wiesz ,że nie łechtam tylko pisze co mi ślina na "klawiaturę" naniesie. jedziem do Holandii. Nie wyobrażam sobie miejsca w samolocie bez Ciebie.
ODPOWIEDZ