kilka osób narzeka na nich a ja chocbym chciał to nie mogę, nawet jak sa jakieś zgrzyty to wszystko błyskawicznie wyjaśnione i finalizacja zamówienia zawsze ok,Gall pisze:Agonia elegancko.
ktoś ma/będzie miał w Polsce debiut VOID MEDIATION CULT?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
kilka osób narzeka na nich a ja chocbym chciał to nie mogę, nawet jak sa jakieś zgrzyty to wszystko błyskawicznie wyjaśnione i finalizacja zamówienia zawsze ok,Gall pisze:Agonia elegancko.
Polecam zakupy u Bogdana. Jeśli jest możliwość to polecam wpadać do niego na Ursynów, zawsze dobrze się z nim rozmawia, chociaż może się to skończyć większym drenażem kieszeni :).PureHate pisze:Kolejny plus dla Wielkiej Płyty gość co tam ten sklep prowadzi bardzo wporządku co pewnie wiadomo.Płyty świetnie zabezpieczone.
Wczoraj było 10, najlepsza jest wiadomość o planowanej wysyłce 2017-12-29 he, he.aniola pisze:Agonia super a przy okazji mają - 15% na wszystko
średnoi/digi wszędzie może na allego trafiszPureHate pisze:koledzy czy w jakimś sklepie można u nas dorwać Paradise Lost - Gothic w jewelcase ?
to i tak lepiej niz takt. zamowienie w listopadzie, jeszcze nie ma...SODOMOUSE pisze:dzisiaj nadeszła paka z Werewolf Promotion . Pakowanie bdb, czas realizacji - średnio - zamówienie z 11.12.- wysłane 27.12.
akurat morok bardzo spoko, przynajmniej jedynka ktora slyszalem. ale i tak lipa, ja nigdy problemow z werewolf nie mialemSODOMOUSE pisze: zamiast CD Saturnian Mist - wysłana płyta Morok, to jeszcze chuj , bo nie mam...
http://www.emp-shop.pl/lis_paradise%20lost_bandbrand/" onclick="window.open(this.href);return false;PureHate pisze:koledzy czy w jakimś sklepie można u nas dorwać Paradise Lost - Gothic w jewelcase ?
No nie wiem ilu ludzi zatrudnili,ponowne zamówienie i ponownie płyty lecą/info z poczty/aniola pisze:Coś mnie zaćmiło i złożyłem spore zamówienie w Agonii:))zobaczymy ile teraz poczekam
Zakładam, że Ci dośle właściwy Jarnvidr. Jeśli jednak nie, to możesz zgarnąć na allegro za 10 zł od prezesa Hell Is Here.SODOMOUSE pisze:dzisiaj nadeszła paka z Werewolf Promotion . Pakowanie bdb, czas realizacji - średnio - zamówienie z 11.12.- wysłane 27.12.
Zamiany w zamówieniu, zamiast CD Saturnian Mist - wysłana płyta Morok, to jeszcze chuj , bo nie mam....ale zamiast albumu Jarnvidr - "Närwarelse", dwie sztuki albumu Jarnvidr - "Landzplagor"....świąteczny chaos i nawał wysyłek :)
dzięki, na razie czekam na jakiekolwiek ustosunkowanie się do sytuacji od labelu Werewolfu :)knaar pisze:Zakładam, że Ci dośle właściwy Jarnvidr. Jeśli jednak nie, to możesz zgarnąć na allegro za 10 zł od prezesa Hell Is Here.SODOMOUSE pisze:dzisiaj nadeszła paka z Werewolf Promotion . Pakowanie bdb, czas realizacji - średnio - zamówienie z 11.12.- wysłane 27.12.
Zamiany w zamówieniu, zamiast CD Saturnian Mist - wysłana płyta Morok, to jeszcze chuj , bo nie mam....ale zamiast albumu Jarnvidr - "Närwarelse", dwie sztuki albumu Jarnvidr - "Landzplagor"....świąteczny chaos i nawał wysyłek :)