Heh, ale przecież rym fajer-dizajer to klasyk, w swoim czasie uważaliśmy album (przynajmniej z niektórych gatunków hałasu, a szwedzka szkoła DM pasowała tu znakomicie) bez chociaż jednej kolędy z takowym za niekompletny. Także pomysł ze stworzeniem listy utworów uważam za fantastyczny, ale bym się tego nigdy nie podjął, będzie ich w chuj. A tu jakby słabo z rymami:
http://rymowanie.pl/rymy/chuj/
Inkrementuj - paroksytonizuj - chuj? No kurwa.
THUNDERWAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: THUNDERWAR
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- WaszJudasz
Czelendż aksepted. To ja miałbym taki mały limeryk na otwartej licencji do swobodnego wykorzystania w swojskiej piosence death metalowej.
Pacz, idzie jakiś chuj
Przeca obcy, nie swój
Szczuj go, chuja, szczuj
Zgnój go, chuja, zgnój
Jak dziad i ociec Twój
Nic sie aby nie bój
Jeszcze chuja opluj
Bedzie z chujem spokój
Pacz, idzie jakiś chuj
Przeca obcy, nie swój
Szczuj go, chuja, szczuj
Zgnój go, chuja, zgnój
Jak dziad i ociec Twój
Nic sie aby nie bój
Jeszcze chuja opluj
Bedzie z chujem spokój
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- smooker
- w mackach Zła
Spaczyłeś mnie. Słucham teraz Bölzer Hero i w tytułowym kawałku jest:Karkasonne pisze: + jest rym fajer dizajer
He speaks with fire
Commands desire
xD
- Lukass
Nie, no jasne, że się da - bardzo ładnie :D Odnosiłem się raczej do jakości tej strony z rymami - popatrz w link, omija rymy proste i oczywiste, takie jak w Twoim limeryku, ładując za to dziwaczne i absolutnie niemożliwe do użycia. Słaby algorytm mają.WaszJudasz pisze:Czelendż aksepted. To ja miałbym taki mały limeryk na otwartej licencji do swobodnego wykorzystania w swojskiej piosence death metalowej.
Pacz, idzie jakiś chuj
Przeca obcy, nie swój
Szczuj go, chuja, szczuj
Zgnój go, chuja, zgnój
Jak dziad i ociec Twój
Nic sie aby nie bój
Jeszcze chuja opluj
Bedzie z chujem spokój
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
To już mam, nawet chyba pisałem w temacie o Bolzer.smooker pisze:Spaczyłeś mnie. Słucham teraz Bölzer Hero i w tytułowym kawałku jest:Karkasonne pisze: + jest rym fajer dizajer
He speaks with fire
Commands desire
xD
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bardzo dobry debiut nagrali chłopaki. W sumie nie bardzo w nich wierzyłem jak ten promocyjny kawałek wyszedł, ale jako całość płyta jest naprawdę zacna. Świetne solóweczki, fajne melodie no i wokal robi robotę. Jak na debiutantów to czapki z głów. Wszystko sprawia wrażenie dojrzałego i przemyślanego. Kupiłem digisraka z EPką i powiem, że wydane jest to po prostu pięknie.
all the monsters will break your heart