Nowa wersja Masterful (UPDATE)

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)

27-12-2016, 16:50

Nasum pisze:
535 pisze:
Nasum pisze: Otwórzmy więc wrota funkcjonalności.... o właśnie, tych kolesi tutaj brakuje. Chętnie bym z nimi podyskutował. Ostatnio wziął sobie chyba do serca nasze uwagi, recenzje skrócił, chociaż kilka fajnych strzałów się znajdzie, ale to już nie to...też tęsknie ;-D
Recenzja debiutu Vader, palce lizać.
http://recenzjemetal.blogspot.com/2016/ ... ation.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Recenzja Cryptopsy też niczego sobie ;-)
Obituary tez niewaska, dowiedzialem sie z niej ze Obituary to lacinska nazwa i znaczy nekrolog :D :D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

27-12-2016, 16:55

535 pisze:Recenzja debiutu Vader, palce lizać.
http://recenzjemetal.blogspot.com/2016/ ... ation.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale to chyba jest dla beki, c'nie?
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

27-12-2016, 17:03

smooker pisze:
535 pisze:Recenzja debiutu Vader, palce lizać.
Ale to chyba jest dla beki, c'nie?
Rozumiem, że nie śledziłeś wcześniej tematu? Otóż właśnie chyba nie :D
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
smooker
w mackach Zła

28-12-2016, 10:04

Do paru stron wstecz tylko, dużo przegapiłem?
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

04-01-2017, 10:56

coś mi dziś nie grało dziś na forum i nie wiedziałem co. ale już wiem, kolega COFFIN został pozbawiony funkcji. czy sam się pozbawił?
Awatar użytkownika
COFFIN

04-01-2017, 11:02

Na własną prośbę:)
'Come the Blessed Madness'
Heretyk

04-01-2017, 11:03

niektórzy chyba otwierają szampana ;)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

04-01-2017, 11:06

Mądra decyzja. Eksperyment z oddawaniem władzy abderycie zakończył się okrutnym fiaskiem. Ciężko oczekiwać, żeby osobnik o tak nikczemnym poziomie intelektualnym był zdolny do pełnienia takiej funkcji. W naszej pamięci już po wsze czasy pozostanie kasowanie postów, edytowanie postów, usuwanie "The Play" i szereg innych, żałosnych działań. Pozostaje mieć nadzieję, że następną decyzją jaką podejmie kolega ex-moderator będzie samobójstwo. Słońca życzę w ten pochmurny dzień.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
COFFIN

04-01-2017, 11:09

Heretyk pisze:
niektórzy chyba otwierają szampana ;)
Sytuacja jasno pokazała po co siedzą tutaj niektóre wybitne jednostki. Poza tym - problem w jakiejś części został rozwiązany, więc Was czterech spokojnie wystarczy do czyszczenia ścierwa.
Awatar użytkownika
nicram

04-01-2017, 21:15

Heretyk pisze:niektórzy chyba otwierają szampana ;)
Otworzyłem dobrze wyleżakowanego RISa z Browaru Osowa Góra z tej okazji. Otworzyłbym Perłę, ale nie piję napojów piwopodobnych jak były już moderator. To zdecydowanie szkodzi na głowę. Może na masterful wróci normalność? Nie da się ukryć, że Koffinek intelektualnie nie dorósł do tego żeby być moderatorem, bo jaki moderator wchodzi w pyskówki na poziomie szamba z użytkownikami forum, które moderuje? Albo nie umie policzyć do pięciu? Albo ośmiesza się zapowiadając jakieś powroty, które nigdy nie nastąpiły? :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
COFFIN

04-01-2017, 21:47

Taaak, chciałbyś pizdeczko jeździć sobie po innych i jeszcze najlepiej, gdyby nie było odzewu z tej drugiej strony, no nie? No, niestety nie. Między innymi dla luzu 'w dyskusji' poprosiłem Ola, o zdjęcie z listy moderatorów. Przynajmniej nie spierdalam jak ty, po wytknięciu dyletanctwa i nie 'obserwuje z ukrycia, zawsze gotowy'. Okazałeś się przy okazji całej akcji, która nota bene ciebie nie dotyczyła, żałosna ciotą. I to nie jeden raz na przestrzeni ostatnich miesięcy. Mam nadzieję, że sobie pójdziesz w końcu, bo do merytorycznego poziomu tego forum nie wnosisz absolutnie NICZEGO. Won.
byrgh
zahartowany metalizator

04-01-2017, 22:07

Heretyk pisze:niektórzy chyba otwierają szampana ;)
to już trzeba być do tego solidnie cofniętym w rozwoju. ranga pisana paroma kliknięciami w kolumience, ot, całe prawa i przywileje moderatora, a szumu przy tym tyle, co przy zmianie serwera albo - przynajmniej - wyłączeniu forum na tydzień ;) ja mu po prostu tak po ludzku współczuję i to w sumie od zawsze, ale zasłużył na specjalne traktowanie odkąd zgasił moje światełko poczucia wartości stwierdzeniem, że nie gada z gówniarzami. musi mieć bardzo podłe życie, skoro bierze tak wszystko do siebie :)
Awatar użytkownika
COFFIN

04-01-2017, 22:21

Ty jesteś jeszcze bardziej zjebany, niestety. Nie dość, że o muzyce masz blade pojęcie, przynajmniej o takiej, o której w głównej mierze traktuje ten serwis i forum, to jeszcze chyba poprzez pryzmat swojego doświadczenia sprzed kompa próbujesz strzelać jakimiś psychoanalizami. Nieźle. Może poczytaj, co ci Heretyk napisał, bo widzę, że krótką pamięcią dysponujesz, albo mama dała na browara.
byrgh
zahartowany metalizator

04-01-2017, 22:30

ale z Ciebie lisek nerwusek :)
Awatar użytkownika
COFFIN

04-01-2017, 22:36

A gdzież tam, w ogóle nie. Jak już chcemy się dopierdalać do kogoś, to róbmy to również merytorycznie. Od jutra najskrim na tapecie i kilka innych. Tylko piszcie więcej panienki.
Awatar użytkownika
nicram

05-01-2017, 05:32

COFFIN pisze:Taaak, chciałbyś pizdeczko jeździć sobie po innych i jeszcze najlepiej, gdyby nie było odzewu z tej drugiej strony, no nie? No, niestety nie. Między innymi dla luzu 'w dyskusji' poprosiłem Ola, o zdjęcie z listy moderatorów. Przynajmniej nie spierdalam jak ty, po wytknięciu dyletanctwa i nie 'obserwuje z ukrycia, zawsze gotowy'. Okazałeś się przy okazji całej akcji, która nota bene ciebie nie dotyczyła, żałosna ciotą. I to nie jeden raz na przestrzeni ostatnich miesięcy. Mam nadzieję, że sobie pójdziesz w końcu, bo do merytorycznego poziomu tego forum nie wnosisz absolutnie NICZEGO. Won.
Masz tę przypadłość co większość idiotów, czyli próbujesz mieć ostatnie zdanie w dyskusji. Nic to, że spora liczba osób dała ci do zrozumienia, że jesteś nic nie wartymi popłuczynami po homo sapiens, ale ty musisz brnąć dalej w temat. Nie wiem o jakiej akcji piszesz, chyba znowu masz jakieś majaki po piciu tych koncernowych trucizn i słuchaniu słabego black metalu. Śmieszne jest, że koleś, który obrabia pałę swoim idolom i próbuje dobrać się do galotów Sovy nazywa mnie ciotą. Przestań w końcu się tak czaić i napisz, że tak po black metalowemu chciałbyś pójść ze mną na randkę. :-) Nigdzie nie mam zamiaru sobie iść, to nie jest twoje forum, jak chcesz pisać do kogoś WON to stwórz sobie własny internetowy kącik dla podobnej sobie maści przygłupów. :-)
Awatar użytkownika
COFFIN

05-01-2017, 07:38

nicram pisze: spora liczba osób dała ci do zrozumienia
Resztę zlewam różowy koleżko, ale zauważyłem, że praktycznie w każdej, smutnej wypowiedzi lubisz podkolorować, więc argumenty - wymieniaj.
Awatar użytkownika
nicram

05-01-2017, 08:12

Chyba jednak nie zlewasz skoro wydalałeś tutaj z siebie tony gówna drogi MUFFINKU. O jakie argumenty ci chodzi? Tysiąc razy pisałem już, że osoba tocząca wojny z połową forum nie powinna być moderatorem. Wystarczająco mocny i merytoryczny jest to argument?
Awatar użytkownika
COFFIN

05-01-2017, 08:15

Skoro piszesz o czymś konkretnie, to konkretnie się odnieś. Raptem oprócz ciebie i chyba ze dwóch innych przypadków nikt więcej nie płakał z powodów, o których wszędzie wspominasz, więc?
Awatar użytkownika
nicram

05-01-2017, 08:18

mothra pisze:
nicram pisze:
Triceratops pisze:Troche lipa jak juz leci edycja postow, moze olo i analny nie wytlumaczyli dobrze roli nowicjuszom. Bo moderator to zaden obozowy kapo ani straznik wiezienny tylko zwykla sprzataczka....
+1

Widzę, że po parunastu godzinach po nominacji Coffina na moderatora, bajzel na forum jest większy niż wcześniej. Nie powiem, parę lat temu Coffin wydawał się dość normalnym użytkownikiem, ale gdy jakiś czas temu przeobraził się w black metalowego wojownika, który często i gęsto wchodzi w jakieś małe forumowe wojenki, to awansowanie go na moderatora jest dość dziwnym zabiegiem. Chyba, że administracja miała na celu zrobienie porządnej rozpierduchy? Tym niemniej, sądzę, że lepiej zakończyć ten eksperyment, bo kolega zachowuje się jak świeży konwertyta na islam. A jak wiadomo neofici są najgorsi. I to będzie także z korzyścią dla Coffina, który zaczyna być coraz bardziej śmieszny. Zamiast niego jako moderatorów widziałbym kogoś z trójki: Nasum, Sybir i ultravox. Wyważeni, zdystansowani i bardziej neutralni. Zdanie małego forumowego trola.
O, o, święte słowa. Co ma właściwie na celu wybór osoby, która wdaje się w gównowojenki z 95 procentami użytkowników na to stanowisko? Przecież to wiadomo, że nic dobrego z tego nie będzie, a tym bardziej sprawiedliwego. Za mało tu dystansu, a za dużo błaznowania i nadużywania możliwości swojego nowego stanowiska. Śmieszne. Lepszym wyborem byliby koledzy wymienieni wyżej przez Nicrama.
Taki pierwszy z brzegu wątek. Żeby ci przypomnieć, bo chyba masz słabą pamięć. Polecam lecytynę.
ODPOWIEDZ