Taki piękny death metal nieznany? tutaj Irlandia nasza zielona wyspa:))))).Ani młodzi ani debiutanci a zasłużyli na docenienie.No oni potrafią przyłożyć:)))posłuchajcie oceńcie i doceńcie...
" onclick="window.open(this.href);return false;
SKEWERED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SKEWERED
Nieźle. A jak całość?aniola pisze:Taki piękny death metal nieznany? tutaj Irlandia nasza zielona wyspa:))))).Ani młodzi ani debiutanci a zasłużyli na docenienie.No oni potrafią przyłożyć:)))posłuchajcie oceńcie i doceńcie...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Ta poprzednia płyta szału nie robiła. Nie była zła, ale niczym się nie wyróżniała
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
tu https://skewered.bandcamp.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
do obadania 1 i 2, dla mnie 2 zdecydowanie lepsza.
do obadania 1 i 2, dla mnie 2 zdecydowanie lepsza.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Debiut zapamiętałem jako dość przeciętny, jednak te nowe kawałki dużo ciekawsze. Trzeba będzie wygospodarowć trochę czasu.