CARNAL RECORDS pisze:
Tomorrow!

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Oby. Po DMH mam spore wymagania co do następczyni. Mam nadzieję, że wpierdol nie mniejszy (nie mówicie, że mniejszy, proszę, niechcę tego słyszeć, ale się domyślam).dzik pisze:Bardzo dobra ta dwójeczka Omnizide.
COFFIN pisze:
Podoba mi się, bo jest inaczej niż na 'DMH'. Jest więcej przestrzeni, klimatu i mroku. Dwa razy zdążyła się zakręcić, ale na pewno będę wracał. Nox i jego wokale jak zwykle zajebiście. W ogóle słychać, że się chłopaki 'ograli'.
Wczoraj wieczorem odpaliłem znowu i muszę powiedzieć, że z każdym kolejnym razem wchodzi jeszcze lepiej. 'Nekro' w tytule jest odpowiednie, jest grób.COFFIN pisze:
Słychać od razu, że to Szwecja i Omnizide, a że rewolucji po tego typu załogach nie powinno się oczekiwać, to mamy raczej do czynienia z ulepszeniem własnego stylu.
Tak właśnie jest. Nowa płyta zajebista.Drone pisze:Muszę do tego wrócić, bo jakieś kanciaste mi się to wydawało. Ale wczorajsza wada może być dzisiejszą zaletą.
została ostatnia sztukaf pisze:u mnie jeszcze 3szt
OMNIZIDE - Nekromantik 10"EP (33zł)
fallentemple @ gmail.com
Zdecydowanie lepsza od jedynki. Po paru dniach w zasadzie jestem tego pewny.Drone pisze:Tak właśnie jest. Nowa płyta zajebista.Drone pisze:Muszę do tego wrócić, bo jakieś kanciaste mi się to wydawało. Ale wczorajsza wada może być dzisiejszą zaletą.
To, co mi się nie podobało na jedynce, to te momenty bezzębnego mielenia. Dokładnie ten sam przypadek, co na dwójce OFERMOD. Pewnie kojarzysz, o co mi chodzi - te przejścia między jednym wyrazistym fragmentem, a drugim, jakby trochę brakowało pomysłu na coś pośrodku. Dwójka jest od tego wolna. Ten specyficzny klimat i te zwolnienia spowodowały, że teraz to płynie.COFFIN pisze:Zdecydowanie lepsza od jedynki. Po paru dniach w zasadzie jestem tego pewny.Drone pisze:Tak właśnie jest. Nowa płyta zajebista.Drone pisze:Muszę do tego wrócić, bo jakieś kanciaste mi się to wydawało. Ale wczorajsza wada może być dzisiejszą zaletą.