Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Nasum pisze:Nowy kawałek może nie jest najlepszy w ich dorobku, ale tragedii też nie ma.
...czyli niezmiennie od lat. troche za slabo zwazywszy uwage na fakt, ze to byla ekstraklasa.
Ekstraklasa to to była X lat temu. Od dawna nie śledzę nowych albumów, bo są w najlepszym wypadku przeciętne i ten nowy kawałek niczego nie zmienia. Za dużo jest dobrej muzyki żeby poświęcać czas na średniaki. Są kapele, które już dawno powinny zakończyć działalność, a grają. I są takie, które zakończyły działalność, a grać powinny.
Nasum pisze:Nowy kawałek może nie jest najlepszy w ich dorobku, ale tragedii też nie ma.
...czyli niezmiennie od lat. troche za slabo zwazywszy uwage na fakt, ze to byla ekstraklasa.
Ekstraklasa wszystko do Hate z Hate włącznie potem.Potem zwyczajne wyrobnictwo jednak cały czas przyzwoitego death metalu.Mam na półce pierwsze trzy i najczęściej wracam do debiutu to chyba ich najbardziej dzika płyta pełna pasji i świetnych pomysłów.Nowego albumu raczej nie kupię bo jak ktoś wyżej wspomniał są ciekawsze rzeczy do słuchania/kupienia a na półce miejsce się kończy.
Ekstraklasa wszystko do Hate z Hate włącznie potem.Potem zwyczajne wyrobnictwo jednak cały czas przyzwoitego death metalu.Mam na półce pierwsze trzy i najczęściej wracam do debiutu to chyba ich najbardziej dzika płyta pełna pasji i świetnych pomysłów.
właśnie. w Europie jedna z najlepszych. a nie licząc debiutu, często wracam do mojej drugiej ulubionej - Legacy of Ashes, co dziwne jest w sumie jak tak pomyślę o swoim podejściu do loudness war.
Nie wiem czy tylko w europie nigdy nie stawiałem US sceny na piedestale.W zasadzie to daleki jestem od tego by jakąkolwiek stawiać
Jest mnóstwo doskonałych death metalowych płyt w europie.
Wizualnie jest to kurwa koszmar, zresztą jak 99,9 procent teledysków metalowych. Jebie taką nieudolną tandetą ,że zastanawiam się nad pozwem w kierunku zadośćuczynienia:). Muzycznie też jest licho- niestety, straszny odgrzewany kotlet, szkoda czasu obecnie na ten zespół.
tomaszm pisze:Wizualnie jest to kurwa koszmar, zresztą jak 99,9 procent teledysków metalowych. Jebie taką nieudolną tandetą ,że zastanawiam się nad pozwem w kierunku zadośćuczynienia:). Muzycznie też jest licho- niestety, straszny odgrzewany kotlet, szkoda czasu obecnie na ten zespół.
Zapowiada się płyta na miarę tych nagrywanych z Rachelą czyli nic nie warta. Kawałek jakiś taki mało sinistrowaty.
PS. Całość już w wypożyczalniach.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Miałem się w ogóle nie wypowiadać. Przez wzgląd na mój szacunek do sceny holenderskiej, ale coś mnie podkusiło i wlazłem tutaj , a potem włączyłem ten obraz. Czy ktoś może mi powiedzieć i spokojnie oraz rzeczowo wytłumaczyć, komu i do czego jest to gówno potrzebne?
Spory zawód. Oba udostępnione nowe kawałki są kompletnie nijakie. Będzie to pierwszy album od "Savage or grace", którego nie kupię.
Szkoda fajnej okładki na takie coś.
Gore_Obsessed pisze:Spory zawód. Oba udostępnione nowe kawałki są kompletnie nijakie. Będzie to pierwszy album od "Savage or grace", którego nie kupię.
Szkoda fajnej okładki na takie coś.
a może te kawałki potrzebują większej ilości przesłuchań? dla mnie to ma coś w sobie... i oczywiście niepokój Sinisterowski jest..
Numer taki sobie, teledysk okropny... Jedyne, co cieszy ucho, to fajna produkcja. Ale to jednak trochę za mało. Zachwytów nad okładką płyty nie podzielam i nie rozumiem ;)