Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Wyróżnienie należy im się już za kawałek "Autopsy's Protocol", a tymczasem cała płyta jest na podobnym poziomie.morbid pisze:Nasty Surgeons CAŁKIEM,CAŁKIEM.....
Gadaj zdrów.vicek pisze:ME AND THAT MAN
Tak źle chyba nie jest, dobre kawałki do potupania, podjazdy pod Hate chyba do plusów można zaliczyć :)Harlequin pisze:Na dzień 11 lutego g***o co z tego roku słyszałem, ale SINISTER na pewno dopisze do rozczarowań roku.
A już miałem posłuchać ;)HSVV pisze:[youtube][/youtube]
wstyd, że dopiero przy okazji nowej odkryłem tę ekipę, ale kurwa. strzał. dawno mnie coś tak nie rozjebało. żaden taśmowo-produkowany wypust, a unikat w obrębie swojej stylistyki. jak pisałem w plejlsitach - psychodela, hardcore, walce połamańce, wkurw, furia, nine inch nails z fixed, ciężar jak sam skurwysyn i dream2 na koniec, który jest niczym dobra gała po udanym, intensywnym seksie. stoner też się znajdzie w totalnie zajebistym Bleeding The Blur z hipnotyzującym wstępem.
Co?! Gdzie?smooker pisze:Tak źle chyba nie jest, dobre kawałki do potupania, podjazdy pod Hate chyba do plusów można zaliczyć :)Harlequin pisze:Na dzień 11 lutego g***o co z tego roku słyszałem, ale SINISTER na pewno dopisze do rozczarowań roku.
Też mam uczulenie na samo słowo stoner. :)ultravox pisze: A już miałem posłuchać ;)
Nie słyszałem dwóch ostatnich w całości, ale to co słyszałem każe mi przypuszczać, że każda kolejna płyta po powrocie jest słabsza.Heretyk pisze:Onslaught się wykruszył? dla mnie ciągle czołówka