MEDICO PESTE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MEDICO PESTE
Ej! Medico Peste jest teraz w trędzie czy juz nie/jeszcze nie?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
[youtube][/youtube]
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
O, czyżby na fali rodzimych premier z niebytu podniosło się także Trendico Peste? ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ta nazwa została zastrzeżona przeze mnie, naruszyłeś moje prawa, należy się sto milionów.Sybir pisze:O, czyżby na fali rodzimych premier z niebytu podniosło się także Trendico Peste? ;)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Plastek pisze:Ta nazwa została zastrzeżona przeze mnie, naruszyłeś moje prawa, należy się sto milionów.Sybir pisze:O, czyżby na fali rodzimych premier z niebytu podniosło się także Trendico Peste? ;)

-
- zaczyna szaleć
sugerujesz jakoby Wałęsak Pospolity maczał w palce w nowym Petunio Kleszcze?
- Sybir
Dolarów kongijskich, pasuje? :DPlastek pisze:Ta nazwa została zastrzeżona przeze mnie, naruszyłeś moje prawa, należy się sto milionów.Sybir pisze:O, czyżby na fali rodzimych premier z niebytu podniosło się także Trendico Peste? ;)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Wygląda na to, że nową płytę Medico Peste wyda World Terror Committee.
- Sybir
Przeczuwałem, że to ciągłe nagabywanie Sovy przez maniczeki w sprawie winylowej nie będzie miało najlepszego finału.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Teaser, co się rzadko zdarza, zajebisty.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
-
- postuje jak opętany!
[youtube][/youtube]
- Gall
- weteran forumowych bitew
Nowy wałek:
http://decibelmagazine.com/blog/2017/2/ ... -and-bliss" onclick="window.open(this.href);return false;
http://decibelmagazine.com/blog/2017/2/ ... -and-bliss" onclick="window.open(this.href);return false;
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- pr0metheus
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Czy to eufemizm do słowa kupa? :-) Ten numer to jakaś tragedia jest. Ostatni Vesania to przy tym arcydzieło.
all the monsters will break your heart
- Gall
No właśnie. Też jestem rozczarowany. Tym bardziej, że Analripper raczej pozytywnie się do tej EPki odnosił.pr0metheus pisze:nieciekawie jest
Ja Cię prosza... Kapkę powagi.nicram pisze:Ostatni Vesania to przy tym arcydzieło.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- pr0metheus
moze tak tylko gadal zeby sie na fejsie z niego nie smialiGall pisze:No właśnie. Też jestem rozczarowany. Tym bardziej, że Analripper raczej pozytywnie się do tej EPki odnosił.pr0metheus pisze:nieciekawie jest
niech to miejsce niebawem zniknie
- Gall
:D
- Najprzewielebniejszy
spacjalnie dla Ciebie, samocytat z tematu kocia mordapr0metheus pisze:moze tak tylko gadal zeby sie na fejsie z niego nie smialiGall pisze:No właśnie. Też jestem rozczarowany. Tym bardziej, że Analripper raczej pozytywnie się do tej EPki odnosił.pr0metheus pisze:nieciekawie jest
Najprzewielebniejszy pisze:czytam i czytam i smieje sie i smieje sie.
bawią mnie wypowiedzi, w ktorych jeden czy drugi celebryta opisuje grupe piszacych na forum uzytkownikow jako jednosc oddana muzyce, a jednoczesnie zaraz opisuje jak spierdalal gdzie pieprz rosnie kiedy "forum zaczelo upadac" właśnie przez takich tchórzy.
Przejscie na facebooka to piekna sprawa, mozna sprawdzic miare swojej zajebistosci iloscia lajkow i statystyki do ilu uzytkownikow dotarl wpis, we forume takie przywileje niestety niedostepne.
Najbardziej mnie jednak smieszy sranie we wlasne gniazdo. A potem zaglądanie co jakis czas i sprawdzanie czy sraka rownomiernie sie rozeszla. Skoro forum, ktore notabene dalo Ci duzo, jest juz be i passe to po jaka cholere tu zagladasz? cos jednak ciągnie, prawda? Bo to TU dalej jest to COS, czego samemu sie nigdy nie osiągnęło.
Pamietajcie, ze masterful to przede wszystkim jednak niemal codzienna garsc newsow, recenzje, wywiady, a potem dopiero forum, tak ukochane przez metalowa gawiedz, od zwyklego pucybuta Sabaton po statecznego wlasciciela duzej wytworni.
Skakanie z kwiatka na kwiatek tez ma swoje uroki, jednego dnia masterful, drugiego face, trzeciego wlasny blog, pozniej kto wie, moze program w polsacie. Jednak juz po całym dniu, kiedy z lubościa maca sie swoje plyty przychodzi ten moment - zajrze, co te zjeby tam pisza, moze znowu cos polecą.
Mi statystyki mowia dalej to samo - zaglądacie i to nie na chwile :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769