Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Fantastyczna całość, kolory, klimat, przestrzeń, tematyka, kompozycja. Bardzo spójna całość i obraz, który mógłby zabrać moją ścianę. Jeśli do muzyki przyłożyli się z równą powagą, to mam najwyższe nadzieje.
A jeleń nie jest na rykowisku, bo wtedy by ryczał, a jak ryczy, to patrzy w górę.
Karkasonne pisze:No... Zdarzały im się lepsze numery.
Dość dyplomatycznie powiedziane. Straszne pitolenie, chociaż - to na plus - numer jest dość krótki.
Trochę lipa, nie żebym był jakimś tam fanem Solstafir, bo nie, ale dwie poprzednie mi się obiły o uszy i było to momentami dość fajne granie, zwłaszcza jak rżnęli mocniej z wczesnego Fields of the Nephilim.
Najbardziej stulejarski zespół świata. O metro seksualnej aparycji. Ten nowy utwór to jakiś kurwa banalny żart. Panowie (o ile można tak powiedzieć o fanach tego zespołu) zlitujcie się nad sobą!
Wódka i Piwo pisze:Najbardziej stulejarski zespół świata. O metro seksualnej aparycji. Ten nowy utwór to jakiś kurwa banalny żart. Panowie (o ile można tak powiedzieć o fanach tego zespołu) zlitujcie się nad sobą!
Drone pisze:Straszny jest ten zespół. Kwintesencja kiczu.
Trudno się nie zgodzić. Wokalista histerycznie wyje (że niby taki wrażliwy), muzycznie to popłuczyny po późnej Anathemie. Nigdy ich nie lubiłem, ale z pewnością Trujka puści nie raz.