DISSECTION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
DISSECTION
co o tym sadzicie..? Jak dla mnie to totalna kupa.. Spodziewalem sie wiecej od zespolu ktory nagral Storm of the Light's Bane i Somberlain....
*****************8
Dissection - 2 nowe kawałki
Dissection umieścili "surowe" mixy dwóch kawałków, które znajdą się na nowej płycie zespołu. Płyta zostanie wydana pod koniec roku, a będzie to następca ich ostatniej płyty z 1995 roku "Storm of the Light's Bane". Pod spodem macie linki do mp3. Tylko czy to ten sam Dissection? Posłuchajcie...
"Xeper-I-Set"
http://www.dissection.nu/temp/Dissectio ... ughmix.mp3
"Starless Aeon"
******************8
*****************8
Dissection - 2 nowe kawałki
Dissection umieścili "surowe" mixy dwóch kawałków, które znajdą się na nowej płycie zespołu. Płyta zostanie wydana pod koniec roku, a będzie to następca ich ostatniej płyty z 1995 roku "Storm of the Light's Bane". Pod spodem macie linki do mp3. Tylko czy to ten sam Dissection? Posłuchajcie...
"Xeper-I-Set"
"Starless Aeon"
******************8
ᕦ(ツ)ᕤ
- Impious
- zaczyna szaleć
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- masterful
- Kontakt:
- Doktur Potfur
- rozkręca się
Nigdy, po prostu nigdy nie byłem fanem Dissection. Co prawda doceniam ich twórczość, ale na tym mój sentyment do nich się kończy. I śmiem twierdzić, że "Co za kupa" jest zbyt mało dosadne w ich przypadku. Przecież to jest gówno w misce wody, mdłe, rozmyte i nijakie. Ani na to patrzeć, ani też to wypić. Ciepłe kluchy!
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- masterful
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
O kurwa, a riff w drugim kawałku jaki zajebiście trywialny. No kurwa In Flames jebane :bang: A jakie to rzewne, piękne i gotyckie... Nie kurwa, nie mogę - WYPIERDALAĆ !!! O i końcóweczka niezły "hardkor", blehhh. [/quote]
moze nie in flames.. ale na upartego lekko powiewa nudnawym dark tranquility jak dla mnie.. mind's I i te sprawy...
O kurwa, a riff w drugim kawałku jaki zajebiście trywialny. No kurwa In Flames jebane :bang: A jakie to rzewne, piękne i gotyckie... Nie kurwa, nie mogę - WYPIERDALAĆ !!! O i końcóweczka niezły "hardkor", blehhh. [/quote]
moze nie in flames.. ale na upartego lekko powiewa nudnawym dark tranquility jak dla mnie.. mind's I i te sprawy...
ᕦ(ツ)ᕤ
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
- metanoll
- zaczyna szaleć
- Trojan
- postuje jak opętany!
Raczej ciężko sobie wyobrazić, że to jest Dissection, które nagrało "Storm Of The Light's Bane", no ale upłynęło troche czasu od tamtego albumu i jak wspomniał V., ilez można grać to samo. Ewolucja jest czymś normalnym, tylko czy aby na pewno jest to ewolucja? Może jest to regresja. Trudno powiedzieć. Trzeba posłuchac całej płyty. Na razie po tych dwóch utworach mam mieszane uczucia.
Down the bottle's nest
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
ehe...facet, który zajebał pedała sam stał się pedałem... nie lubię melodyjnego gotheburskiego heavy metalu i nowe Dissection.. tak wlasnie mi sie jawi. Przypuszczam,że plan był prosty... po wyjsciu z pierdla nagrac material, na ktory caly swiat sie polakomi, sprzeda sie w chuj plyt...orthodoksi sie odwroca, nu metalowcy i slodcy lovelasowie melodyjnych scierew zachwyca. Grunt,ze bedzie za co domowy budzet nadszarpniety odsiadka zalatac... no.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- masterful
- Kontakt:
-
- rasowy masterfulowicz