Paroxsihzem - Paroxsihzem

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
KAKAESIAK
rasowy masterfulowicz

Re: Paroxsihzem - Paroxsihzem

11-03-2016, 10:59

brakuje mi tych zwyroli
In a world of compromise...some don't
Awatar użytkownika
dzikens
zaczyna szaleć

11-03-2016, 18:27

To swoją drogą.
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

18-03-2017, 00:11

Nikt nic nie napisał o nowej epce to ja coś napomnę. Próbuję zebrać myśli w tej chwili i pierwszą rzeczą która przychodzi mi do głowy jest- ja pierdolę trasa koncertowa z ziomkami z Adversarial zrobiła robotę. Zaszczepili do swojej twórczości ten pierwiastek szaleństwa i nieokiełznanego chaosu ,którego brakowało mi na debiucie. W umiejętny sposób połączyli stylistykę gruz metalu spod znaku Impetuous Ritual czy Abyssal wplatając w to jaskiniową barbarzyńską osnowę spod znaku kanadyjskich załóg z rodzimego podwórka mając nad wyraz w poważaniu wyrachowanie stylistyczne i trzymanie się kierunku obranego na debiucie. Jeśli przyszłość przyniesie następce debiutu(co niewątpliwe nastąpi) a kierunek zostanie utrzymany to ziomale z Adversarial będą mieli poważną konkurencję na rodzimym poletku w serwowaniu sonicznego terroru i muzycznej pożogi.

Poniższy wygar ląduje do listy z napisem "ulubione serwowane wpierdole"

[youtube][/youtube]
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
ODPOWIEDZ