Continental Crucifixion Tour
Archgoat, Bölzer, Svartidauði, Eggs Of Gomorrah
11-13.10.2017
GDA, WWA, WRO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie przesadzajmy. Bolzer to jest Tatar z jajem, cebulką i ogórkiem. Svartidaudi ew. Sałatka z rukola w sosie cytrynowym.Sybir pisze:Jak komuś smakuje śledź z dżemem, to jego sprawa, ale wg mnie jest to wskazanie do wykonania testu ciążowego ;-)
No fakt. Jakieś upodlenie raczej wykluczone - chyba, że wezmę wolny dzień po :-))Sybir pisze:Obawiam się tego, że taki dietetyczny misz-masz będzie trzeba zapić stosowną ilością alkoholu w ramach prewencji ostrego nieżytu żołądkowo-jelitowego, i że potem taki Plastek będzie miał znowu używanie, że metale takie pijane i obrzygane :(((
Pal sześć skład - daty w środku tygodnia raczej wykluczają ostre imprezowanie (przynajmniej w moim przypadku, gdyby ktoś miał wątpliwości).
+10! Eggs of Gomorrh kusi, pomyślę nad Wroclove.SadoGoat666 pisze:Konkretny skład. Szkoda, że omijają Katowice/Kraków.
ja się bym bardziej obawiał tego, że wykonawczo z tego co tu i tam słyszałem/ czytałem średnio domagająAnzhelmoo pisze:Bardzo ciekawy skład, choć obawiam się, że Bolzer przez to może nie zaprezentować pełnego setu. A on dawna czekam na ich headlinersi koncert.
skopiuj adres i wywal s z httpsBuka pisze:Chętnie bym kupił bilet ale kiedy chcę wejść na stronę wywala mi komunikat o niezabezpieczonym połączeniu...