Triptykon - KRK, WWA, WRO, GDA - 16-19.03.2017
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Triptykon - KRK, WWA, WRO, GDA - 16-19.03.2017
Nie pojmuję, jak można słuchać black metalu i nie interesować się muzyką CELTIC FROST. To tak jakby chodzić na spacer ze smyczą, obrożą i kagańcem, ale bez psa.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Jak zwykle, próbowałem kilka razy, ale jeszcze nie załapało. W następnym roku mam zamiar postudiować to trochę głębiej.
- Drone
A HELLHAMMER jak?
- uglak
reszte moge zrozumiec, ale nawet Monotheist?Karkasonne pisze:Jak zwykle, próbowałem kilka razy, ale jeszcze nie załapało. W następnym roku mam zamiar postudiować to trochę głębiej.
Guilty of being right
A nie, Monotheist akurat sporo słuchałem i bardzo lubiłem, ale dawno już nie włączałem. Może lubiłem dlatego, że wyszło już za mojej kadencji w metalu.
- Drone
No i jak nie kochać "Cherry Orchards"? ;)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Lukass
- zahartowany metalizator
Niech sobie chodzą, na co chcą. Ale za dużo ostatnio widziałem zajebistych koncertów, na które przyszło stanowczo zbyt mało ludzi. Często były to koncerty w klimacie zbliżonym do tych bardzo obleganych, tyle że zwykle... lepsze. I to w tych gatunkach, w których ponoć słuchacze mają "otwarte umysły". Wkurza mnie takie lenistwo, które nie pozwala sięgnąć chociaż trochę pod powierzchnię, na której są te najbardziej popularne kapele. Szczególnie w czasach, gdy jest to banalnie łatwe. Jedna rzecz powiedzieć "zespół mnie nie interesuje", zupełnie inna "nie interesuje mnie, bo nie znam". Poznaj, do cholery! To są konsumenci, nie miłośnicy muzyki. Cała ta myśl już gdzieś na boku rozważań o Triptykon, bo zakładam, że tę kapelę miłośnicy Furii i Behemotha znają. Chociaż zapewne mylę się, i to mylę się potwornie.Karkasonne pisze:Czyli że co - powinni obowiązkowo iść na Triptykon? Ja też nie poszedłem, nie interesują mnie wcale. Tak zresztą jak i Celtic Frost, może kiedyś polubię. Nie czuję potrzeby płacić za zespół, który mnie nie interesuje.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- weteran forumowych bitew
Czyli że co - powinni obowiązkowo iść na Triptykon? Ja też nie poszedłem, nie interesują mnie wcale. Tak zresztą jak i Celtic Frost, może kiedyś polubię. Nie czuję potrzeby płacić za zespół, który mnie nie interesuje.
W tym punkcie popieram bo suporty mnie uśpiły :))))Triptykon &Celtic Frost osobny temat są w moim kręgu:))))) stąd uważam mega show
W tym punkcie popieram bo suporty mnie uśpiły :))))Triptykon &Celtic Frost osobny temat są w moim kręgu:))))) stąd uważam mega show
Pomijając fakt, że jebie mnie to, kto gdzie chodzi, a gdzie nie i kto czego słucha, a czego nie. Pokuszę się o stwierdzenie, że Metal bez Celtic Frost, byłby niczym jajecznica bez jajek, jak silnik bez oleju, grubas bez nadwagi, czy wreszcie ... jak beton bez cementu.
A jednak nie, kiedyś zasłuchiwałem się jeszcze przecież w "Into the Pandemonium", ale było to tak dawno temu, że zapomniałem.Karkasonne pisze:A nie, Monotheist akurat sporo słuchałem i bardzo lubiłem, ale dawno już nie włączałem. Może lubiłem dlatego, że wyszło już za mojej kadencji w metalu.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Celtic to bogowie. Nic bez nich nie byłoby takie samo w Black Metalu. Hellhammer kocham bardziej niż matkieDrone pisze:Nie pojmuję, jak można słuchać black metalu i nie interesować się muzyką CELTIC FROST. To tak jakby chodzić na spacer ze smyczą, obrożą i kagańcem, ale bez psa.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "