Tłuste bity i chędogie zajawki spuściportów
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- HSVV
- w mackach Zła
Re: Tłuste bity i chędogie zajawki spuściportów
^dobry towar, przynajmniej nie brzmi jak kolejny wypust gangsterów ze slumsów hell's kitchen.
btw, ktoś może dla odmiany zapodać jakieś rapujące lochy?
[youtube][/youtube]
chodzi o taki flow, jak ta locha (Cianna Blaze) ma tutaj od 0:55. przecież to jest kosa, kasująca 3/4 tego tematu, pluje wersami jak ogniem.
[youtube][/youtube]
też miazga
z innego nastroju, jak mi dobrze zrobiło to, osz:
[youtube][/youtube]
btw, ktoś może dla odmiany zapodać jakieś rapujące lochy?
[youtube][/youtube]
chodzi o taki flow, jak ta locha (Cianna Blaze) ma tutaj od 0:55. przecież to jest kosa, kasująca 3/4 tego tematu, pluje wersami jak ogniem.
[youtube][/youtube]
też miazga
z innego nastroju, jak mi dobrze zrobiło to, osz:
[youtube][/youtube]
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Zanim pójdę pod koc z moją druga połówka(mam taką nadzieję- kurwa w końcu:D) grzać się to zapodam jeszcze klasykiem o którym mało kto wie ale zawsze jak piję wódkę z z kolegami i ktoś się mnie pyta o Techno Animal albo Ice (spokojnie stoją w komplecie na półce:D) to od razu zaznaczam,że mam przewagę:). Żarty żartami ale nawet Jaime Meline wspominał ,że to takie Celtic Frost czy Bathory tylko młodzież musi dojrzeć.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ostatnio zmieniony 25-03-2017, 21:54 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Czas zintensyfikowanej pracy do 8.05. Poza zasięgiem. Only hard work is real.
-
tomaszm
[quote="HSVV"]^dobry towar, przynajmniej nie brzmi jak kolejny wypust gangsterów ze slumsów hell's kitchen.
Pierwszego sortu kokaina- zasypiam i budzę się przy tych dźwiękach- tak wiem, jestem narkomanem ale chociaż narkotyk pierwsza liga:) Żartuję- zajebisty stuff, klimat jak skurwysyn:)
Pierwszego sortu kokaina- zasypiam i budzę się przy tych dźwiękach- tak wiem, jestem narkomanem ale chociaż narkotyk pierwsza liga:) Żartuję- zajebisty stuff, klimat jak skurwysyn:)
- TheDude
-
tomaszm
Ktoś jeszcze pamięta tą nazwę i płytę? Misz-masz gatunkowy ale uważam ,że zajebiście się to wszystko trzyma kupy. NIe jest to płyta na miarę Kanye Westa Yeezus i nie wywołuje u mnie zapalenia moszny ale lubię się w nią co jakiś czas wkręcić chociaż wiele osób uważa ją za niestrawne gówno.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
jak ja tego klipu nienawidziłem :P grali to kiedyś non stop na mtv :P
tak mi sie przypomniało bo właśnie sobie słucham debiutu tego pana z kasetki ;)
jak ja tego klipu nienawidziłem :P grali to kiedyś non stop na mtv :P
tak mi sie przypomniało bo właśnie sobie słucham debiutu tego pana z kasetki ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
byrgh
- zahartowany metalizator
nie wiem, czy odpowiedni temat (aczkolwiek i soul, i funk czy nawet hip hop mają wspólną grupę bazalną) i czyśta w ogóle słyszeli, ale jak na tle tego- i ubiegłorocznych płyt klaruje się nowy Thundercat? bo ma zajebistą okładkę
- Bień
- postuje jak opętany!
Misiaczki to znajo?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Yohn_Edward_Yancey
- rozkręca się
[youtube][/youtube]
nowy klip od mistrza
nowy klip od mistrza
-
tomaszm
Znakomite jak do When it Rain i Pneumonia- masa ćpania i narkotyków. Cała płyta rozpierdala.
- HSVV
- w mackach Zła
KURWA CO TU SIE ODJEBAŁO WŁAŚNIE TO JA NAWET NIE (nie wiem czy już było)
[youtube][/youtube]
chociaż nie powiem, zdziwo, że to Estonia, bo kasuje mainstreamowe rapy. klip do końca obczaić, bo dobry plot-twist.
[youtube][/youtube]
chociaż nie powiem, zdziwo, że to Estonia, bo kasuje mainstreamowe rapy. klip do końca obczaić, bo dobry plot-twist.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
neuro
- postuje jak opętany!
Nowa płyta ho99o9 na horyzoncie. Tytułowy kawałek raczej taki se, troche za bardzo linkinparkowaty, ale ten całkiem w porządku:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Dzisiaj Fort Bema :
20:00 - DJ SET GRAND MASTER FLASH
21:00 - ONYX
https://www.facebook.com/events/1382518758471225/
20:00 - DJ SET GRAND MASTER FLASH
21:00 - ONYX
https://www.facebook.com/events/1382518758471225/
In a world of compromise...some don't
- DST
- rasowy masterfulowicz
Wiadomo, doskonały materiał i mocno odważny momentami. A pomyśleć, że nie mogłem jeszcze ze dwa lata temu znieść głosu tego kolesia. Podobnie z Young Thugiem - to autotune'owe piszczenie doprowadzało mnie do pasji, a teraz jaram się jak głupi praktycznie każdym mixtapem :Dtomaszm pisze:Znakomite jak do When it Rain i Pneumonia- masa ćpania i narkotyków. Cała płyta rozpierdala.
-
byrgh
-
byrgh
http://culture.pl/en/article/polish-mus ... ed-samples" onclick="window.open(this.href);return false;
szach mach, lgbt/kody, posrępowcy i ojkofobsy
szach mach, lgbt/kody, posrępowcy i ojkofobsy
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
8 lipca, Katowice wystąpi Ho99o9 :
http://festiwalnowamuzyka.pl/artysci/" onclick="window.open(this.href);return false;
bilet jednodniowy 160 ziko, więc kto jest psychofanem może wbić
http://festiwalnowamuzyka.pl/artysci/" onclick="window.open(this.href);return false;
bilet jednodniowy 160 ziko, więc kto jest psychofanem może wbić
In a world of compromise...some don't
-
byrgh
http://www.porcys.com/news/prodigy-z-mo ... -nie-zyje/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
blasfimer
- rozkręca się
dobra, wielki powrót naczelnego murzyna forumka
prodigy RIP, ciężko chory od urodzenia, dodatkowo żył tak jak nawijał, cóż survival of the fittest [*]
kto jest teraz królem w poldonie? ciężka sprawa bo nastąpił wysyp ćpuńskich raperów z których każdy rozkuriwa, należy zacząć od rogala dziwki dragi lasery. nie ma co się zrażać ze względu na głos patusa z pragi północ i koneksje z panami ze słynnej grupy razem ponad kilo. pojebane teledyski, szalone teksty, agresja, narkotyki i sterydy. no i dodatkowo autentyczność, ostatnio go zawinęli ale juz wyszedł chyba
" onclick="window.open(this.href);return false;
hewra/mobbyn to już w ogóle gruba ćpalnia i jeden wielki trip, popierdolone teledyski i jeszcze raz powtórze NARKOTYKI, zresztą, numer na sampelku z jane's addiction to już klasyk i kult w niektórych środowiskach. co ciekawe to nie jakieś bananowe gimby tylko weterani sceny znani z JWP
ale doskonale wiem, że nie dla rapu straight outta poldon to czytacie więc wracamy do szalonych murzynów zza oceanu, jak wiadomo w rapie to samo ale nawinięte po angielsku brzmi lepiej
suicideboys to laurka dla szalonych murzynów z three six mafii (kto kurwa nie zna to odpalać mystic stylez)
spark master tape to enigmatyczny projekt jakiegoś ćpuna chuj wi skąd, ale na banie wchodzi motzno
xxxtentacion 20 letni ćpunek który mimo wieku co jakiś miesiąc zjeżdża na puszke, obecnie bardzo popularny
denzel curry - kolejny wesoły i wkurwiony murzynek, darcie mordy i o dziwno zasób słów wiekszy niż 10
brockhampton - nowość na scenie, biciki kojarzące się z death grips, ostro i trochę lo fi, więc siada
DOBRA TERA KĄCIK STAREGO DZIADA
nine - nowy jork, lata 90, więcej nie trzeba dodawać
ghostface latał tu już wiele razy, ale może ktoś ominął, top 3 lat 90, idealna dyskografia, mimo lat dalej trzyma zajebisty, równy poziom
three six mafia czyli ABSOLUTNY KLASYK, piękne kasetowe brzmienie, lo fi, klimat nawet brudniejszy niż w gravediggaz
az pogrubie bo każdy powinien to sprawdzić, szczególnie miłośnicy piwnicznych brzmień i ruchania w dupe przez szatana
prodigy RIP, ciężko chory od urodzenia, dodatkowo żył tak jak nawijał, cóż survival of the fittest [*]
kto jest teraz królem w poldonie? ciężka sprawa bo nastąpił wysyp ćpuńskich raperów z których każdy rozkuriwa, należy zacząć od rogala dziwki dragi lasery. nie ma co się zrażać ze względu na głos patusa z pragi północ i koneksje z panami ze słynnej grupy razem ponad kilo. pojebane teledyski, szalone teksty, agresja, narkotyki i sterydy. no i dodatkowo autentyczność, ostatnio go zawinęli ale juz wyszedł chyba
hewra/mobbyn to już w ogóle gruba ćpalnia i jeden wielki trip, popierdolone teledyski i jeszcze raz powtórze NARKOTYKI, zresztą, numer na sampelku z jane's addiction to już klasyk i kult w niektórych środowiskach. co ciekawe to nie jakieś bananowe gimby tylko weterani sceny znani z JWP
ale doskonale wiem, że nie dla rapu straight outta poldon to czytacie więc wracamy do szalonych murzynów zza oceanu, jak wiadomo w rapie to samo ale nawinięte po angielsku brzmi lepiej
suicideboys to laurka dla szalonych murzynów z three six mafii (kto kurwa nie zna to odpalać mystic stylez)
spark master tape to enigmatyczny projekt jakiegoś ćpuna chuj wi skąd, ale na banie wchodzi motzno
xxxtentacion 20 letni ćpunek który mimo wieku co jakiś miesiąc zjeżdża na puszke, obecnie bardzo popularny
denzel curry - kolejny wesoły i wkurwiony murzynek, darcie mordy i o dziwno zasób słów wiekszy niż 10
brockhampton - nowość na scenie, biciki kojarzące się z death grips, ostro i trochę lo fi, więc siada
DOBRA TERA KĄCIK STAREGO DZIADA
nine - nowy jork, lata 90, więcej nie trzeba dodawać
ghostface latał tu już wiele razy, ale może ktoś ominął, top 3 lat 90, idealna dyskografia, mimo lat dalej trzyma zajebisty, równy poziom
three six mafia czyli ABSOLUTNY KLASYK, piękne kasetowe brzmienie, lo fi, klimat nawet brudniejszy niż w gravediggaz
az pogrubie bo każdy powinien to sprawdzić, szczególnie miłośnicy piwnicznych brzmień i ruchania w dupe przez szatana
-
tomaszm
Danzel Curry jest słuchany na forume i szanowany .BROCKHAMPTON z nowości zajebisty. Za nieznajomość Three six mafia powinni wsadzać do murzyńskich wiezień o zaostrzonym rygorze tak samo za brak szacunku dla Ironmana. Dwie rzeczy powyższe sobie obczaję bo nie znam. Moje czarnusze serce Ci dziękuje.