nic tylko brać !!!Harlequin pisze:Reedka Infester na CD i LP u Bartka
INFESTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Re: INFESTER
-
- weteran forumowych bitew
Oczywiście musieli to spierdolić i zacząć grzebać przy okładce ...żenada daruje sobie tą reedycje.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
docięta okładka orginału ,brak logo zespołu, tytuł płyty na górze...mimo wszystko sie ciesze i łykam w takiej formie,bo muzyka jest znakomitaPureHate pisze:Oczywiście musieli to spierdolić i zacząć grzebać przy okładce ...żenada daruje sobie tą reedycje.
-
A ja zapoluje i kupię w końcu pierwsze bicie.Nie lubię ingerencji w oryginalną oprawę graficzną.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
W oryginalnej wersji utwory mają mają różną głośność. W tej wersji podobno to naprawili. Przynajmniej dlatego raczej kupię tę reedycję. Okładka w granicach rozsądku zmieniona.PureHate pisze:A ja zapoluje i kupię w końcu pierwsze bicie.Nie lubię ingerencji w oryginalną oprawę graficzną.
-
piszesz o vinylu czy cd ? hmm jeżeli o cd to trzeba będzie rozważyć zakup.knaar pisze:W oryginalnej wersji utwory mają mają różną głośność. W tej wersji podobno to naprawili. Przynajmniej dlatego raczej kupię tę reedycję. Okładka w granicach rozsądku zmieniona.PureHate pisze:A ja zapoluje i kupię w końcu pierwsze bicie.Nie lubię ingerencji w oryginalną oprawę graficzną.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
cd i vinyl są poprawione
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Faktycznie na pierwszym biciu na cd jest rózna głośnosc utworów, ale nigdy mi to nie przeszkadzało. Ciesze sie, że w sumie wydają dosc normalna reedke, bez zbędnych bonusów, livow i re-recordingów. A to, ze troche zmienili okładke... mi nie przeszkadza. Reedki nie potrzebuje w sumie, choc z drugiej strony chętnie bym sobie kupił dla zasady, bo to jeden z moich ulubionych smierc metali.PureHate pisze:piszesz o vinylu czy cd ? hmm jeżeli o cd to trzeba będzie rozważyć zakup.knaar pisze:W oryginalnej wersji utwory mają mają różną głośność. W tej wersji podobno to naprawili. Przynajmniej dlatego raczej kupię tę reedycję. Okładka w granicach rozsądku zmieniona.PureHate pisze:A ja zapoluje i kupię w końcu pierwsze bicie.Nie lubię ingerencji w oryginalną oprawę graficzną.
Dla powórnania na przykład - debiut Morpheus Descends - słychac, że płyta była produkowana w 3 róznych miejscach i róznica w samym brzmieniu poszczególnych kompozycji gryzie bardziej niz fakt, ze cos nagrane jest ciut ciszej a cos ciut głosniej.
-
Teraz zauważyłem, dzięki wielkie ale pisze ,że ni ma- poszło już wszystko ?pogodancer pisze:Tak, właśnie klikłem sobie sztukasa:)tomaszm pisze:Czy będzie do dostania u nas?
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=4767" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie znałem tego zespołu. Posłuchałem i wzięło mnie od pierwszego razu. Bart już przysłał egzemplarz CD. Piękna płyta, choć wolałbym bardziej death metalowe wokale. Kop Prosiaczku, kop w czeluściach piekieł, bo niezłe perełki udaje Ci się odnaleźć! :-)
all the monsters will break your heart
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
mi nazwa gdzies tam w odmetach pamieci sie przebijala, ale nie pamietalem tej plyty. posluchalem i od razu zakupilem. przechuj album jest to.
- Harlequin
- morbid
- rasowy masterfulowicz
pełna rekomendacja..materiał znakomity
- IMP-|-OUS
https://www.agoniarecords.com/index.php ... le&id=4032" onclick="window.open(this.href);return false;
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
i się spóźniłem, ma ktoś w Polszy jeszcze?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
Godz of War mają po 35PLN.
-
Już nie mają :D
Ale na stronie wisi.
Ale na stronie wisi.
- Ascetic
na ten przykład tu jest:Najprzewielebniejszy pisze:i się spóźniłem, ma ktoś w Polszy jeszcze?
http://godzovwar.com/shop/pl/glowna/115 ... ation.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Poro
-
"Nie ma wystarczającej ilości produktów na stanie" :D
- Ascetic