KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Zatem bierz śmiało ;)
-
- w mackach Zła
Mystic - dwa ostatnie zamówienia zrealizowane w ciągu 24 godzin. Ok 12 klikam zamówienie, po godzinie odpowiedź, że przesyłka gotowa do przekazania kurierowi, a następnego dnia ok.12-13 kurier przynosi do roboty paczuszkę. Lubię to :)
-
No akurat z nimi mam złe wspomnienia sprzedają czego nie mają 3 razy kupowałem przez allego i sama dupa dałem 2 negatywy za trzecim razem dostałem banapogodancer pisze:Kupował ktoś ostatnio w dvdmax? Dobrze jest czy niekoniecznie?
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Z Mystic nigdy nie ma problemu, zawsze perfekcyjnie.Elhaz_77 pisze:Mystic - dwa ostatnie zamówienia zrealizowane w ciągu 24 godzin. Ok 12 klikam zamówienie, po godzinie odpowiedź, że przesyłka gotowa do przekazania kurierowi, a następnego dnia ok.12-13 kurier przynosi do roboty paczuszkę. Lubię to :)
Często u nich zamawiam i nigdy nie miałem problemu, zawsze szybko i sprawnie. Znaczy raz miałem - nie mieli jednej z płyt na stanie, więc uprzejma pani mi napisała, że mogą zwrócić pieniądze lub mogę sobie wybrać jakąś droższą CD. :)aniola pisze:No akurat z nimi mam złe wspomnienia sprzedają czego nie mają 3 razy kupowałem przez allego i sama dupa dałem 2 negatywy za trzecim razem dostałem banapogodancer pisze:Kupował ktoś ostatnio w dvdmax? Dobrze jest czy niekoniecznie?
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- nagrobek
- zahartowany metalizator
z dvdmax brałem kilka razy winyle i zawsze czysto zawsze sucho zawsze pewnie
..ale za pobraniem, nigdy kasa z góry.
..ale za pobraniem, nigdy kasa z góry.
- Stoigniew
FallenTemple i Fan.pl znakomicie
- dzik
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ja raz miałem problem ze zwrotem. Kupiłem reedycje która miała inną okładkę niż na ich stronie internetowej i nie przyjęli zwrotu bo odfoliowana...Plagueis pisze:Z Mystic nigdy nie ma problemu, zawsze perfekcyjnie.Elhaz_77 pisze:Mystic - dwa ostatnie zamówienia zrealizowane w ciągu 24 godzin. Ok 12 klikam zamówienie, po godzinie odpowiedź, że przesyłka gotowa do przekazania kurierowi, a następnego dnia ok.12-13 kurier przynosi do roboty paczuszkę. Lubię to :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mam takie zapytanie odnośnie dodax.
Pierwszy raz tam robiłem zakupy i zamówiłem sobie parę produkcji ale co mnie martwi:
zarejestrowałem się i nie przyszło żadne potwierdzenie na maila o utworzeniu konta(lub jakikolwiek inny mail a loguje się swobodnie)
zapłaciłem przez paypala poprzez zarejestrowana kartę i nie ściągnęło mi żadnych środków z rachunku
napisałem już info do obsługi klienta ale może ktoś robił zakupy i ma jakieś doświadczenia?
Pierwszy raz tam robiłem zakupy i zamówiłem sobie parę produkcji ale co mnie martwi:
zarejestrowałem się i nie przyszło żadne potwierdzenie na maila o utworzeniu konta(lub jakikolwiek inny mail a loguje się swobodnie)
zapłaciłem przez paypala poprzez zarejestrowana kartę i nie ściągnęło mi żadnych środków z rachunku
napisałem już info do obsługi klienta ale może ktoś robił zakupy i ma jakieś doświadczenia?
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Ja też chyba nie dostałem maila jak się rejestrowałem, a konto śmiga. Sprawdziłem moją ostatnią transakcję u nich i płaciłem 8go marca(także via paypal), a dopiero 11go mój bank pobrał mi pieniądze, także Tobie pewnie też pobiorą z drobnym opóźnieniem.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
pewnie pobierają w momencie wysyłkiOłówkiiiii pisze:Ja też chyba nie dostałem maila jak się rejestrowałem, a konto śmiga. Sprawdziłem moją ostatnią transakcję u nich i płaciłem 8go marca(także via paypal), a dopiero 11go mój bank pobrał mi pieniądze, także Tobie pewnie też pobiorą z drobnym opóźnieniem.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Dzięki Panowie za info. Jestem spokojniejszy.
- pogodancer
hellthrasher znakomicie!
- pogodancer
Zawsze wszystko w porządku, tylko nastaw się na to że status zamówienia zmieni się na "wysłane" po ok. 1,5-2 miesiącach, gdyż albowiem większość płyt ściągają z magazynów z Niemiec czy Szwajcarii i status zmienia się dopiero jak mają je już w Polsce, od tego czasu 1-2 dni i płytki leżą w skrzynce:)tomaszm pisze:Mam takie zapytanie odnośnie dodax.
- pogodancer
dvdmax i morbid marcin distro rewelacja:)
-
- w mackach Zła
Agonia Records - we wtorek zamówione, dziś mam płyty, 3 w folii, 3 bez, ale w stanie idealnym :)
-
- starszy świeżak
Panowie, a jak wygląda sprawa na Fan.pl ktoś tam coś kupował. Głównie chodzi mi o artykuł, który będzie na zamówienie i tam podają czas realizacji do 28 dni, a biorąc pod uwagę cenę płyty od producenta to dużo nie zarobią i dlatego mam lekkie obiekcje niby 60 zl z przesyłką, ale szkoda wywalać kasę w błoto.
- Stoigniew
nic nie ryzykujesz bo czy będziesz czekał 28 dni, czy 128 dni to zapłacisz dopiero jak Ci sprowadzą płytę i Cię o tym poinformują. Chyba że to będzie Twój pierwszy zakup, to mogą Cię poprosić o "zaliczkę" w wysokości 30% wartości zamówienia. Miałem tak za pierwszym razem.epx pisze:Panowie, a jak wygląda sprawa na Fan.pl ktoś tam coś kupował. Głównie chodzi mi o artykuł, który będzie na zamówienie i tam podają czas realizacji do 28 dni, a biorąc pod uwagę cenę płyty od producenta to dużo nie zarobią i dlatego mam lekkie obiekcje niby 60 zl z przesyłką, ale szkoda wywalać kasę w błoto.
ja kupowałem u nich już wiele razy i z doświadczenia wiem że maksymalnego czasu oczekiwania nigdy nie przekroczyli, zawsze było krócej. i jak do tej pory nie miałem z nimi żadnych przebojów,wszystko elegancko.
-
- starszy świeżak
Dzięki wielkie za info, zatem zamawiam:)Stoigniew pisze:nic nie ryzykujesz bo czy będziesz czekał 28 dni, czy 128 dni to zapłacisz dopiero jak Ci sprowadzą płytę i Cię o tym poinformują. Chyba że to będzie Twój pierwszy zakup, to mogą Cię poprosić o "zaliczkę" w wysokości 30% wartości zamówienia. Miałem tak za pierwszym razem.epx pisze:Panowie, a jak wygląda sprawa na Fan.pl ktoś tam coś kupował. Głównie chodzi mi o artykuł, który będzie na zamówienie i tam podają czas realizacji do 28 dni, a biorąc pod uwagę cenę płyty od producenta to dużo nie zarobią i dlatego mam lekkie obiekcje niby 60 zl z przesyłką, ale szkoda wywalać kasę w błoto.
ja kupowałem u nich już wiele razy i z doświadczenia wiem że maksymalnego czasu oczekiwania nigdy nie przekroczyli, zawsze było krócej. i jak do tej pory nie miałem z nimi żadnych przebojów,wszystko elegancko.
- Gall
Czyli nie sugerować się przewidywanymi przez nich terminami dostawy? Bo te nie wyglądają na aż tak odległe.pogodancer pisze:Zawsze wszystko w porządku, tylko nastaw się na to że status zamówienia zmieni się na "wysłane" po ok. 1,5-2 miesiącach, gdyż albowiem większość płyt ściągają z magazynów z Niemiec czy Szwajcarii i status zmienia się dopiero jak mają je już w Polsce, od tego czasu 1-2 dni i płytki leżą w skrzynce:)tomaszm pisze:Mam takie zapytanie odnośnie dodax.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.