Panowie! Wracajcie!

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: Panowie! Wracajcie!

28-10-2013, 13:51

To bardzo mala grupa, nie zmiescisz sie. Lepiej zamiast chrzanic glupoty tutaj zajrzyj do tematu o Biosphere, fajna muzyka :). I jest duzo gor, a zdaje sie ze lubisz gory.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Random Apex
weteran forumowych bitew

28-10-2013, 14:01

Jeśli to nie prawdziwy metal, to w domu sprawdzę. I schudnę do Twojej grupy, ale masz mnie wtedy przyjąć, nie na darmo trochę umrę
You've got nothing to lose but your lives.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-10-2013, 14:05

Nie metal :). Jak sprawdzisz to dodam Cie do mojej nieistniejacej , jednoosobowej hordy :). Zwlaszcza te dwie wymienione "gorskie" plyty. IMO swietny soundtrack zarowno do spaceru, jak i lektury rzeczy na ten temat.
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

28-10-2013, 14:18

albo wycieczek na orbite ;)
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Blackult
rasowy masterfulowicz

28-10-2013, 16:16

powiedz więcej albo daj znaka na pm bo wszystcy chętnie się pośmiejemy!!!:-)))
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

28-11-2013, 07:09

Przerwa w dostawie forum uświadomiła mi moje uzależnienie od forum.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

28-11-2013, 08:42

Nie tylko Tobie.
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

28-11-2013, 09:21

Jeśli o mnie chodzi to mogę przestać forumować kiedy tylko zechcę.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

29-11-2013, 07:08

Też tak sobie mówiłem, ale nie walcz z tym. To jest w Tobie.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

29-11-2013, 11:17

Jest różnica. Tobie się wydawało, że możesz, a ja mogę tak naprawdę. A skoro mogę to nie muszę odstawiać. O!
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Awatar użytkownika
zawlekacz
w mackach Zła

29-11-2013, 11:43

megawat pisze:Przerwa w dostawie forum uświadomiła mi moje uzależnienie od forum.
prawda... admini powinni wprowadzic abonament i byłoby na serwery co sie nie psują :)
nie ma to tamto
Awatar użytkownika
SODOMOUSE
mistrz forumowej ceremonii

10-04-2017, 20:21

no forume , fajno jest popisać,....MNIĘ bardzo osobistycznie, bardzo nie pasuje idea fejspejsbóka. Jebane medium na wszechpierd tych czasów...gdzie byłeś, co lubisz, najlepiej udokumentowane zdjęciami, co jesz i za ile....jebany znak, pewnie współczeności, ale nie akceptuję, nie toleruję, nie ROZUMIĘ......ogólnie jak Kononowicz, antykosmos, chcę żeby nie było niczego....owszem, konto tam posiadam, ale tak poznawczo, dla wydarzeń, a nie , jako remedium na codzienność.
Karkasonne

10-04-2017, 21:03

Proszę Cię, najbardziej żywotnymi tematami na tym forum są "co ostatnio piłeś", "czego teraz słuchasz", oraz "jaki film ostatnio oglądałeś", czyli te które wymagają najmniejszego talentu ani choćby groszowej myśli. Wszelkie poważne dyskusje nie miały miejsca od dłuższego czasu.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

10-04-2017, 21:17

Karkasonne pisze:Proszę Cię, najbardziej żywotnymi tematami na tym forum są "co ostatnio piłeś", "czego teraz słuchasz", oraz "jaki film ostatnio oglądałeś", czyli te które wymagają najmniejszego talentu ani choćby groszowej myśli. Wszelkie poważne dyskusje nie miały miejsca od dłuższego czasu.
no ja wiem ze bardzo chciales podyskutowac o summoning i brak odzewu na Twoj wywod (calkiem niezly zreszta) Cie rozczarowal,ale jak ja tego gowna nie lubie, to chyba lepiej jak nic nie napisze ,niz ze napisze ze gowno?:)
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Ascetic

10-04-2017, 21:42

pr0metheus pisze:
Karkasonne pisze:Proszę Cię, najbardziej żywotnymi tematami na tym forum są "co ostatnio piłeś", "czego teraz słuchasz", oraz "jaki film ostatnio oglądałeś", czyli te które wymagają najmniejszego talentu ani choćby groszowej myśli. Wszelkie poważne dyskusje nie miały miejsca od dłuższego czasu.
no ja wiem ze bardzo chciales podyskutowac o summoning i brak odzewu na Twoj wywod (calkiem niezly zreszta) Cie rozczarowal,ale jak ja tego gowna nie lubie, to chyba lepiej jak nic nie napisze ,niz ze napisze ze gowno?:)[/quote]
tu się nie zgodzę.
jak jest gówno to się pisze, że gówno.

mimo wszystko to forum dot. muzyki i dział "czego teraz słuchasz" jako ten gdzie się wrzuca swoje fascynacje muzyczne na bieżąco przerabiane wydaje się być kluczowy. chyba, że się mylę.
Poro
Karkasonne

10-04-2017, 21:44

Nie, to nie tak. Myślałem o tym już jakiś czas wcześniej, jak zakładałem temat o tym, co czyni płytę klasykę. Już od dłuższego czasu wchodzę na forum i jedyne nowe wiadomości są w tematach o słuchanych płytach, oglądanych filmach, czytanych książkach, piciu, ruchaniu, śmiesznych okładkach i śmiesznych zdjęciach. Nic takiego z mięsem, bo 90% takich postów nie prowokuje żadnej rozmowy. Wiem że to lekkie, łatwe i przyjemne, ale budzi mój ból dupy, co poradzę.
Karkasonne

10-04-2017, 21:45

Ascetic pisze: mimo wszystko to forum dot. muzyki i dział "czego teraz słuchasz" jako ten gdzie się wrzuca swoje fascynacje muzyczne na bieżąco przerabiane wydaje się być kluczowy. chyba, że się mylę.
To by miało sens jakby każdy napisał chociaż parę słów o danej płycie, a samo wklejenie okładki czy czegoś totalnie ogólnikowego typu "srogi wpierdol" to mieszanie wody z wodą.
Awatar użytkownika
Ascetic

10-04-2017, 21:49

Karkasonne pisze:Nie, to nie tak. Myślałem o tym już jakiś czas wcześniej, jak zakładałem temat o tym, co czyni płytę klasykę. Już od dłuższego czasu wchodzę na forum i jedyne nowe wiadomości są w tematach o słuchanych płytach, oglądanych filmach, czytanych książkach, piciu, ruchaniu, śmiesznych okładkach i śmiesznych zdjęciach. Nic takiego z mięsem, bo 90% takich postów nie prowokuje żadnej rozmowy. Wiem że to lekkie, łatwe i przyjemne, ale budzi mój ból dupy, co poradzę.
nie każdy ma "naturę polemiczną".
powiem więcej. z Twojej powyższej obserwacji wynika, że ma ją mniejszość tego forum.
jak by ktoś się mnie zapytał. ja jej nie mam.

ps. w związku z powyższym postuluję, aby było więcej pisane o ruchaniu i piciu.

ps. II co do srogiego wpierdolu i samego działu w którym jest ten wpis zamieszczony. może Panowie administratorzy odblokowali by łaskawie Plastka? jego opinie co do zespołów są dla mnie b. ważne.
Poro
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

10-04-2017, 21:53

Karkasonne pisze:
Ascetic pisze: mimo wszystko to forum dot. muzyki i dział "czego teraz słuchasz" jako ten gdzie się wrzuca swoje fascynacje muzyczne na bieżąco przerabiane wydaje się być kluczowy. chyba, że się mylę.
To by miało sens jakby każdy napisał chociaż parę słów o danej płycie, a samo wklejenie okładki czy czegoś totalnie ogólnikowego typu "srogi wpierdol" to mieszanie wody z wodą.

kiedys byla dyskusja o tym i postulowalem o wyjebanie tematu czego sluchacie, ale wiekszosc byla za i zostalo.
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Ascetic

10-04-2017, 21:54

pr0metheus pisze:
Karkasonne pisze:
kiedys byla dyskusja o tym i postulowalem o wyjebanie tematu czego sluchacie, ale wiekszosc byla za i zostalo.
jasne. powinien zostać wątek literacki, co czytacie i o poezji śpiewanej. wyłącznie. gratulacje co do pomysłów.
Poro
ODPOWIEDZ