https://evenea.pl/imprezy/inne/krakow/d ... 17-146785/" onclick="window.open(this.href);return false;
Przyjdźcie i cieszcie się z tego że żyjecie.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ID, dezerter, 20.04.2017, Kraków
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ID, dezerter, 20.04.2017, Kraków
Jak będą jeszcze bilety to idę, bo są taniutkie.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Bardzo dobrze, jak punk to punk.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Nie byłem chyba jeszcze na koncercie punkowym. A nie, KSU widziałem, ale tak dawn o, ze się nie liczy, i na dniach którejś wioski.
- nagrobek
nie bój, Plastek z Rumburakiem Cię wprowadzą. może wpadnie też Arabela.
-
- weteran forumowych bitew
Koncerty Dezertera, które widziałem w XXI wieku to były dla mnie flaki z olejem. Aż do ubiegłego tygodnia, kiedy dali doskonały występ w gdyńskim "Uchu". Tajemnica chyba tkwi w basiście, którym był Tony Kinsky i który ostatnio gra od czasu do czasu w Dezerterze na zasadzie zastępstwa. Z tym człowiekiem ten zespół nabiera dawnego wigoru.
- nagrobek
dokładnie, dlatego ostatnie płyty, które cenię to te nagrane z Kinskim. ryczący wokal i ekspresyjna gra dodawały niesamowitego kopa zwłaszcza na koncertach.etatowy basista ma energię wieszaka na ubrania.
- Prodi
- postuje jak opętany!
Bilet zakupiony, niestety nabyłem go w Empiku (były w ogóle kolekcjonerskie?). Kilkanaście razy byłem na Dezerterze, ale to jeden z niewielu bendów, który nie odpierdala pańszczyzny i z reguły daje dobre koncerty. Dużo oczywiście zależy od setlisty, ciekaw jestem co dziś wieczór zapodają.
PS - Fajnie, że ID na przedskoczka.
Pewnie dlatego, że za dużo u boku matrony z Hey pogrywa;)nagrobek pisze:dokładnie, dlatego ostatnie płyty, które cenię to te nagrane z Kinskim. ryczący wokal i ekspresyjna gra dodawały niesamowitego kopa zwłaszcza na koncertach.etatowy basista ma energię wieszaka na ubrania.
PS - Fajnie, że ID na przedskoczka.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Plastek
- Kontakt:
Koncerty Dezerter ciągle daje zajebiste, nawet pomimo totalnie chujowej ostatniej płyty. Zaś co do drewnianej formy basisty - nie to jest tu problemem. Problemem są skrajnie gówniane kawałki jakie komponuje dla tego zespołu vide "Kłam" na doskonałym "Prawie do bycia idiotą". Jak bardzo trzeba mieć napierdolone pod kopułą, żeby zamieszczać na płycie tak spierdolony kawałek? Jacuś przoduje właśnie w takich ni w chuj ni w kalendarz piosenkach.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Prodi
- postuje jak opętany!
Dokładnie. Zawsze w tym miejscu daję "next" a z empetrójki, z której przede wszystkim słucham muzyki, wyjebałem go w pizdu;).Plastek pisze:Koncerty Dezerter ciągle daje zajebiste, nawet pomimo totalnie chujowej ostatniej płyty. Zaś co do drewnianej formy basisty - nie to jest tu problemem. Problemem są skrajnie gówniane kawałki jakie komponuje dla tego zespołu vide "Kłam" na doskonałym "Prawie do bycia idiotą". Jak bardzo trzeba mieć napierdolone pod kopułą, żeby zamieszczać na płycie tak spierdolony kawałek? Jacuś przoduje właśnie w takich ni w chuj ni w kalendarz piosenkach.
Co do ostatniej płyty również się zgadzam, mam nadzieję że niewiele dziś z niej będzie.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...