Mi wystarczy, że 30-lecie "Scum" zostanie odpowiednio uczczone konkretnym zestawem pierwszych przebojów NAPALM DEATH.Anthropophagus pisze:W ogóle to ogromny szacunek dla Pieczarki, że prze-chuj grubo ponad 3 tygodnie będzie co wieczór 3 razy nakurwiać ;) A organizatorzy trasy niech dalej idą tym kluczem i niech dodadzą jeszcze Brutal Truth na serię ekskluzywnych okolicznościowych pośmiertnych gigów :D
NAPALM DEATH / BRUJERIA / IRON REAGAN - Kraków, 4.05.17
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: NAPALM DEATH / BRUJERIA / IRON REAGAN - Kraków, 4.05.17
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Nie no - jasna sprawa, mi również "wystarczy" ;) Skład już jest obłędny, tak sobie tylko pierdoliłem ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Ascetic
nie potrafię czytać ze zrozumieniem, więc się dopytam.Pacjent pisze:Mi wystarczy, że 30-lecie "Scum" zostanie odpowiednio uczczone konkretnym zestawem pierwszych przebojów NAPALM DEATH.Anthropophagus pisze:W ogóle to ogromny szacunek dla Pieczarki, że prze-chuj grubo ponad 3 tygodnie będzie co wieczór 3 razy nakurwiać ;) A organizatorzy trasy niech dalej idą tym kluczem i niech dodadzą jeszcze Brutal Truth na serię ekskluzywnych okolicznościowych pośmiertnych gigów :D
ND będzie grał cały "SCUM" na tym koncercie?
Poro
-
To tylko moje życzenia, ale powinien zagrać :)Ascetic pisze:ND będzie grał cały "SCUM" na tym koncercie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Pacjent pisze:To tylko moje życzenia, ale powinien zagrać :)Ascetic pisze:ND będzie grał cały "SCUM" na tym koncercie?
eeee ;-)
trzeba było rozwiewać wątpliwości ? ;-)
Poro
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Bilet zakupiony. Zapierdalam w podskokach!
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Hehe, nie odzywa się ból dupy, bo jeżdżę na co mam ochotę. Metalmanii nie żałuję ani troszkę, bo było zajebiście. Tutaj też będę, więc wiesz.Pacjent pisze:PS. Odzywa się ból dupy metalowca, który przewalił pieniądze na "festiwal" organizowany przez ludzi, nie mających pojęcia o tym jak się robi takie imprezy w Europie?
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Pomału trzeba zacząć przygotowania do wpierdolu roku
In a world of compromise...some don't
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Boję się dopytać na czym te przygotowania polegają...
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Punktem wyjścia jest przygotowanie ochraniacza na zęby na te balety
In a world of compromise...some don't
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
[youtube][/youtube]
Ktoś coś wie nt merchu kto będzie wystawiał?
Ktoś coś wie nt merchu kto będzie wystawiał?
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Anthropophagus
- w mackach Zła
To kto się kondomici zjawia jutro? :D
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Świetny koncert! Nie powiem, że schlałem się jak podludzkie, metalowe ścierwo bom tego nie zrobił, ale stricte muzycznie osiągnąłem podobny stan upojenia. Napalm Death i Brujeria rozkurwiły na atomy. W żadnym wypadku nie były to delikatne pieszczoty i stymulacja okolic odbytu jaką serwuje choćby Mgła; tutaj się okrutnie napierdalało.
Mam nadzieje, że Radek z MVP nie wejdzie tutaj i nie zasra tematu niedorozwiniętym pierdoleniem co będzie, a czego nie będzie miał, tak jak czyni to w innych tematach. Wątpię bowiem by był na tym koncercie; pewnie tempr głosu wokalisty by mu nie pasował.
Mam nadzieje, że Radek z MVP nie wejdzie tutaj i nie zasra tematu niedorozwiniętym pierdoleniem co będzie, a czego nie będzie miał, tak jak czyni to w innych tematach. Wątpię bowiem by był na tym koncercie; pewnie tempr głosu wokalisty by mu nie pasował.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Zespół na B nie moja bajka , zupełnie nie pojmuję fenomenu. Napalm Death bardzo dobrze. Reszta mnie nie interesowała, więc olałem. Wiem, to debilizm opuszczać saporty, ale mam to w dupie. Serdecznie.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
MENTOR - Niestety nie widziałem ani sekundy, jak wbijałem do klubu kończyli swój set.
LOCK UP - Piękny wpierdol. Zagrali: "Necropolis Transparent", "Feeding On The Opiate", "Detestation", "Blood And Emptiness", "Void", "Slaughterous Ways" i "After Life In Purgatory", niestety mojego ukochanego "Infiltrate And Destroy" nie zagrali no ale chuj, pięknie było. Sharp w kapelusiku i boso przez świat motał się na scenie jak za starych dobrych czasów Brutal Truth a Nick Barker siał totalny rozpierdol za swoim zestawem garów. Naprawdę 535 musisz być niezłomnym fanem ekstremalnego grania żeby na forum muzyki ekstremalnej w tak iście bezkompromisowy sposób oznajmiać wszem i wobec, że olewasz i masz w dupie m.in. taki zajebisty all-star band gdzie 3/4 składu stanowią absolutne legendy i wolisz się w tym czasie brandzlować gdzieś w kącie z kubkiem szczyn w ręce. "Szacun"! ;D
POWER TRIP - Nie mam pytań! Nie słuchałem wcześniej więc oczekiwań nie miałem żadnych, może to jeden z powodów tego iż zostałem mocno rozjebany tym setem. Może to iż w życiu byłem na setkach koncertów i nie wiem czy pośród nich było choć 5, które tak dobrze brzmiały i miały taką moc. A może to, że nie często widzi się takie zaangażowanie wśród bądź co bądź młodej jeszcze ekipy. Tak czy inaczej zajebista niespodzianka i najlepszy trash'owy wykurw od czasu dwójki Audiopain jaki słyszałem, koniecznie muszę obadać oba pełniaki.
BRUJERIA - Co tu dużo gadać, esé Castro muerte! Piękna setlista: "Brujerizmo", "Colas De Rata", "La Migra", "Hechando Chingasos", "Consejos Narcos", "Marijuana", "El Desmadre", "Seis Seis Seis", "Matando Güeros", "Anti-Castro", "Marcha De Odio" plus parę tracków z nowej. ("Satongo" robi robotę!) Brzmienie nie tak dojebane jak Power Trip ale nie ma co narzekać. Zajebiście było od samego początku do samego końca.
NAPALM DEATH - trzeci raz widziałem, klasa jak zawsze. Cóż tu więcej pisać? Może tyle że bębny miały ustawione chyba jakiś ogranicznik BPM na kotłach bo przy najszybszych partiach ("Scum","The Kill", "From Enslavement To Obliteration") brzmiało to co najwyżej tak jakby się stara wywróciła w piwnicy z workiem ziemniaków no ale może to po prostu wina Barkera, który 3 sety wcześniej pokazał co to są blasty i jak je procedować na zestawie ;) Było parę dawno nie granych wałków jak np. "Christening Of The Blind". Konferansjerka Greenway'a na wyższym poziomie stała niż ta najebanego Orbita na Metalmanii - mogliśmy się dowiedzieć, że np. wielkie koncerny mają w piździe to iż wpuszczają do wody szkodliwe perturbatory w przemyśle tekstylnym i że wszyscy zasługujemy na szczęście i wpierdol ;)
No i jak nie zdarza mi się robić sobie sweet foci z muzykami tak nie omieszkałem sobie zrobić pamiątkowych zdjęć z Kevinem Sharpem i El Brujo, Sharp w ogóle sprzedawał merch Lock Up także skorzystałem bo nie ma nic bardziej budującego niż nabycie nowego albumu bezpośrednio od takiego GrindOjca i zapłacenie mu gotówką bezpośrednio do ręki :) Jednego i drugiego poczęstowałem blantami także sama radość była :D Sharp na pytanie przed gigiem Lock Up "Kevin, do You still smoke weed?" strasznie się ucieszył ale powiedział, że dopiero po gigu;) No i rozwiał moje wątpliwości odnośnie moich fantazji nt. możliwości kolejnego reunionu Brutalnej Prawdy :( Nt. El Brujo mnie rozjebał jak do niego podbiłem, dałem mu 5 blantów do rączki a on do mnie: "Łaaa meeen - no tobacco?" Ja na to: "Are You crazy El Brujo? - 90% pure polish weed!" Przepocieszny jest skurwiel :D I zmiażdżyło mnie jak zamienił początek "Marcha De Odio" żeby nie cisnąć publice bo tam na początku jest "Atención Pendejos!"/"Uwaga Frajerzy!" a było... "Atención Cabrones!"/"Uwaga Skurwiele!" To jest dbanie o PR! :D
LOCK UP - Piękny wpierdol. Zagrali: "Necropolis Transparent", "Feeding On The Opiate", "Detestation", "Blood And Emptiness", "Void", "Slaughterous Ways" i "After Life In Purgatory", niestety mojego ukochanego "Infiltrate And Destroy" nie zagrali no ale chuj, pięknie było. Sharp w kapelusiku i boso przez świat motał się na scenie jak za starych dobrych czasów Brutal Truth a Nick Barker siał totalny rozpierdol za swoim zestawem garów. Naprawdę 535 musisz być niezłomnym fanem ekstremalnego grania żeby na forum muzyki ekstremalnej w tak iście bezkompromisowy sposób oznajmiać wszem i wobec, że olewasz i masz w dupie m.in. taki zajebisty all-star band gdzie 3/4 składu stanowią absolutne legendy i wolisz się w tym czasie brandzlować gdzieś w kącie z kubkiem szczyn w ręce. "Szacun"! ;D
POWER TRIP - Nie mam pytań! Nie słuchałem wcześniej więc oczekiwań nie miałem żadnych, może to jeden z powodów tego iż zostałem mocno rozjebany tym setem. Może to iż w życiu byłem na setkach koncertów i nie wiem czy pośród nich było choć 5, które tak dobrze brzmiały i miały taką moc. A może to, że nie często widzi się takie zaangażowanie wśród bądź co bądź młodej jeszcze ekipy. Tak czy inaczej zajebista niespodzianka i najlepszy trash'owy wykurw od czasu dwójki Audiopain jaki słyszałem, koniecznie muszę obadać oba pełniaki.
BRUJERIA - Co tu dużo gadać, esé Castro muerte! Piękna setlista: "Brujerizmo", "Colas De Rata", "La Migra", "Hechando Chingasos", "Consejos Narcos", "Marijuana", "El Desmadre", "Seis Seis Seis", "Matando Güeros", "Anti-Castro", "Marcha De Odio" plus parę tracków z nowej. ("Satongo" robi robotę!) Brzmienie nie tak dojebane jak Power Trip ale nie ma co narzekać. Zajebiście było od samego początku do samego końca.
NAPALM DEATH - trzeci raz widziałem, klasa jak zawsze. Cóż tu więcej pisać? Może tyle że bębny miały ustawione chyba jakiś ogranicznik BPM na kotłach bo przy najszybszych partiach ("Scum","The Kill", "From Enslavement To Obliteration") brzmiało to co najwyżej tak jakby się stara wywróciła w piwnicy z workiem ziemniaków no ale może to po prostu wina Barkera, który 3 sety wcześniej pokazał co to są blasty i jak je procedować na zestawie ;) Było parę dawno nie granych wałków jak np. "Christening Of The Blind". Konferansjerka Greenway'a na wyższym poziomie stała niż ta najebanego Orbita na Metalmanii - mogliśmy się dowiedzieć, że np. wielkie koncerny mają w piździe to iż wpuszczają do wody szkodliwe perturbatory w przemyśle tekstylnym i że wszyscy zasługujemy na szczęście i wpierdol ;)
No i jak nie zdarza mi się robić sobie sweet foci z muzykami tak nie omieszkałem sobie zrobić pamiątkowych zdjęć z Kevinem Sharpem i El Brujo, Sharp w ogóle sprzedawał merch Lock Up także skorzystałem bo nie ma nic bardziej budującego niż nabycie nowego albumu bezpośrednio od takiego GrindOjca i zapłacenie mu gotówką bezpośrednio do ręki :) Jednego i drugiego poczęstowałem blantami także sama radość była :D Sharp na pytanie przed gigiem Lock Up "Kevin, do You still smoke weed?" strasznie się ucieszył ale powiedział, że dopiero po gigu;) No i rozwiał moje wątpliwości odnośnie moich fantazji nt. możliwości kolejnego reunionu Brutalnej Prawdy :( Nt. El Brujo mnie rozjebał jak do niego podbiłem, dałem mu 5 blantów do rączki a on do mnie: "Łaaa meeen - no tobacco?" Ja na to: "Are You crazy El Brujo? - 90% pure polish weed!" Przepocieszny jest skurwiel :D I zmiażdżyło mnie jak zamienił początek "Marcha De Odio" żeby nie cisnąć publice bo tam na początku jest "Atención Pendejos!"/"Uwaga Frajerzy!" a było... "Atención Cabrones!"/"Uwaga Skurwiele!" To jest dbanie o PR! :D
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
O czym pan w ogóle do mnie rozmawiasz? Jak mogłem się brandzlować w kącie, skoro przyszedłem przed dwudziestą drugą? Poza tym, zupełnie nie rozumiem. Nie mogę mieć w dupie Lock Up, czy jakiegoś tam Power, coś tam i tego oznajmić na forum muzyki ekstremalnej? Weź nie bądź śmieszny. Przyszedłem zobaczyć tylko Napalm Death i naprawdę chuj mnie interesuje, czy się to komuś podoba, czy nie i czy jestem w związku z tym niezłomnym, jak to byłeś łaskaw określić, fanem ekstremalnego grania, czy też nie.Anthropophagus pisze:Naprawdę 535 musisz być niezłomnym fanem ekstremalnego grania żeby na forum muzyki ekstremalnej w tak iście bezkompromisowy sposób oznajmiać wszem i wobec, że olewasz i masz w dupie m.in. taki zajebisty all-star band gdzie 3/4 składu stanowią absolutne legendy i wolisz się w tym czasie brandzlować gdzieś w kącie z kubkiem szczyn w ręce. "Szacun"! ;D
- Ascetic
brawo za postawę. nazwijmy ją niezłomną535 pisze:O czym pan w ogóle do mnie rozmawiasz? Jak mogłem się brandzlować w kącie, skoro przyszedłem przed dwudziestą drugą? Poza tym, zupełnie nie rozumiem. Nie mogę mieć w dupie Lock Up, czy jakiegoś tam Power, coś tam i tego oznajmić na forum muzyki ekstremalnej? Weź nie bądź śmieszny. Przyszedłem zobaczyć tylko Napalm Death i naprawdę chuj mnie interesuje, czy się to komuś podoba, czy nie i czy jestem w związku z tym niezłomnym, jak to byłeś łaskaw określić, fanem ekstremalnego grania, czy też nie.Anthropophagus pisze:Naprawdę 535 musisz być niezłomnym fanem ekstremalnego grania żeby na forum muzyki ekstremalnej w tak iście bezkompromisowy sposób oznajmiać wszem i wobec, że olewasz i masz w dupie m.in. taki zajebisty all-star band gdzie 3/4 składu stanowią absolutne legendy i wolisz się w tym czasie brandzlować gdzieś w kącie z kubkiem szczyn w ręce. "Szacun"! ;D
Poro
Prawda jest taka, że moja perfekcyjna i porażająca swą zwięzłością relacja z tego wydarzenia, nie wiedzieć czemu, wywołała nieprzyjemną reakcję i coś w rodzaju ataku na moją niezwykle skromną i spokojną osobę. Trudno mi jest to pojąć.
Oczywiście nie mogło zabraknąć zarzutu o niepohamowanej konsumpcji kwadratowych szczyn. Owszem wypiłem dwa książęce czerwone w cenie 10 złotych za butelkę. Dodatkowo zapłaciłem za kubek, który wyrzuciłem do kosza. Po drodze zakupiłem na stacji benzynowej butelczynę Pilsnera za 6 złotych 97 groszy. Do tego bilet na koncert, piątka na MPK i 25 złotych za taksówkę. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś bardziej szczegółowe pytania, zapraszam na PM. Nie ma sensu zaśmiecać tematu.
Oczywiście nie mogło zabraknąć zarzutu o niepohamowanej konsumpcji kwadratowych szczyn. Owszem wypiłem dwa książęce czerwone w cenie 10 złotych za butelkę. Dodatkowo zapłaciłem za kubek, który wyrzuciłem do kosza. Po drodze zakupiłem na stacji benzynowej butelczynę Pilsnera za 6 złotych 97 groszy. Do tego bilet na koncert, piątka na MPK i 25 złotych za taksówkę. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś bardziej szczegółowe pytania, zapraszam na PM. Nie ma sensu zaśmiecać tematu.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie pojmuję takiego zachowania, ale mam to w dupie. Serdecznie.535 pisze:Zespół na B nie moja bajka , zupełnie nie pojmuję fenomenu. Napalm Death bardzo dobrze. Reszta mnie nie interesowała, więc olałem. Wiem, to debilizm opuszczać saporty, ale mam to w dupie. Serdecznie.
- Anthropophagus
- w mackach Zła
:D
Doprawdy zajebiste jest to, że na temat samego koncertu napisałeś dosłownie dwa zdania, natomiast na temat tego, że "chuj cie to obchodzi" piętnaście zdań i to dużo bardziej rozbudowanych w swej strukturze i tak się zastanawiam gdzie tkwi klucz do zrozumienia tego fenomenu, że zamiast napisać coś o muzyce to Ty się wolisz rozpisywać co chlałeś i ile za to zapłaciłeś tak jakby ktoś co najmniej o to pytał ;) Też piłem te szczyny klubowe i też wyjebałem kubek, za który zapłaciłem i także mam na to po całości wyjebane swoją drogą ;) Ale ok - oddajmy Cesarzowi co Cesarskie - Twoja relacja z tego wydarzenia faktycznie jest perfekcyjna. Przypomnijmy ją zatem aby utkwiła młodzieży i służyła jako elementarzowy wzór prawilnej & perfekcyjnej relacji z koncertu i zapisała się złotymi zgłoskami w annałach historii Majsterfula:
Doprawdy zajebiste jest to, że na temat samego koncertu napisałeś dosłownie dwa zdania, natomiast na temat tego, że "chuj cie to obchodzi" piętnaście zdań i to dużo bardziej rozbudowanych w swej strukturze i tak się zastanawiam gdzie tkwi klucz do zrozumienia tego fenomenu, że zamiast napisać coś o muzyce to Ty się wolisz rozpisywać co chlałeś i ile za to zapłaciłeś tak jakby ktoś co najmniej o to pytał ;) Też piłem te szczyny klubowe i też wyjebałem kubek, za który zapłaciłem i także mam na to po całości wyjebane swoją drogą ;) Ale ok - oddajmy Cesarzowi co Cesarskie - Twoja relacja z tego wydarzenia faktycznie jest perfekcyjna. Przypomnijmy ją zatem aby utkwiła młodzieży i służyła jako elementarzowy wzór prawilnej & perfekcyjnej relacji z koncertu i zapisała się złotymi zgłoskami w annałach historii Majsterfula:
535 pisze:Zespół na B nie moja bajka , zupełnie nie pojmuję fenomenu. Napalm Death bardzo dobrze. Reszta mnie nie interesowała, więc olałem. Wiem, to debilizm opuszczać saporty, ale mam to w dupie. Serdecznie.
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak