Mgła & Bestial Raids 2017...
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- MinT
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Mgła & Bestial Raids 2017...
Wracając do tematu publiczności.
Jako osoba, która wpuściła te wszystkie tłumy (pospołu z Generałem Ntr) oceniam odsetek tzw. randomów na jakieś 40%.
Większość jednak to sierściuchy były, choć niekoniecznie ekstremiści.
Jako osoba, która wpuściła te wszystkie tłumy (pospołu z Generałem Ntr) oceniam odsetek tzw. randomów na jakieś 40%.
Większość jednak to sierściuchy były, choć niekoniecznie ekstremiści.
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
Raczej nie. Sprawdziłem teraz miejsca, wszystko wyprzedane, nawet na czerwiec. Katastrofa.Ołówkiiiii pisze:No to się chętnie zobaczymy. :)
-
Spektakl wróci w nowym sezonie.Karkasonne pisze:Raczej nie. Sprawdziłem teraz miejsca, wszystko wyprzedane, nawet na czerwiec. Katastrofa.Ołówkiiiii pisze:No to się chętnie zobaczymy. :)
Grrrówno!
I pomyśleć, że chciałem iść na "Wesele" i tak, nie wiedząc o Furii, ale cena mnie zniechęciła, bo u Słowackiego w kiepskich miejscach taniej. Ale za dodatek w postaci Furii bym zapłacił. A tu taki zonk. Metalowcy poszli tłumnie do teatru:( No to czekamy do września.
Ostatnio zmieniony 08-05-2017, 09:23 przez Karkasonne, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Będę polował na lipiec, chyba, że wtedy już nie będą tego grać..Karkasonne pisze:Raczej nie. Sprawdziłem teraz miejsca, wszystko wyprzedane, nawet na czerwiec. Katastrofa.Ołówkiiiii pisze:No to się chętnie zobaczymy. :)
Wybaczcie offtop.. W temacie dodam, że mnie też możecie zmieszać z błotem, bo wyszedłem z klubu po kilku utworach Mgły, nie żeby źle grali, bo lubię posłuchać czasem M. i spółkę, ale już to wszystko znam, a (ty)dzień miałem gorszy, więc się ulotniłem jak tchórz.
Nie ukrywam również, że poszedłem tam zobaczyć głównie DLM(!), ale i Lvcifyre nie mogłem sobie odpuścić(The Calling Depths jest dla mnie tylko ok, ale Sun Eater to pieprzone mistrzostwo świata, klimat+rozpierdol, idealnie to połączyli). Niestety większość występu stałem jak zombie, z prześwitami świadomości w spokojniejszych momentach (a tych było mało, hehe), dopiero utwory DLM mnie przywróciły do świata żywych(a może umarłych własnie?). Warto było pójść dla tej wisienki, oj warto. Życzyłbym sobie koncert DLM + Doombringer, może być podczas Bestial Laceration III razem z 13th Moon! ;D
Bestial Raids uwielbiam i mogę oglądać kolejny i kolejny ich koncert, ale może ze względu na moja formę nie trafiła ta sztuka do mnie tym razem, czasem nawet utworów nie rozpoznawałem w pełni, a i we mnie nie było wkurwu tylko hipisowski nastrój jak po za dużej ilości melisy... I to chyba nie tylko u mnie ten nastrój, bo pod sceną zadziwiająco mało się działo, brakło wojowników. No jak nie na BR! Alee, nie pierwsza i nie ostatnia okazja, by dostać wpierdol od chłopaków..
Występu Mgły nie oceniam, bo mało widziałem.
Ostatnio zmieniony 08-05-2017, 09:46 przez Ołówkiiiii, łącznie zmieniany 1 raz.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
Stary to raczej duużo lepszy teatr niż Słowacki:)Karkasonne pisze:I pomyśleć, że chciałem iść na "Wesele" i tak, nie wiedząc o Furii, ale cena mnie zniechęciła, bo u Słowackiego w kiepskich miejscach taniej. Ale za dodatek w postaci Furii bym zapłacił. A tu taki zonk. Metalowcy poszli tłumnie do teatru:( No to czekamy do września.
Grrrówno!
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
aaa, wakacje mają w lipcu i sierpniu, pewnie? :/ Czyli od września najwcześniej można polować na Furię w teatrze, right?
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
widze, ze robia nie tylko muzyke - Nihil gra chochola
Guilty of being right
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Właściwy człowiek we właściwym miejscu!uglak pisze:widze, ze robia nie tylko muzyke - Nihil gra chochola
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- hcpig
A ile procent sieściuchów stanowili ekstremiści?MinT pisze: Większość jednak to sierściuchy były, choć niekoniecznie ekstremiści.
Yare Yare Daze
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
jak w islamie 50%hcpig pisze:A ile procent sieściuchów stanowili ekstremiści?MinT pisze: Większość jednak to sierściuchy były, choć niekoniecznie ekstremiści.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
Czy ja jestem ekstremistą? Owszem zdarza mi się eksterminować, bo apetyt niesporzyty. Od razu zaznaczam, że nigdy nie miałem długich piór. Na jajach też się golę. Pomóżcie drodzy koledzy.
-
co się zdarza? ekskrementować chyba.tomaszm pisze:Czy ja jestem ekstremistą? Owszem zdarza mi się eksterminować, bo apetyt niesporzyty. Od razu zaznaczam, że nigdy nie miałem długich piór. Na jajach też się golę. Pomóżcie drodzy koledzy.
- Plastek
- Kontakt:
O w chuj, jaki strzał. "Niesporzyty" też mocno daje po mordzie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
tu już ciężko nie przywyknąć ;)
- Plastek
- Kontakt:
Do głupoty nie należy przywykać, należy jak eksterminować...albo ekskrementować:)
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Chłopcy jak już przestaniecie lizać się po jajach wytłumaczcie biednemu Tomaszowi kto to są ci hipsterzy poza tym, że wyglądają jal bezdomni. To są jacyś Plastek twoi koledzy ze sqautu? Steryzilujecie strzykawki?
- Plastek
- Kontakt:

Ciebie należałoby "wysterelizować" żeby głupota nie szła dalej w świat.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Moi starzy nie byli niestety tacy zapobiegliwi jak twoi. Cmok - baw sie:)
Chyba browary;)tomaszm pisze:Czy ja jestem ekstremistą? Owszem zdarza mi się eksterminować, bo apetyt niesporzyty.