KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Już kilka razy o tym pisałem, ale niestety w tym temacie nic się nie zmieniło ;(
Kupiłem sobie box Aborym, pięknie, ładnie z zewnątrz - nawet rozpakowałem żeby posłuchać, a tu jak zwykle. Pudełko jakości zerowej, książeczka źle przycięta, nierówno, do pudełka się nie mieści. Dzięki temu jest pomięta, poprzecierana. W takim stanie to ja sobie używki mogę kupić, a nie płytę za 80 zł. Jak mnie to wkurwia!!
Kupiłem sobie box Aborym, pięknie, ładnie z zewnątrz - nawet rozpakowałem żeby posłuchać, a tu jak zwykle. Pudełko jakości zerowej, książeczka źle przycięta, nierówno, do pudełka się nie mieści. Dzięki temu jest pomięta, poprzecierana. W takim stanie to ja sobie używki mogę kupić, a nie płytę za 80 zł. Jak mnie to wkurwia!!
- wlood
- postuje jak opętany!
Jakie macie doświadczenia z northern-silence? Bez problemów z realizacją?
-
- rozkręca się
Wraca nieśmiertelny temat Witching Hour.
Czy ktoś zamawiał ostatnio w związku z tą promocją 40%?
Ponad tydzień temu złożyłem zamówienie i od razu zrobiłem przelew na ich konto (nr konta na pewno prawidłowy).
Do dziś nie zmienił się status zamówienia na "przyjęte do realizacji", na mojego maila w tej sprawie oczywiście też żadnej odpowiedzi nie raczyli udzielić (co już chyba przyjęli sobie za standard...).
Jeszcze bym zrozumiał, jakbym tam zamawiał jakieś preordery, ale brałem tylko te rzeczy, które mieli na stanie w tamtej chwili.
Niektórych z zamówionych przeze mnie płyt już nie ma na sklepie, oni "teoretycznie" siana nie otrzymali (mimo, że przelew poszedł). I co, zostanę bez siana i zamówionych płyt, kurna.
Ponad tydzień temu złożyłem zamówienie i od razu zrobiłem przelew na ich konto (nr konta na pewno prawidłowy).
Do dziś nie zmienił się status zamówienia na "przyjęte do realizacji", na mojego maila w tej sprawie oczywiście też żadnej odpowiedzi nie raczyli udzielić (co już chyba przyjęli sobie za standard...).
Jeszcze bym zrozumiał, jakbym tam zamawiał jakieś preordery, ale brałem tylko te rzeczy, które mieli na stanie w tamtej chwili.
Niektórych z zamówionych przeze mnie płyt już nie ma na sklepie, oni "teoretycznie" siana nie otrzymali (mimo, że przelew poszedł). I co, zostanę bez siana i zamówionych płyt, kurna.
(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
- nagrobek
- zahartowany metalizator
spokojnie. oddadzą kasę, płyty, wszystko oddadzą.tomasz pisał, że zrobi z nimi porządek i że już się boją :))
-
- rozkręca się
Chwała Tomaszowi :)
Może trochę panikuję, ale strasznie mnie irytuje takie podejście "na odprdl".
Może trochę panikuję, ale strasznie mnie irytuje takie podejście "na odprdl".
(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Panie, jeśli chodzi o WHP, to only zamówienia za pobraniem ale real. Wg relacji zawartych w tym temacie taki stan rzeczy panuje już dość długo. Pewnie zwyczajnie trudno jest godzić obowiązki gwiazdy black metalu z szefowaniem wytwórni i distro - miejmy zatem wyrozumiałość i nie potępiajmy tego ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
Od kiedy dostałem przesyłkę z połową zamówienia bez słowa wytłumaczenia, a o zwrot należności musiałem się upominać, nic więcej nie kupię w tym śmiesznym "sklepie" nawet za dopłatą.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- w mackach Zła
Skorzystałem z promocji głównie dla nowego materiału MASACHIST, ale wziąłem też kilka innych rzeczy po taniości. Wysyłka za pobraniem, bo wiem (niestety z własnego doświadczenia), że profesjonalizmu w działaniu tej firemki nie ma. Zamówienie dostałem w ciągu dwóch dni.il cattivo pisze:Wraca nieśmiertelny temat Witching Hour.
Mi się wydaje, że nikt nie aktualizuje u nich stanów magazynowych. Na stronie coś mają, ale na półce pusto i zaczyna się kombinowanie skąd by to teraz ściągnąć żeby kasy nie oddawać. Mi się trafiło, że kupiłem akurat to, co fizycznie posiadali.
-
- rozkręca się
ZA POBRANIEM!!! - muszę to sobie wbić do łba.
Jednak do tej pory nie miałem z nimi takich przygód, nie licząc cholernych preorderów. W przypadku zamawiania z bieżącego "repertuaru" zawsze było w porządku.
To będzie bezwzględnie moje ostatnie zamówienie u tych mośków.
Jednak do tej pory nie miałem z nimi takich przygód, nie licząc cholernych preorderów. W przypadku zamawiania z bieżącego "repertuaru" zawsze było w porządku.
To będzie bezwzględnie moje ostatnie zamówienie u tych mośków.
-
- zaczyna szaleć
Arachnophobia - szybciutko.
Agonia - równie szybko (jeden dzień dłużej przy zamówieniach złożonych w tym samym czasie).
Agonia - równie szybko (jeden dzień dłużej przy zamówieniach złożonych w tym samym czasie).
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
można sie spytać na fejsie, co prawda długo to trwa ale da sie ;)Nostromo pisze:Mi się wydaje, że nikt nie aktualizuje u nich stanów magazynowych. Na stronie coś mają, ale na półce pusto i zaczyna się kombinowanie skąd by to teraz ściągnąć żeby kasy nie oddawać. Mi się trafiło, że kupiłem akurat to, co fizycznie posiadali.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Ja polecam SL Europa :-) Zamówienie złożone 1 maja dziś dotarło priorytetem.Azrik pisze:Z ich europejskiego oddziału ale nie polecam. Musiałem wywalczyć zwrot przez paypal bo nie było żadnej informacji o tym czy wysłali przesyłkę. I pieniądze dzisiaj odzyskałem,IMP-|-OUS pisze:Z jakiej strony robiłeś zamówienie, europejskiej czy us ???Azrik pisze:Ja ponarzekam na SouthernLord gdzie postanowiłem zaopatrzyć się w najnowszą płytę jak i winyl Power Trip. Otóż że czekam już drugi miesiąc i nic nawet żadnej wiadomości. Choć ostatnio wysłali mi nic nie wnoszącą że wysłali zapytanie do fili w Europie i na tym kontakt się urwał. Ani me, ani pocałuj mnie w dupę, Już wcześniej im ogłaszałem że w takim razie zamieniam to w spór bo płatności dokonywałem przez paypal i nawet tu nie otrzymałem jakichkolwiek informacji odnośnie zamówienia. Wysłałem im wiadomość że jak nie otrzymam konkretnej odpowiedzi wtedy spór zamienię w roszczenie. No i niestety tak się stało że musiałem zrobić zmianę w roszczenie które kończy się 2 maja.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Agonia w porządku.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
tak w temacie witching hour to pamietam ze dobrych pare lat temu bart nawet tutaj sie udzielal i nikt nie narzekal. pozniej zaczal wałki krecic i sie zawinal.Sybir pisze:Panie, jeśli chodzi o WHP, to only zamówienia za pobraniem ale real. Wg relacji zawartych w tym temacie taki stan rzeczy panuje już dość długo. Pewnie zwyczajnie trudno jest godzić obowiązki gwiazdy black metalu z szefowaniem wytwórni i distro - miejmy zatem wyrozumiałość i nie potępiajmy tego ;)
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- postuje jak opętany!
I to jest właśnie coś, czego nie mogę ogarnąć... najbliższe prawdy jest faktycznie chyba to, ze ich sklep działa zupełnie inaczej niż chociażby portal 8merch, gdzie stan jest na bieżąco aktualizowany. A później pojawia się problem, ze kilka osób kupiło tą samą, ostatnią już płytę.
W ramach 40% zamówiłem CD Interment i CD Massgrave. Wysyłka do paczkomatu (przedplata na ich konto). Zapłaciłem w poniedziałek, we środę o 10 przesyłka czekała do odbioru.
W ramach 40% zamówiłem CD Interment i CD Massgrave. Wysyłka do paczkomatu (przedplata na ich konto). Zapłaciłem w poniedziałek, we środę o 10 przesyłka czekała do odbioru.
- Harlequin
Dark Descent błyskawicznie i dobrze zapakowane.
-
- świeżak
Napisz maila, w załączniku potwierdzenie wpłaty w pdf. Wyślą szybko. Miałem to samo ostatnio, uparli się, że nie dokonałem wpłaty choć dokonałem jej tego samego dnia co zamówienie. Czekałem na pakę łącznie 34 dni. Przysłali oczywiście z pomyłką, zamiast wersji DIE HARD LP były zwykłe LP. Na reklamacje nie odpowiedzieli więc popierdoliłem to i już tam nie zamówie nigdy.il cattivo pisze:Wraca nieśmiertelny temat Witching Hour.
- SODOMOUSE
żal czytać te dyskusje , narzekania na ten inkubator przedsiębiorczości. Świadczy to o ułomności obu stron , klientów i tego inkubatoro-wylęgarni. Przerobiłem pewnie tysiące zakupów, w różnych miejscach na świecie, zdarzyły mi się przypadki pojedyncze, problemów, które i tak wyjaśniłem. Bo kurwa nie popuszczę nigdy w tym temacie , gdy ktoś chce mnie wyjebać na parę talarów. A tutaj , ciągłe jęki , że ktoś, czeka, dostał niepełne zamówienie, musi udowadniać pdf. że zapłacił....Co to za amatorka? jaka poważna firma, może pozwolić sobie na taki syf w działalności? To lekceważenie wszelkich zasad oraz brak zdrowego rozsądku - a może być chory rozsądek? - jego klientów.SorgHorde pisze:Napisz maila, w załączniku potwierdzenie wpłaty w pdf. Wyślą szybko. Miałem to samo ostatnio, uparli się, że nie dokonałem wpłaty choć dokonałem jej tego samego dnia co zamówienie. Czekałem na pakę łącznie 34 dni. Przysłali oczywiście z pomyłką, zamiast wersji DIE HARD LP były zwykłe LP. Na reklamacje nie odpowiedzieli więc popierdoliłem to i już tam nie zamówie nigdy.il cattivo pisze:Wraca nieśmiertelny temat Witching Hour.
Mnie osobiście, nie wydymali, bo nie byłem,nie zamierzam być ich klientem, ale swoją opinię, opieram tylko na stękaniu tutaj zamieszczanym. Stąd luźna jak stolec, po kapuście kiszonej opinia.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
takie pytanie, bo pierwszy raz od dawna robie zamówienie u hellthrashera i dostałem na maila dwa numery konta: jedno z bre banku, drugie z banku pocztowego. to obojętne gdzie przeleję kasę, czy o co tu biega?
- uglak
obojetne. wiele sklepow tak ma, ale nie wiem po co.
Guilty of being right