już rok temu wspominałem w poście poniżej o demo , teraz w AjronieBonechedzie, wyszła 7EP Celestial Grave " Pvtrefactio"...chaos.
[youtube][/youtube]
SODOMOUSE pisze:w lipcu ukazało się debiutanckie demo Celestial Grave "Burial ground trance" , limit 3oo szt i gdy wzięła się za to wytwórnia Iron Bonehead,to musi być dobrze i jest !!!!! napierdalamy - wiem ,że było już kilka postów wcześniej , ale materiał usunięty z bandcamp zespołu
[youtube][/youtube]
nazwa dosyć zjebana, Astral Corpse, młoda kapela , która w marcu wydała debiut EPę "Metsän Pimeydessä", w holenderskiej wytwórni , jako pierwsza pozycja, Orbovoid Records. Należy docenić Masterfula, gdyż sama wytwórnia, zauważyła jego Qult i zalogowała się na forume... http://masterful-magazine.com/forum/vie ... hp?t=16139" onclick="window.open(this.href);return false;
winyle , Sarkrista / Sielunvihollinen w preorderze, LP lim. 100 white vinyl + black lim.200 , w http://www.purity-through-fire.com/shop/" onclick="window.open(this.href);return false;
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
trup pisze:Kurde, ta EPka 369 rzeczywiście zajebista!!!
"ROZUMIĘ" , że kolega wspomina o "The Path of Ayin", czyli 359 ? a....tak, to blacktransowy materiał.
Tak tak. Dokładnie ta. Transowy i surowy. BDB materiał.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
SODOMOUSE pisze:już rok temu wspominałem w poście poniżej o demo , teraz w AjronieBonechedzie, wyszła 7EP Celestial Grave " Pvtrefactio"...chaos.
[youtube][/youtube]
SODOMOUSE pisze:w lipcu ukazało się debiutanckie demo Celestial Grave "Burial ground trance" , limit 3oo szt i gdy wzięła się za to wytwórnia Iron Bonehead,to musi być dobrze i jest !!!!! napierdalamy - wiem ,że było już kilka postów wcześniej , ale materiał usunięty z bandcamp zespołu
[youtube][/youtube]
fajnie ze przypomniales o zespole, moze sie ktos skusi I zapozna bo naprawde bardzo bardzo warto. Epka robi mi mniej niz demo, ktore zajebiscie plynie, jest dobrze skomponowane i brzmieniowo tylko podkresla atuty kompozycji. Obserwuje CG uwaznie od momentu pierwszego kontaktu z demowka.
Scourge Lair (Finland) - Abominable Entities (EP) 2017 - luźne skojarzenia z POSSESSION.
[youtube][/youtube]
Inverted Virtue, to trio z Oulu, na razie jedyny album z roku 2o12 Of Darkness and Sodomy, wydany przez sam zespół. 13. 5. zagrali koncert w Oulu z Azaghal i Teloch, relacja foto w linku http://metalliluola.fi/rites-of-north-i ... 13-5-2017/" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]