POWER TRIP
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POWER TRIP
Dzięki wielkie.
- Sybir
A może też sobie zamówię...?Pacjent pisze:https://www.dodax.pl/muzyka-cd-dvd-winy ... pabir0rwq/" onclick="window.open(this.href);return false;tomaszm pisze:Jest gdzieś u nas do dostania w ludzkich pieniądzach?
Koszt całkowity, bo poczta darmowa.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Masz wszelkie dane by podjąć tę ważną decyzję :)Sybir pisze:A może też sobie zamówię...?Pacjent pisze:https://www.dodax.pl/muzyka-cd-dvd-winy ... pabir0rwq/" onclick="window.open(this.href);return false;tomaszm pisze:Jest gdzieś u nas do dostania w ludzkich pieniądzach?
Koszt całkowity, bo poczta darmowa.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
Owszem, ale nie jestem pewien, czy zamawiać sobie album, co do którego (za)wartości nie jestem przekonany ;) Co prawda jest w tej płycie coś, co kazało mi ją przesłuchać siedem czy osiem razy na Spotify, ale żadne z tych przesłuchań nie skończyło się zgięciem kolan i karku - toteż nabycie kompaktu rozważam raczej w celach badawczych, dla ostatecznej weryfikacji tego dzieła (?).
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
Powróciłem dzisiaj do 'Manifest Decimation':
- dobrze się słucha, świetnie wchodzi, dobra robota muzyków
- dosyć przebojowe i przystępne granie jak na ten gatunek
- ale wszystko już jakby gdzieś słyszałem, jak nie Slayer to jakiś inny band przed Power Trip tak grał
Może jeszcze kiedyś posłucham, ale zależy od tego, czy nie będzie lepszych rzeczy
- dobrze się słucha, świetnie wchodzi, dobra robota muzyków
- dosyć przebojowe i przystępne granie jak na ten gatunek
- ale wszystko już jakby gdzieś słyszałem, jak nie Slayer to jakiś inny band przed Power Trip tak grał
Może jeszcze kiedyś posłucham, ale zależy od tego, czy nie będzie lepszych rzeczy
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Mam ostatnio jazdę na coś, co niektórzy nazywają brutalnym thrashem (Morbid Saint i Demolition Hammer cult eternal, moje ulubione twory w tej kategorii) i chciałem sprawdzić jakiś nowy napierdol, niekoniecznie tak brutalny jak ww. No i właśnie słucham nowego Power Trip. I rzeczywiście, nie słyszę tu nic nowego, oryginalnego, panowie nie kombinują i nie dokonują zbędnych aktów onanizmu podczas grania. Jest za to napierdol, podany wprawdzie w sposób stosunkowo przystępny, ale wciąż kopie po kolanach. Gdzieś wyżej zauważyłem zarzuty, że niby te riffy są jakieś miałkie, bez wyrazu - ale nawet jeżeli, to całość jest przygotowana w tak sprawny sposób, że w ogóle tego nie słyszałem.
To takie wrażenia na gorąco, ale będzie słuchane jeszcze, bo podobało mi się motzno. Przy okazji po pobieżnym przeczytaniu paru stron w tym temacie zauważyłem, że macie sporo lepsze zdanie o debiucie. Co tym bardziej mnie cieszy przed zapoznaniem się z nim, skoro nowa płyta tak mnie pokopała!
To takie wrażenia na gorąco, ale będzie słuchane jeszcze, bo podobało mi się motzno. Przy okazji po pobieżnym przeczytaniu paru stron w tym temacie zauważyłem, że macie sporo lepsze zdanie o debiucie. Co tym bardziej mnie cieszy przed zapoznaniem się z nim, skoro nowa płyta tak mnie pokopała!
- ozob
- zahartowany metalizator
Z czasem nowa plyta nie kopie tak jak w chwili poznania.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- sepsis
- rozkręca się
Ale wpierdol:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Sybir
Gdyby to kogoś interesowało, to bohaterowie tego tematu zagrają w Progresji 25 marca przyszłego roku w charakterze jednego z supportów Trivium.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Lina liną, ale czy warto kliknąć?
- Sybir
Takie są fakty.

- biopago
- rozkręca się
Zmarł Riley Gale 

- TheDude
^ Kurwa mać, co to się dzieje ostatnio . . .
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Ja pierdolę jaka chujnia. Już mnie te zgony zaczynają wqrwiać
support music, not rumors
- uglak
Nic się nie dzieje. Zwykła statystyka - dzięki internetowi ilość kapel i muzyków, którzy chociaż na chwilę gdzieś się przebili rośnie wykładniczo, więc nawet i z tego powodu będziemy o zgonach słyszeć coraz częściej.

Guilty of being right
-
Ja pierdole. Czuję się jakby kolega z ławki szkolnej umarł- mój rocznik Najlepszy zespół thrashowy młodego pokolenia. Jutro napierdalam całą dyskografię. W chuj przykro- kurwa na żywo ten facet chciał rozjebac scenę. Rządził. Chujowo zadawać pytania w takim momencie ale wiadomo coś o przyczynie zgonu?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Wsadz se ten komentarz głęboko w pizde ty ciulu internetowy. Statystyka kurwa. Ja pierdole umiera jeden z zdolniejszych liderów grup młodego pokolenia i ten twój komentarz. Jakbym ci tak jebnal w ryj w towarzystwie to byś sześć stolików dalej się obudził. Trochę powagi sytuacji. Miałbyś statystykę.uglak pisze:Nic się nie dzieje. Zwykła statystyka - dzięki internetowi ilość kapel i muzyków, którzy chociaż na chwilę gdzieś się przebili rośnie wykładniczo, więc nawet i z tego powodu będziemy o zgonach słyszeć coraz częściej.
- uglak
Piłeś (choćby i za Gala) to nie pisz. Odnosiłem się do konkretnej kwestii czyli ilości odchodzących muzyków.
Guilty of being right