I Am Morbid, Necrophagia - Bielsko-Biała, 29.05.2017
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Re: I Am Morbid, Necrophagia - Bielsko-Biała, 29.05.2017
Oby Polska była uwzględniona.
-
- weteran forumowych bitew
Cały ten i am Morbid to przykry żart mimo całej mojej sympatii do Vincenta. Szkoda ze tak to sie potoczyło bo Tucker nie dorasta mu do pięt.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
mój błąd z 4 pierwszych płyt, ale gdzieś widziałem, że zgrali jeszcze I Am Morbid z ostatniej płytyKAKAESIAK pisze:z 3 pierwszych płyt
a ja mam pytanie, czy to jedyny koncert w Polsce, czy może jeszcze gdzieś zagrają?
http://www.setlist.fm/setlist/i-am-morb ... 7ce18.html" onclick="window.open(this.href);return false;
do składu dochodzi Offence
In a world of compromise...some don't
- Block69
- zahartowany metalizator
Pojawiają się na youtube pierwsze fragmenty z koncertów I AM MORBID i wygląda to bardzo dobrze. 17 numerów, cena biletu śmieszna, do tego NECROPHAGIA - trza jechać. Ktoś z Katowiców czy okoliców może się wybiera ?
PENIS METAL
- Silent_Sea
Miałem nadzieję być - głównie na Necrophagia ale już wiem, że jednak nie :/
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- postuje jak opętany!
W telegraficznym skrócie - Po Necrophagi wydawało się, że Amerykance zagrali bardzo dobry koncert, ale I AM MORBID nakryli fanów gore czapką i to taką dosyć dużych rozmiarów.
- Najprzewielebniejszy
http://bravewords.com/news/i-am-morbid- ... olice-unit" onclick="window.open(this.href);return false;
He was on his way to a nail salon to repair a torn nail just blocks from venue Rudeboy Club.
He was on his way to a nail salon to repair a torn nail just blocks from venue Rudeboy Club.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Bohdan
Nie przyszłoby mi do głowy pójść do kosmetyczki ze złamanym paznokciem, ale jednak ciekawszą sprawą jest po co go zgarnęli.
- Plastek
- Kontakt:
Vincent w opiętych lateksach grający jakąś skurwiałą dyskotekę; skrajnie niemęski, obleśny karzeł Killjoy; teraz zaś jakiś pedryl ze złamanym paznokciem spieszący do kosmetyczki. Cóż, oto metal.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
zaczynam sie powaznie obawiac o c hlopakow I Am Morbid - jeden biega do kosmetyczki, dwoch sie pochorowalo po zarciu . nie sluzy im to Bielsko :DThe band extends their sincere apologies to fans in Kosice, Slovakia for not being able to perform as scheduled at last night's show.
As was announced at the beginning of the show by guitarists IRA BLACK and Bill Hudson, both David Vincent and Tim Yeung were too ill to appear. They were taken to a local hospital where they were treated for severe dehydration and fatigue as a result of food poisoning and were released a few hours ago.
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Raczej po wiśniówce ;) Ale trochę głupio wyglądałoby oświadczenie o poważnych muzykach poważnego projektu, którzy - przewijając się na scenie i grając koncerty od dobrych kilku lat - nie nauczyli się pić.uglak pisze:zaczynam sie powaznie obawiac o c hlopakow I Am Morbid - jeden biega do kosmetyczki, dwoch sie pochorowalo po zarciu . nie sluzy im to Bielsko :DThe band extends their sincere apologies to fans in Kosice, Slovakia for not being able to perform as scheduled at last night's show.
As was announced at the beginning of the show by guitarists IRA BLACK and Bill Hudson, both David Vincent and Tim Yeung were too ill to appear. They were taken to a local hospital where they were treated for severe dehydration and fatigue as a result of food poisoning and were released a few hours ago.
- Harlequin
- MinT
- Kontakt:
codziennie czytam update z trasy u Iry Blacka + obczajam nowe memy i komcie z Polski i ubaw po pachy
polecam serdecznie!
pomyśleć, że mogłem to zorganizować, załatwić temu pedrylowi super glue na ten nieszczęsny paznokieć i wegańskie żarcie w ilości full
do tego nie dałbym im 4 kartonów wiśni, tylko jak w riderze - 0,7 Jacka - i nara
TYLKO WTEDY NIE BYŁOBY TAKIEJ HECY!
polecam serdecznie!
pomyśleć, że mogłem to zorganizować, załatwić temu pedrylowi super glue na ten nieszczęsny paznokieć i wegańskie żarcie w ilości full
do tego nie dałbym im 4 kartonów wiśni, tylko jak w riderze - 0,7 Jacka - i nara
TYLKO WTEDY NIE BYŁOBY TAKIEJ HECY!
*poznański Goldman Sachsman metalu*
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
LEFT HAND SOUNDS - http://facebook.com/lefthandsoundsorg
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Anzhelmoo
Panie i Panowie!
Ominął mnie koncert roku. Zazdroszczę tym, którzy mieli okazję zobaczyć Necrophagię - zespół absolutnie kultowy i nie wiedzieć czemu tak nie doceniany. W czym są gorsi od takiego Obituary?
Na nagraniu z Rudeboya widać, iż zespół jest naprawdę w świetnej formie. Mam nadzieję, że podobną formę utrzymają na wydawnictwach - szkoda tylko, że nie ma co liczyć na powrót black/death oblicza z przełomu wieków. Wówczas nie mieli sobie równych! :D
Ominął mnie koncert roku. Zazdroszczę tym, którzy mieli okazję zobaczyć Necrophagię - zespół absolutnie kultowy i nie wiedzieć czemu tak nie doceniany. W czym są gorsi od takiego Obituary?
Na nagraniu z Rudeboya widać, iż zespół jest naprawdę w świetnej formie. Mam nadzieję, że podobną formę utrzymają na wydawnictwach - szkoda tylko, że nie ma co liczyć na powrót black/death oblicza z przełomu wieków. Wówczas nie mieli sobie równych! :D
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Klemens
- zaczyna szaleć
To nagranie jest dobre, ale mimo wszystko nie oddaje brzmienia jakie mieli. Tutaj brzmi to nieco płasko, ale na żywo to było coś pięknego. Ciężko, selektywnie i przestrzennie. Do tego świetne wokale i miażdżące zwolnienia. Doskonały koncert, choć zdecydowanie za krótki. Oby była jeszcze okazja zobaczyć ich u nas na żywo.Anzhelmoo pisze:Panie i Panowie!
Co do I Am Morbid, to pomijając aspekty pozamuzyczne sam koncert był fajny. W partiach solowych brakowało może wirtuozerii Trey'a, ale mimo tego brzmieli dobrze. Repertuar oparty o prawie same stare i sprawdzone klasyki plus taka niespodzianka jak "Eyes To See Ears To Hear". Warto było się wybrać.
-
może brakowało Treya.... hehehe :)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdolę, jest coraz zabawniej. :D
dla niefejsbukowych:

Zbutwiałem. :DDD
dla niefejsbukowych:
A chodzi o ten obrazek:This is getting out of hand!
Well, I guess I'm officially "Brittany Spears" famous in Poland!
"On cover of the Rolling Stone"
Polish Tabloids actually!
Headline:
American Heavy Metal Guitarist Ira Black Detained by The Polish Paramilitary Police
Thanks to all the Polish haters that sided with the Police for detaining me for still unknown reasons! I seem to remember, that being a MetalHead/Metal supporter was always about being anti-establishment!
I guess black fingernail polish and long beautiful hair isn't considered Metal in Poland AND the police don't like it either!
P.S. I won't shave my head like Brittany Spears!

Zbutwiałem. :DDD
- uglak
do tej pory myslalem, ze jest tylko kolejna zapatrzona w siebie heavymetalowa gwiazdka, ale najwyrazniej gosc jest po prostu glupi jak but. komentarze na profilu nie lepsze :D
Guilty of being right