Zweryfikowane. Nagranie nie pokazuje nawet w jednym procencie jaki to jest rozpierdol na żywo.
[youtube][/youtube]
THE RUINS OF BEVERAST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
-
Re: THE RUINS OF BEVERAST
przez nowy album jeszcze nie przebrnalem ale poprzedzajaca go epka z coverem floydow to jest masa, szamanskie transowe dzwieki, wybornie sie tego slucha
-
- zahartowany metalizator
majon, majon, ale nad brzmieniem perkusji to by mogli przysiąść nieco dłużej (mowa o ostatniej czy tam przed)
- Bohdan
U-la-la..., EPka mnie wkurwiała, ale nowy album jest bardzo mocny. Niczym nie ustępuje poprzedniemu.
-
- zaczyna szaleć
Kolejny zajebisty album, czego sie ten gość nie tknie to wychodzi mu świetnie.
-
- postuje jak opętany!
Nie widziałem, żeby ktoś wspomniał o nowym splicie The Ruins of Beverast z islandzkim Almyrkvi.
4 kawałki, ponad 40 minut znakomitej muzyki. Poziom splitu bardzo równy. Niemiecka połowa wiadomo, że klasa sama w sobie, natomiast nowe kawałki Islandczyków wcale im nie ustępują. Panowie Bjarni i Garðar mogliby się bardziej skupić na Almyrkvi, zamiast na nudnej do porzygu Sinmarze.
4 kawałki, ponad 40 minut znakomitej muzyki. Poziom splitu bardzo równy. Niemiecka połowa wiadomo, że klasa sama w sobie, natomiast nowe kawałki Islandczyków wcale im nie ustępują. Panowie Bjarni i Garðar mogliby się bardziej skupić na Almyrkvi, zamiast na nudnej do porzygu Sinmarze.
heykvísl og ofn
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
-
- mistrz forumowej ceremonii
Pierwszy raz mnie ten zespół rozczarował. Strasznie mdła jest ta pełna płyta ostatnia. Nawet nie chodzi o te czyste wokale ,bo purusta ze mnie żaden ale muzycznie to nie ta otchłań co wcześniej. Podaruje sobie dalsze obcowanie z tą płytą.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Mówisz Tomasz o The Thule Grimoires? No to ja mam odwrotnie, niewiele płyt w ostatnich latach tak mi się wwierciło w mózg.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Tak jest, nie jest to płyta zła ale brakuje mi w tej konwencji doomowej co reprezentowali na poprzednich trzech wydawnictwach więcej grobu. No taka za bardzo ugłaskana ta płyta. Nie mam ciar. Ale wiadomo każdy moze mieć inny odbiór tej płyty.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mnie też ten album nie podszedł. Wynudziłem się strasznie go słuchając co było bardzo dziwne bo takie Blood Vaults czy Exuvia uwielbiam. Ale ja już widziałem pierwsze oznaki spadku formy na splicie z Almyrkvi gdzie Islandczycy wypadli dużo lepiej.
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
Jakby ktoś szukał blood vaults na cd to mogę sprzedać albo się wymienic
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo